עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
נהוג לספור הכל, בהנחה שרוב התפריט שלך מתבסס על חלבון מלא (70%~)כבר עניתי לך על זה. כן. לא נהוג לספור את החלבון הלא מלא. גם אם תאכל 120 גרם חלבון מלא אני מניח שזה יספיק.
חלבון מלא חזה עוף חלבון לא מלא פסטהמה זה החלבון הלא מלא?באיזה מאכלים הוא מצוי?
כרגע זה מה שאצרתי אני רוצה לדעת אם כדאי לי להוסיף עוד סקופ של אבקת חלבון כדאי או לא?נהוג לספור הכל, בהנחה שרוב התפריט שלך מתבסס על חלבון מלא (70%~)
כמעט כל ה60 זה פסטה 375 גרםאיך אתה מגיע ל 60 גרם חלבון לא מלא?
אני ידעתי אחרת, אבל לא אתווכח 😃נהוג לספור הכל, בהנחה שרוב התפריט שלך מתבסס על חלבון מלא (70%~)
עדיין לא עניתם לי הבנתי שאני צריך לאכול יותר חלבונים מלאים זה יהיה בסדר אם אני אוכל 192 חלבונים שרק 132 יהיו מלאים מתוכם או שזה יותר מידי ויפגע(אם אני לא טועה בכבד)אני ידעתי אחרת, אבל לא אתווכח 😃
בכל אופן, ככה או ככה 72 גרם מתוך 132 גרם זה לא מספיק.
אשמח שתגיד לי עוד הצעות כי אני לא אוהב אורז מלאזה לא יותר מידיי אם כי אני אישית הייתי מחליף כמות נכבדת של הפסטה (אם לא את כולה) באורז מלא או כל פחמימה מורכבת אחרת. כמות כזו של פסטה זה לא בדיוק הדבר האידיאלי.
ברכותי, אתה אדם נורמלי. אורז בסמטי (לבן) בתוספת ירקות למיניהם הוא תחליף מצויין לאורז מלא.אני לא אוהב אורז מלא
הבעיה שאורז הרבה יותר ממלא אותי הרבה יותר מפסטה ואני לא יוכל לאכול את הכמות הנדרשתברכותי, אתה אדם נורמלי. אורז בסמטי (לבן) בתוספת ירקות למיניהם הוא תחליף מצויין לאורז מלא.
אין שום בעיה, פשוט כדאי לגוון (למרות שכרגיל תוכל למצוא גם דעות אחרות, למשל שפסטה, בהיותה עתירת גלוטן, גורמת למצב דלקתי בגוף. מצב דלקתי מתמשך הוא רע, על זה כולם מסכימים).מה הבעיה בפסטה למה דווקא אורז?
ברכותי, אתה אדם נורמלי. אורז בסמטי (לבן) בתוספת ירקות למיניהם הוא תחליף מצויין לאורז מלא.
הערכים הגליקמיים הם אחד הדברים היותר בעייתיים (וזה עוד לפני שמכניסים גם את העומס הגליקמי לתמונה). לא רק שמקורות שונים נותנים ערכים שונים לאותם מזונות, ולא רק שיש שני תקנים לקביעת הסקאלה (גלוקוז או לחם לבן = 100), ולא רק שמקורות שונים מעתיקים אחד מהשני בלי לציין זאת כך שאתה מקבל "אישוש" כביכול ממקורות "שונים", ולא רק שבאותה טבלה אתה יכול מצוא חוסר עקביות (העתיקו חלק ממנה ממקור אחד וחלק ממקור אחר), ולא רק שהקומבינציה של כמה סוגי מזון נותנת ערך גליקמי חדש שאינו דווקא הממוצע של המרכיבים (כפי שהדוגמה המפתיעה שהבאת מוכיחה), אלא שהם משתנים מאדם לאדם! מי שהנושא ממש חשוב לו, כמו חולי סוכרת, צריך לערוך על עצמו ניסויים רבים כדי לגלות איך הוא מגיב לכל הקומבינציות שעולות על שולחנו, וזה די מעיק (תגלית מפתיעה: עבורי לחם+חמאה הוא בעל עומס גליקמי יותר גבוה מאשר לחם בלבד, בניגוד לצפוי). אני מקווה, לכל הפחות, שזה לא משתנה מהר מדי עם הזמן, אחרת אני בצרות.אנקדוטה קצרה
לא שאני מחובבי הפסטה הגדולים, אבל ניראה לי שספורטאי סיבולת (בעיקר) מקדישים לה חלק ניכבד מהתפריט באופן די מתמשך.אין שום בעיה, פשוט כדאי לגוון (למרות שכרגיל תוכל למצוא גם דעות אחרות, למשל שפסטה, בהיותה עתירת גלוטן, גורמת למצב דלקתי בגוף. מצב דלקתי מתמשך הוא רע, על זה כולם מסכימים).
תגלית מפתיעה: עבורי לחם+חמאה הוא בעל עומס גליקמי יותר גבוה מאשר לחם בלבד, בניגוד לצפוי.
אכן מוזר מאוד ונשמע בהחלט מעיק :/
נקווה בשבילך יחד שזה לא משתנה לעיתים תכופות מידיי 😃
אגב, מג'דרה היא בעלת ערך גליקמי מאד נמוך (24).
זה טוב זה
לא שאני מחובבי הפסטה הגדולים, אבל ניראה לי שספורטאי סיבולת (בעיקר) מקדישים לה חלק ניכבד מהתפריט באופן די מתמשך.
תודה. עצם המחשבה לערוך את כל הבדיקות האלה תקופתית מדכאת למדי, מה עוד שקופ"ח מסבסדת רק מספר קטן של מקלוני בדיקה (והם יקרים).נקווה בשבילך יחד שזה לא משתנה לעיתים תכופות מידיי