הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חלבון

• פותח/ת השרשור The100
  • פורסם בתאריך

The100

מושעה
387
13
נק' מוניטין:
6
387
13
אני צריך לאכטל 132 גרם חלבון ביום עכשיו יוצא שכרגע אני אוכל 72 חלבון מלא ו60 לא מלא השאלה שלי היא האם לעלות את כמות החלבון המלא ל132 ככה שיצא שביום אני אוכל 192 גרם חלבון (מתוכם 132 מלא)

מה באמת התהליך בדיקה, אם אפשר לשאול?
יש מכשיר קטן שקונים בכמה עשרות שקלים (אם אתה מקבל סבסוד מקופ"ח, כלומר אם יש לך סוכרת), ויש מכשיר קטן שבעזרתו דוקרים את האצבע ומקיזים טיפה קטנה של דם, אותה מספיגים במקלון שאת קצהו השני דוחפים לאותו מכשיר, והצג מראה כמה סוכר יש בדם שלך.

images
(טיפת הדם נספגה באחד מחצאי העיגול השחורים בתחתית המקלון).

וזה לא כואב? קצת, אבל ממש לא נורא. יותר מהדקירה כואב לפעמים לראות מה שרשום על הצג...

קבצים מצורפים

• upload_2014-2-18_13-54-59.jpeg
    upload_2014-2-18_13-54-59.jpeg
    KB 4.6 · צפיות: 90
ומה בדיוק הוכחת כאן? או ניסית? (למרות איך שזה נראה זה לא נאמר בטון עוקצני 😃)
מאיפה הבאת "טון עוקצני" ?!? מה ניסגר איתך חמוד?
קודם כל ציטטתי את יהושע60 לא אותך, ומשהותי הלא ארוכה בפורום, זה האדם האחרון פה שאפנה אליו בטון עוקצני.
לעיניין, הוא אמר ש "פסטה גורמת למצב דלקתי בגוף", וש "מצב דלקתי מתמשך הוא רע". אני אמרתי שניראה לי שספורטאי סיבולת משלבים פסטה בתפריט באופן די קבוע. לא ניראה לי שהם היו עושים זאת במידה ואכן אכילת פסטה לאורך זמן היתה גורמת למצב דלקתי בגוף.
לא "הוכחתי" כלום ולא "ניסיתי" להוכיח כלום.
תשתה כוס מים, תנשום שלוש נשימות עמוקות ותהיה רגוע. אם זה לא עוזר קח קלונקס.

מאיפה הבאת "טון עוקצני" ?!? מה ניסגר איתך חמוד?
קודם כל ציטטתי את יהושע60 לא אותך, ומשהותי הלא ארוכה בפורום, זה האדם האחרון פה שאפנה אליו בטון עוקצני.
לעיניין, הוא אמר ש "פסטה גורמת למצב דלקתי בגוף", וש "מצב דלקתי מתמשך הוא רע". אני אמרתי שניראה לי שספורטאי סיבולת משלבים פסטה בתפריט באופן די קבוע. לא ניראה לי שהם היו עושים זאת במידה ואכן אכילת פסטה לאורך זמן היתה גורמת למצב דלקתי בגוף.
לא "הוכחתי" כלום ולא "ניסיתי" להוכיח כלום.
תשתה כוס מים, תנשום שלוש נשימות עמוקות ותהיה רגוע. אם זה לא עוזר קח קלונקס.

נתחיל מזה שהתכוונתי שלמרות שהדברים שלי אולי ייראו כאילו הם נאמרים במטרה "לייבש" אותך - הם לא. לא הזכרתי כאן שום פנייה ליהושע.
בקיצור, חמוד, תשתה כוס מים, תנשום שלוש נשימות עמוקות ותהיה רגוע. על קלונקס אני כבר לא אמליץ (לעצת יהושע) 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית