עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
יש מכשיר קטן שקונים בכמה עשרות שקלים (אם אתה מקבל סבסוד מקופ"ח, כלומר אם יש לך סוכרת), ויש מכשיר קטן שבעזרתו דוקרים את האצבע ומקיזים טיפה קטנה של דם, אותה מספיגים במקלון שאת קצהו השני דוחפים לאותו מכשיר, והצג מראה כמה סוכר יש בדם שלך.מה באמת התהליך בדיקה, אם אפשר לשאול?
מאיפה הבאת "טון עוקצני" ?!? מה ניסגר איתך חמוד?ומה בדיוק הוכחת כאן? או ניסית? (למרות איך שזה נראה זה לא נאמר בטון עוקצני 😃)
רק הערה/הארה למען הדיוק: אני לא אמרתי את זה, אני אמרתי שיש כאלה שאומרים את זה.הוא אמר ש "פסטה גורמת למצב דלקתי בגוף"
בואו כולנו נקבל את העצה הזאת, ובלי קלונקס.תשתה כוס מים, תנשום שלוש נשימות עמוקות ותהיה רגוע.
מאיפה הבאת "טון עוקצני" ?!? מה ניסגר איתך חמוד?
קודם כל ציטטתי את יהושע60 לא אותך, ומשהותי הלא ארוכה בפורום, זה האדם האחרון פה שאפנה אליו בטון עוקצני.
לעיניין, הוא אמר ש "פסטה גורמת למצב דלקתי בגוף", וש "מצב דלקתי מתמשך הוא רע". אני אמרתי שניראה לי שספורטאי סיבולת משלבים פסטה בתפריט באופן די קבוע. לא ניראה לי שהם היו עושים זאת במידה ואכן אכילת פסטה לאורך זמן היתה גורמת למצב דלקתי בגוף.
לא "הוכחתי" כלום ולא "ניסיתי" להוכיח כלום.
תשתה כוס מים, תנשום שלוש נשימות עמוקות ותהיה רגוע. אם זה לא עוזר קח קלונקס.