הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תפריט חיטוב מספר 2

אבי11

משתמש מתחיל
84
4
נק' מוניטין:
10
84
4
שלום לכולם,
אני בחיטוב כבר חודש ויש שיפור ניכר.
החלטתי להתחיל תפריט חדש וקשה טיפה יותר כדי שלאט לאט אני ארד(לא בבת אחת ל1500 קלוריות על 120 פחמימה +- אלא בהדרגה)
התפריט הקודם שלי היה :
1900 קלוריות
200 גרם פחמימה
150 גרם חלבון
60 גרם שומן
התפריט שהתחלתי היום נמצא בתמונה ולא מסודר לפי הארוחות אבל הערכים הסופיים נתונים (החלבון בתמונה גבוה טיפה יותר ממה שצריך אך לא בהכרח זה כך)
תפריט חיטוב שלב 2 1700.png

2 שאלות :
1. איך התפריט נראה מבחינת ערכים? מה יש להוסיף או להחליף ?
2. כמה זמן להישאר בתפריט הזה ? (כיוון שלאחר מכן אני מתחיל תפריט של 1500 קלוריות,120 פחמימה ,150 חלבון,60 שומן לתקופה של חודש עד שאני אתחיל נטרלי לשבוע)

תודה!

• פותח/ת השרשור
מה עם קצת רקע? גובה, משקל, RMR, שגרת אימונים, תחזוקה?

צודק ,טעות שלי..הייתי כל כך להוט לקבל תשובה ששכחתי מדברים בסיסיים:P:
גובה: 169 + - ( לא נבדק הרבה זמן)
משקל: לפני חודש היה 75 ומאז לא בדקתי בגלל שאני רוצה להפסיק מתי שאני חושב שסיימתי ולא לפי משקל..)
3 אימוני FBW בשבוע + ריצה של 25 דקות על עצימות בינונית לאחר מכן..(לא כולל ריצות ואימונים בביה"ס)
אני מתאמן כבר שנתיים וחצי ועשיתי כמה מסות וכמה חיטובים שחלקם לא היו הכי טובים, בגלל אי ידיעה בדברים מסויימים כמו תזונה או אימונים, ידע שעכשיו יש לי .

לגבי RMR ותחזוקה אני לא ממש יודע ,פעם הבנתי בזה יותר ושכחתי, בגלל שלא התעסקתי עם זה ממש מאז (משהו כמו לפני שנתיים).
אשמח אם תעזור לי להיזכר.

אשמח אם תקרא את המדריך השלם לעלייה במאסה אשר בפורטל ותחזור אלינו עם קצת יותר "זכרונות" ;)
כמו כן, תעריך לעצמך כמה קלוריות אתה שורף באימון.

• פותח/ת השרשור
אשמח אם תקרא את המדריך השלם לעלייה במאסה אשר בפורטל ותחזור אלינו עם קצת יותר "זכרונות" ;)
כמו כן, תעריך לעצמך כמה קלוריות אתה שורף באימון.

חיטוב*, ואוקי אני אקרא.
רק איך התפריט נראה בכל זאת לחיטוב מתקדם ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית