הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ איך אפשר להגיע לכמות החלבון היומית בלי לאכול יותר מדי פחמימות?

• פותח/ת השרשור XedanX
  • פורסם בתאריך

XedanX

משתמש מתחיל
34
2
נק' מוניטין:
2
34
2
טוב אז התחלתי חיטוב ואני צריך להגיע ל120-130 גרם חלבון יומית ולקצץ בכמה שיותר פחמימות.
אבל הבעיה מתחילה שכמעט בכל דבר לפי המחשבון קלוריות יש פחמימות
לדוגמא :

קוטג 5% :
חלבון 25 פחמימות 20 קלוריות : 300
שוקו בשקית X2 :
חלבון 13 פחמימות 56 קלוריות 370
שניצלונים 9 :
חלבון 30 פחמימות 57 קלוריות 613
טונה :
חלבון 23 - קלוריות 158

הגעתי ל 91 גרם חלבון 133 גרם פחמימות ו 1430 קלוריות ואני רק במחצית הדרך
ואמרו לי שלא לאכול מעל ל 80-100 גרם פחמימות ביום בחיטוב "בשביל שהגוף יתחיל להשתמש בשומנים שבגוף"

הBMR שלי הוא 2067
משקל 69
גיל 21

קוטג עם 20 פחמימות? ב100 גרם קוטג יש 2 גרם פחמימיה. במקום שניצלונים תאכל חזה עוף.

בקופסת קוטג' 5% של תנובה יש 4 גרם פחמימה.
שוקו בשקית?! מי שותה שוקו בחיטוב?
וכמו שאמר הבחור מעלי, במקום שניצלונים תאכל חזה עוף/הודו.

זה פשוט לא נכון הערכים, תפסיק לשתות שוקו אתה מנסה לחטב..ושניצלונים זה..לא.

באיזה מחשבון אתה משתמש?

אני לא יודע בנוגע לשוקו בשקית

אבל בשוקו של שוקולית 12 גרם אבקה(2 כפיות בערך) בתוספת חלב יוצא 6.5,7 גרם חלבון ו-20 גרם פחמימה.

וזה סוגר גשר חבל על הזמן להוסיף את זה לאבקה שלי ולהשלים ל-30 גרם חלבון.

יש מלא, מזונות כאלה. חזה עוף/ חזה הודו, טונה במים, גבינה צהובה, פאסטרמה 1% שומן, קוטג' ממש לא נכון מה שכתבת. חוץ מזה שאם אתה לא בחיטוב דל פחמימות גם יוגורטים למינהם תופסים ועוד מלא מוצרים.

• פותח/ת השרשור
netogreen = מחשבון בדיחה ...
טעות שלי חברה פשוט המחשבון הזה בכלל לא נכון ולא מדוייק וכבר חשבתי שהטעיות אצלי אבל מסתבר שזה במחשבון.

עם השוקו אני מסכים שזה לא מתאים לחיטוב
(נשתה חלב נקי)
אבל מה הבעיה בשניצלונים זה הרי עשוי מחזה עוף ?
(כאילו בגלל הפירורי לחם והטיגון?)

ועוד שאלה צריך למדוד בקפידה גם את גרם השומן שנכנס לגוף או שזה לא כל כך רלוונטי
(כי אני מכניס לגוף רק שומן של החלבונים ומנסה לאכול ביום איזה שומן בריא (אבוקדו, 2 כפות טחינה גולמית)

תודה על העזרה אנשים 😁

אתה חייב למדוד גם את כמות השומן שאתה מכניס לגוף כפועל יוצא מזה שאתה רוצה לפקח על כמות הקלוריות הכללית שאתה מכניס לגוף, מן הסתם.

קוטג, 10 ביצים (רק החלבון) טונה פסטרמה חזה עוף ואם יש לך אבקה זה תוספת מצויינת, אני בחיטוב אוכל בבוקר קופסת קוטג, בצהריים אני אוכל 6 ביצים עם קופסת טונה ו בערך 200 גרם פסרמה ואחרי אימון עוד 6 ביצים עם קופסת טונה אם יש אבקה אני שותה ואם לא אז לא נורא.

גבינה צהובה, 5 או 9 %, איזה 20 ומשו גרם חלבון ב 100 גרם וכלום פחמימה כמעט.
יש לך גם אבקות חלבון כמו שאמרו.
בקוטג 5% יש 3.8 גרם פחמימה אם לדייק...( אוכל כל יום)

• פותח/ת השרשור
אין אני לא יכול לגעת בחזה עוף נקי רק שניצל (לא מאמין שכל כך קריטי הטיגון גם ככה אני סופג את הכל עם נייר מגבת)

קוטג, 10 ביצים (רק החלבון) טונה פסטרמה חזה עוף ואם יש לך אבקה זה תוספת מצויינת, אני בחיטוב אוכל בבוקר קופסת קוטג, בצהריים אני אוכל 6 ביצים עם קופסת טונה ו בערך 200 גרם פסרמה ואחרי אימון עוד 6 ביצים עם קופסת טונה אם יש אבקה אני שותה ואם לא אז לא נורא.

וואי 10 ביצים ביום זה מטורף ולא בריא

ראיתי ששתי האבקות האלה מתאימות לחיטוב איזה אבקת חלבון עדיפה :
Ansi Iso Plex 32
DYMATIZE - ISO 100

ועוד שאלה אחרונה יום העמסת פחמימה אני יכול לעשות אותו באופן קבוע ביום שבת ? (פעם בשבוע כאילו )
ולמה זה טוב יום העמסת פחמימה ? אפשר לעשות חיטוב בלי זה ?

אין אני לא יכול לגעת בחזה עוף נקי רק שניצל (לא מאמין שכל כך קריטי הטיגון גם ככה אני סופג את הכל עם נייר מגבת)

Ansi Iso Plex 32
DYMATIZE - ISO 100

ועוד שאלה אחרונה יום העמסת פחמימה אני יכול לעשות אותו באופן קבוע ביום שבת ? (פעם בשבוע כאילו )
גש למאמרים ותפסיק עם שוקו ושניצלים בחיטוב ילד

Ansi Iso Plex 32
DYMATIZE - ISO 100

תנסה לשים לב למה שרשום כתבתי שרק את החלבון זאת אומרת רק את הלבן.. קיבלת פה אחלה תשובות ורעיונות למוצריים רבויי חלבון מפה הדבר הכי חכם שאתה יכול לעשות זה ללכת לאתר קילוגרם ולהתחיל לקרוא את כל המאמרים שרשומים שם זה יפטור לך בערך 95 אחוז מכלל השאלות שלך

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית