הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנונים ליום העמסה הקרוב

לא לא, בלי חטיפים. לא אוהבת את זה 😃 הכי קשה לי זה החשק לבירה. שהוא בערך 24/7. 😭

פעם זה היה ככה, גם הייתי קונה עם אבא מלא בירות לא מוכרות בשביל לנסות וכו'..
אבל היום בחיטוב, אין סיכוי.. אם יהיה לי בבית אני לא אצליח להחזיק את עצמי!
אז אני קונה בשישי שישיה אחת ככה בכיף 😃
וואו!!! בימים שהייתי יוצאת כל יום לבר זה היה כשגרתי חצי שנה באילת
השיא שלי בבירה ללא תחתית היה 5 שלישים ✌️
כיום אני משתכרת משתי כוסות יין וזה עוד אחרי סטייק טוב. קולטת?! אגב חברים, סתם כי מעניין אותי לדעת, כמה קלוריות מעל הנייטרלי העמסה צריכה להיות?
פעם גם חשבתי שזה סתם בשביל הכייף אבל זה תורם לירידה במשקל אחרכך נכון? לא טעיתי, יענו תורם לתהליך

תבין,
אני ועוד כמה כאן בדיאטת פליאו, שנכנסת, במקרה תחת ההגדרה של "דל-פחמימות".
ביום-יום אנחנו אוכלים המון שומן וחלבון ומעט פחמימות (המקור לנוטריאנטים האלו לא רלוונטי לשם הדיון כרגע). ביום צ'יט, אוכלים את כל זה + תוספת פחמימות, שמגיעות בדר"כ בתצורה של מנת קינוח או משהו שלא אוכלים ביום רגיל, כמו לחם, או פסטה טובה.

אנחנו לעולם לא ספרנו קלוריות או שקלנו כמה גרם אוכל יש על הצלחת, וראה איזה פלא, השומנים יורדים מהגוף.

@Tom
זה אומר שאם מישהו לא בדיאטת פליאו/"דל-פחמימות" כן צריך להיזהר ביום הזה מכמות השומן?

כתבתי את זה בפורום "נשים בלבד" אבל תוספת למגשי פיצה בהעמסה הבאה(שנדחתה בעקבות הגרגרנות הבלתי נסבלת שלי) היא:

עוגת קרמשניט מפלצתית, לדוגמא:

stock-photo-257989-cream-shnit-cake-puff-pastry.jpg

אלוהים ישמור....

אה כן @Doron Milner במקום חלב, אני הולך להכין את המפלצת הזו עם שמנת.

מזומנים לטעום.

וואו!!! בימים שהייתי יוצאת כל יום לבר זה היה כשגרתי חצי שנה באילת
השיא שלי בבירה ללא תחתית היה 5 שלישים ✌️
כיום אני משתכרת משתי כוסות יין וזה עוד אחרי סטייק טוב. קולטת?! אגב חברים, סתם כי מעניין אותי לדעת, כמה קלוריות מעל הנייטרלי העמסה צריכה להיות?
פעם גם חשבתי שזה סתם בשביל הכייף אבל זה תורם לירידה במשקל אחרכך נכון? לא טעיתי, יענו תורם לתהליך

השיא שלי 2.600 ליטר 😃
הוא היה נשבר אם לא הייתי בחיטוב -_-

כמה שבא לי פחזניות.... בתור התחלה ככה לפתיחה של יום ההעמסה

התחלתי עם 4 כוסות צ'יריוס עם חלב, 2 אלפחורס ועוגיית שוקולד צ'יפס הטעימה הזאת של העטיפה הכחולה לבנה למי שמכיר.

מישהו כאן יכול להסביר לי את מטרת יום ההעמסה, אם כל מה שאוכלים בו זה ג'אנק חסר תוכן?
מה, המטרה היא סתם לפוצץ את עצמנו עם סוכר טהור?

הרשה לי להיות מעט מתחכם:

"העמסת פחמימות
העמסת פחמימות, או יותר נכון לומר יציאה ממאזן קלורי שלילי לנטרלי או חיובי קל אחת ל X זמן, היא חיונית וחלק בלתי נפרד מכל דיאטה, בין אם היא דלת פחמימות, דלת שומן, דלת חלבון (לא מומלץ), דיאטת כרוב, חסה, שסקים, וכל דבר ביזארי אחר שנתקלתם בו בדרך.
כאשר מאגרי הגליקוגן (הפחמימה שבשריר וחלקן הקטן בכבד) מתחילים להתרוקן, הגוף צריך להחזיר זאת כדי לשמור על איזון מסויים. האיזון יכול להתבטא בירידה בתפקוד ההורמונאלי של גופכם, הורמונים שבין היתר אחראים על חילוף החומרים, בקרת הרעב, ואפילו מערכת הרבייה. בנוסף, העמסת פחמימות חיונית להתאוששות של הגוף והמשך העצימות באימונים.
העמסת פחמימות מתפרסת בד"כ בין 24 ל-48 שעות, כאשר בזמן הזה אתם מקציבים לעצמכם תפריט או סגנון מסויים של תזונה. סגנון זה לא פחות חשוב – ואולי אף יותר – מהתהליך שעשיתם כמה ימים או שבועות לפני כן." - מהמדריך לחיטוב שמופיע בפורטל.

בעיקרון כולנו מדברים על העמסת פחמימות "מלוכלכת" ועל כן אתה שם לב לריבוי סוכרים פושטים, למרות שהדבר כלל איננו מחייב.
לדוגמא @ארז מאמין בהעמסה "איכותית" ו"נקייה" המכילה מזונות פחממתיים בעלי אינדקס גליקמי נמוך.

דוגמא להעמסה שלי: מגשי פיצה ובייגלה. בעיקרון מוצרים המכילים המון פחמימה ומנגד יש גם מעט חלבון(מהגבינה והבשר של הפיצה) ומעט שומן(תלוי בגבינה שעל הפיצה).
הקרמשניט זו סטייה שאני חייב להרגיעה ועל כן התיכנון. ברור לי שאכין אותה עם יחסית מעט סוכר ואעדיף טעם "עוגתי" יותר.

העמסת הפחמימות הגרועות שלי
  • פרוסת לחם עבה עם 2 כפות חמאה וריבה Home made.
  • פרוסה או 2 של עוגת שמרים שוקולד, של רולדין.

אני מאוד מקווה שהלחם העבה עבר קלייה בטוסטר...אין על הריח של חמאה שנמסה על לחם מהביל לצד מיץ תפוזים סחוט.

😋🍴

4 כוסות צ'יריוס עם חלב

2 אלפחורס

עוגייה שוקולד צ'יפס

אבקת חלבון טופי קרמל פאדג' של אופטימום עם 200 מ"ל חלב

2 חתיכות דג(לא חריף) ברוטב עם לחם

צלחת גדולה של אורז עם תפוחי אדמה, עוף, בשר צלי ומרק עם חומוס(גונדי לפרסים שביניכם)

4 אלפחורס

מילקי שייק

חצי חבילת לואקר קרם אגוזים

וכל זה עוד שהייתי "חצי כוח" מה שנקרא ולא רעב כ"כ כמו בד"כ.

לא בדיוק העמסה...אבל בהכנות למנגל של מחר קניתי 3.5 ק"ג סטייק פילה...החתיכה שהוא פרס לי הייתה כ"כ יפה שחשבתי לבקש שלא יפרוס לסטייקים כדי שאוכל לצלם :<<

פעם זה היה ככה, גם הייתי קונה עם אבא מלא בירות לא מוכרות בשביל לנסות וכו'..
אבל היום בחיטוב, אין סיכוי.. אם יהיה לי בבית אני לא אצליח להחזיק את עצמי!
אז אני קונה בשישי שישיה אחת ככה בכיף 😃
נתת לי ממש נוסטלגיה עכשיו...פעם היה לי מדף עם הרבה סוגים שונים של בירות בשביל לנסות, לטעום ולהכיר, ואבא שלי כל הזמן היה קונה לי בקבוקים אחרים...והיו ימים במונדיאל שהוא היה קונה המוןןן בירות והינו שותים ורואים מונדיאל :| (יש לי מקום בלב לבירה)

לא בדיוק העמסה...אבל בהכנות למנגל של מחר קניתי 3.5 ק"ג סטייק פילה...החתיכה שהוא פרס לי הייתה כ"כ יפה שחשבתי לבקש שלא יפרוס לסטייקים כדי שאוכל לצלם :<<
בפעם הקודמת שהייתי אצל הקצב, קניתי 12×200ג' פילה.
זה היה כל כך טעים, כך שאכלתי חצי מזה רייר. פשוט הוספתי כמה גבישי מלח אטלנטי ואכלתי טרי טרי. נא לחלוטין.

זה היה כל כך טעים, כך שאכלתי חצי מזה רייר. פשוט הוספתי כמה גבישי מלח אטלנטי ואכלתי טרי טרי. נא לחלוטין.
צרבת את זה על מנגל?
פליז תגיד שכן אחי. פליז.

איזה מלח שמת על ההמבורגר שאכלת רייר?... 😋🍴

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית