הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סקווט, דד ליפט, בנצ' פרסס, קלין וסנאצ' מהדיוידי של ריפטו

Benny Gamus

משתמש מתחיל
19
4
נק' מוניטין:
26
19
4
הי חבר'ה,
הגיע הזמן שלי להחזיר לקהילה.

אלו סרטונים שהורדתי בזמנו מיוטיוב, ככל הנראה מהדיוידי של ריפטו.
הם כמובן מעולים ומומלצים מאוד בכל הרמות.

הורידו את הסרטונים המקוריים ואני ממליץ לשמור את אלה ולפרסם אותם באופן מתון כדי שגם הם ישרדו כמה שיותר.
<נערך>

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
הסרטונים פרטיים, לצערי אני לא יכול להשאיר אותם פה בגלל זכויות יוצרים.
גם את החלק הראשון של הסקוואט שתרגמנו היה צריך להוריד מהפורומים, אבל אני מעריך את הרצון לתרום.

קלין לא לומדים מריפטו!!! מתי תבינו?
כשמישהו יתן סיבה למה למשוך את המשיכה הראשונה לא כמו דדליפט, כלומר לא כמו שאתה יכול להרים הכי הרבה (ולכן את אותו משקל יותר מהר) + למה עדיף מסלול מוט פחות אנכי

עד אז,
המיסטיקה המשקולנית לא אוכלת, והטענה ש"משקולנים שמרימים יותר מריפטו עושים ככה", גם היא, לא תקפה.

כשמישהו יתן סיבה למה למשוך את המשיכה הראשונה לא כמו דדליפט, כלומר לא כמו שאתה יכול להרים הכי הרבה (ולכן את אותו משקל יותר מהר) + למה עדיף מסלול מוט פחות אנכי

עד אז,
המיסטיקה המשקולנית לא אוכלת, והטענה ש"משקולנים שמרימים יותר מריפטו עושים ככה", גם היא, לא תקפה.
כי אתה אמור להיות מאונך לריצפה כשאתה תופס את המוט מהקלין זאת אומרת שאם אתה מושך מדדליפט בהתחלה שהגב מוטה בזווית אתה תצטרכך לשנות את זווית הגב בזמן הקפיצה/אחרי וזה פחות יעיל

עד אז,

רק חבל שכל הטענה של ריפטו: "משקולנים מושכים כמו שהם מושכים כי הם עשו ככה מאז ומעולם והם פוחדים לנסות דברים חדשים" היא טענה שגויה ברמה העובדתית. אם תסתכל על סרטונים של משקולני עבר, תראה שחלק מהם באמת עשו דדליפט לכל דבר ועניין, כך שגם הניסיון של ריפטו לתבוע בעלות על מודל המשיכה וגם הטענה שמשקולנים מושכים כמו שהם מושכים בגלל שזה ככה מאז ומעולם שגויות במקרה הטוב והן נוכלות במקרה הרע:

ולגבי זה שפוחדים לנסות דברים חדשים - ובכן, כל מה שצריך בשביל זה זה להביא דוגמאות למשקולנים שעושים דברים בצורה שונה מכל השאר. אז קבל: הנה שיאן עולם שעושה סקוואט ג'רק:

הנה משקולן שמשתמש בעמידת צפרדע:

והנה משקולנית שגם משתמשת בעמידת צפרדע, אחרי שלא השתמשו בעמידה הזאת 30 שנה:

מה שמשאיר אותנו עם שתי אפשרויות לגבי ריפטו:
1. אין לו מושג ב - WL, אז הוא ממציא שטויות כמו רבנים שמדברים על אבולוציה.
2. הוא קרא בויקיפדיה על אד פופולום ועל טיעונים בשם מסורת, אז הוא משקר לגבי WL כדי להישמע חכם.

אה, ואם אתה רוצה הסבר פיסיקלי - אז קבל דוגמה: http://www.pendlayforum.com/showpost.php?p=45346&postcount=316.

עד אז,
מהסיבה הפשוטה שאם תעשה את המשיכה הראשונה כמו דדליפט(הכוונה למוט צמוד לגוף)תצטרך לדחוף את המוט קדימה במהלך ההקפצה(המוט ינוע בצורה של S מוטה קדימה). אתה רוצה שהמוט יקפוץ בקו ישר או במסלול S לכיוון הגוף(תלוי אדם).

מה עם הסקוואט המתורגם?
הוא יחזור לחיים בשנה הקרובה?

😃
כשאני נכנס לפורום, יש לי הודעה אדומה באינבוקס כבר הרבה מאוד זמן.

אני הולך לחטט בהארדיסקים, כבר חוזר.

כן, הלינק מהדרופבוקס ירד כי הייתי צריך להביא את הלפטופ למעבדה (לפטופ עבודה) והם מחקו את כל מה שלא אמור להיות פה.
בהנחה שיש לינק תקין לסרטון המדובר,יהיה אפשרי לפרסם אותו פה? (מבחינת חוקי האתר כמובן)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית