הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נתקע במשקל

• פותח/ת השרשור Blap
  • פורסם בתאריך

Blap

משתמש מתחיל
6
0
נק' מוניטין:
27
6
0
היי, אני מתאמן מתחיל ואני כרגע במסה.
בכללי התחלתי כשמן [משהו כמו 78 קילו] וירדתי ל65 קילו אבל כל הירידה הייתה גרועה עם תזונה לקוייה וחוסר אימונים והשנה ונרשמתי למכון כושר בסוף החופש הגדול במטרה להתחיל מסה. [יש לציין שאני מה שנקרא Skinny fat לצערי].
בכל מקרה התחלתי במשקל של 65 והגעתי ל71 אבל מאז אני תקוע על המשקל הזה כבר חודש בערך ואני אוכל אותו הדבר...
נתונים:
גובה: 185
משקל: 71
תפריט:
pt6gsolkqlaxhsx8uxqv.png

ד"א במצב של Skinny fat כמוני, אם אני אעשה חיטוב אני פשוט אראה כמו ילד שואה אז האופציה היחידה היא לעשות מסה, נכון?
תודה על העזרה

יש כאן קצת סלט בכל מה שכתבת, הסימון התזונתי של מה שכתבת לא תואם את התפריט.
בתפריט שפרטת יש ~ 2100 קלוריות ולא 2782.
ה BMR שלך הוא 1859 כלומר RMR של 2200~.
אם אתה אוכל מה שכתוב בתפריט( לא הערכים הסופיים) הגיוני שאתה לא עולה במשקל.
לפי מה שקראתי + של 500 בתור תפריט למסה אמור להיות סביר אבל תחכה לעוד תגובות.

נערך לאחרונה:
אז ככה...
נתחיל מזה שגם לי הכמות קלוריות שרשמת לא נראית הגיונית ונראה שהחשבון שאתה משתמש בו די דרעק בלשון המעטה.
תשתמש בwww.netogreen.co.il במקום.

דבר שני - הRMR שלך הוא 2150. תחשב מה הנטרלי שלך לאחר האימונים שאתה עושה ותוסיף לזה 300 קלוריות כפלוס קלורי התחלתי.

• פותח/ת השרשור
יש כאן קצת סלט בכל מה שכתבת, הסימון התזונתי של מה שכתבת לא תואם את התפריט.
בתפריט שפרטת יש ~ 2100 קלוריות ולא 2782.
ה BMR שלך הוא 1859 כלומר RMR של 2200~.
אם אתה אוכל מה שכתוב בתפריט( לא הערכים הסופיים) הגיוני שאתה לא עולה במשקל.
לפי מה שקראתי + של 500 בתור תפריט למסה אמור להיות סביר אבל תחכה לעוד תגובות.

אז ככה...
נתחיל מזה שגם לי הכמות קלוריות שרשמת לא נראית הגיונית ונראה שהחשבון שאתה משתמש בו די דרעק בלשון המעטה.
תשתמש בwww.netogreen.co.il במקום.

דבר שני - הRMR שלך הוא 2150. תחשב מה הנטרלי שלך לאחר האימונים שאתה עושה ותוסיף לזה 300 קלוריות כפלוס קלורי התחלתי.

אוקי, כנראה שבאמת המחשבון שבו השתמשתי לא טוב, השתמשתי במחשבון שנתת לי והתוצאות הן:
cn1s88V.png

מה אני יכול להוסיף כדי להגיע ל2700 קלוריות? כי אני דיי גבולי בכמות השומן (גרם פר קילו בגוף ואני על 70 בתפריט)

אתה יכול לאכול עוד שומן זה בסדר. ובעיקר פחמימה תוסיף עוד 2 פיתות למשל (בערך 250 קלוריות לפיתה = 500 קלוריות וסגרת את הסיפור)

Back
למעלה תחתית