נק' מוניטין:
26,604
- 5,743
- 4,982
- ג'אמפ בנייני האומה ירושלים
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אני מסכים שגדלים מכח,בשיא שקלתי 94 , והיום 102 על אחוז שומן קצת יותר גבוה
בכל אופן אם התפנצ'רתי ואז הפכתי לגדול הרבה יותר , מן הסתם זה לא בזכות הבילדינג , לא ?
אני מסכים שגדלים מכח,
לגבי ידיים 45 על אחוז שומן כמוך, נשמע לא הגיוני לאדם שמתאמן רק כח ולא מוסיף עבודת ידיים, לכן אמרתי מה שאמרתי.
רוב החבר'ה שעובדים כח נקי, אין יד גדולה במיוחד.
ביצעת מחקר בנושא?
כל הבנצ'רים החזקים שאני מכיר, ללא יוצא מן הכלל, יש להם ידיים גדולות.
אני אישית חושב שתוכניות כוח סטנדרטיות הן לא מוצלחות לבנצ'. תוכנית טובה ללחיצה תשלב הרבה נפח לפלג גוף העליון, אבל עדיין תהיה מחושבת ויהיה צורך בדילואדים, בלוק נפח, עצימות וכו'התכוונתי שמנסיוני המצומצם בו אני מתאמן כח נטו ללא ידיים (שהוספתי רק לפני כחודש) אלו התוצאות.
היי, מה אתה מציע לאדם שמתקשה (לא אומר לא יכול) להתקדם בלחיצות בזמן שבשאר התרגילים עדיין יש התקדמות? (SS)אני אישית חושב שתוכניות כוח סטנדרטיות הן לא מוצלחות לבנצ'. תוכנית טובה ללחיצה תשלב הרבה נפח לפלג גוף העליון, אבל עדיין תהיה מחושבת ויהיה צורך בדילואדים, בלוק נפח, עצימות וכו'
התכוונתי שמנסיוני המצומצם בו אני מתאמן כח נטו ללא ידיים (שהוספתי רק לפני כחודש) אלו התוצאות.
היי, מה אתה מציע לאדם שמתקשה (לא אומר לא יכול) להתקדם בלחיצות בזמן שבשאר התרגילים עדיין יש התקדמות? (SS)
בשביל להמשיך להתקדם בלחיצות צריך להוסיף נפח חזה.היי, מה אתה מציע לאדם שמתקשה (לא אומר לא יכול) להתקדם בלחיצות בזמן שבשאר התרגילים עדיין יש התקדמות? (SS)
אתה מדבר בתור אחד שיש לו 3 פלטות בנץ?בשביל להמשיך להתקדם בלחיצות צריך להוסיף נפח חזה.
אין מה לעשות, בנץ' יתקע בשלב כזה או אחר, לעבוד פעם\פעמיים בשבוע
על חזה ל-5X3 לא יקדם אותך ואתה תמשיך לדרוך במקום.
אפשר לשלב לחיצה בשיפוע ל-8X3.
לא, אבל מה זה הזלזול הזה? רק מי שיש לו 3 פלטות בבנץ' יכול לייעץ?אתה מדבר בתור אחד שיש לו 3 פלטות בנץ?
צודק זה נאמר ביותר מדי זלזול, מצטער.לא, אבל מה זה הזלזול הזה? רק מי שיש לו 3 פלטות בבנץ' יכול לייעץ?
זה מה שנאמר לי, כאן בפורום, כשאני עשיתי SS ונתקעתי.
כי חזה זה שריר שדורש נפח בשלב מסויים,צודק זה נאמר ביותר מדי זלזול, מצטער.
אבל מאיפה ההנחה ש״3x5 בנץ פעם פעמיים בשבט לא יקדמו אותך״ ?