הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תזונה וכושר

• פותח/ת השרשור PoliA
  • פורסם בתאריך
ועכשיו לבאמת באמת מתחילים, יום העמסה,
מה זה?
אני אבהיר טוב יותר כי אם תעשי את הדיאטה שלך ותוסיפי יום המעסה יש לי תחושה שזה לא יגמר טוב..
אם תקראי את המאמרים באתר תראי שהתזונה הממולצת היא עשירה בחלבונים ושומנים ודלה מאוד בפחמימות.
כלומר נקודת ההתחלה היא שהתזונה שלך תהיה עם מעט פחמימות ואז, כדי לאפשר לגוף לאזן את המאגרים שלו מקובל בתפריטים כאלה להוסיף יום העמסה (פעם בשבוע-10 ימים) שבו את פחות או יותר אוכלת מה שאת רוצה. שוב הכל במידה אבל אם נגיד התפריט היומי שלך מבוסס על 1200 קלוריות (סתם זורקת מספר את צריכה לבדוק לפי הנתונים שלך) אז ביום העמסה 2500-3000 קולריות "הם לא מילה גסה" (אני מצטטת את @Moshe שמפרגן לי אחלה העמסות!)

מה יהיה עם השירשורים האלה?!?! הרעב מתגבר ונראה לי שיום שישי הזה יהיה הרה אסון!

אני אבהיר טוב יותר כי אם תעשי את הדיאטה שלך ותוסיפי יום המעסה יש לי תחושה שזה לא יגמר טוב..
אם תקראי את המאמרים באתר תראי שהתזונה הממולצת היא עשירה בחלבונים ושומנים ודלה מאוד בפחמימות.
כלומר נקודת ההתחלה היא שהתזונה שלך תהיה עם מעט פחמימות ואז, כדי לאפשר לגוף לאזן את המאגרים שלו מקובל בתפריטים כאלה להוסיף יום העמסה (פעם בשבוע-10 ימים) שבו את פחות או יותר אוכלת מה שאת רוצה. שוב הכל במידה אבל אם נגיד התפריט היומי שלך מבוסס על 1200 קלוריות (סתם זורקת מספר את צריכה לבדוק לפי הנתונים שלך) אז ביום העמסה 2500-3000 קולריות "הם לא מילה גסה" (אני מצטטת את @Moshe שמפרגן לי אחלה העמסות!)

מה יהיה עם השירשורים האלה?!?! הרעב מתגבר ונראה לי שיום שישי הזה יהיה הרה אסון!
@מרטין
זה מה שלא קורה בדיאטת פליאו (שאני חי על פיה כבר כמעט שנתיים). 🍽️🥹

לי כבר משוריין אלפחורס בטוח בנוסף לארוחת קידוש לא יודע מה אתכם...

רוב הסיכויים שאני אוסיף לזה עוד כמה דברים טובים.

לי כבר משוריין אלפחורס בטוח בנוסף לארוחת קידוש לא יודע מה אתכם...
רוב הסיכויים שאני אוסיף לזה עוד כמה דברים טובים.
קראת את מחשבותיי הרגע פתחתי שרשור כזה באוף טופיק - לי משוריין אוזן המן עם מלא פרג.. 😋🍴

Back
למעלה תחתית