נק' מוניטין:
2,605
- 1,818
- 952
- EGO
התכוונת למוצא שלי כיאילו?😛
@Doron Milner
@Doron Milner
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
דהההההההההתכוונת למוצא שלי כיאילו?😛
@Doron Milner
חחח לא שם ולא שם..דהההההההה
לא לא, בלי חטיפים. לא אוהבת את זה 😃 הכי קשה לי זה החשק לבירה. שהוא בערך 24/7. 😭
וואו!!! בימים שהייתי יוצאת כל יום לבר זה היה כשגרתי חצי שנה באילתפעם זה היה ככה, גם הייתי קונה עם אבא מלא בירות לא מוכרות בשביל לנסות וכו'..
אבל היום בחיטוב, אין סיכוי.. אם יהיה לי בבית אני לא אצליח להחזיק את עצמי!
אז אני קונה בשישי שישיה אחת ככה בכיף 😃
זה אומר שאם מישהו לא בדיאטת פליאו/"דל-פחמימות" כן צריך להיזהר ביום הזה מכמות השומן?תבין,
אני ועוד כמה כאן בדיאטת פליאו, שנכנסת, במקרה תחת ההגדרה של "דל-פחמימות".
ביום-יום אנחנו אוכלים המון שומן וחלבון ומעט פחמימות (המקור לנוטריאנטים האלו לא רלוונטי לשם הדיון כרגע). ביום צ'יט, אוכלים את כל זה + תוספת פחמימות, שמגיעות בדר"כ בתצורה של מנת קינוח או משהו שלא אוכלים ביום רגיל, כמו לחם, או פסטה טובה.
אנחנו לעולם לא ספרנו קלוריות או שקלנו כמה גרם אוכל יש על הצלחת, וראה איזה פלא, השומנים יורדים מהגוף.
@Tom
וואו!!! בימים שהייתי יוצאת כל יום לבר זה היה כשגרתי חצי שנה באילת
השיא שלי בבירה ללא תחתית היה 5 שלישים ✌️
כיום אני משתכרת משתי כוסות יין וזה עוד אחרי סטייק טוב. קולטת?! אגב חברים, סתם כי מעניין אותי לדעת, כמה קלוריות מעל הנייטרלי העמסה צריכה להיות?
פעם גם חשבתי שזה סתם בשביל הכייף אבל זה תורם לירידה במשקל אחרכך נכון? לא טעיתי, יענו תורם לתהליך
נתת לי ממש נוסטלגיה עכשיו...פעם היה לי מדף עם הרבה סוגים שונים של בירות בשביל לנסות, לטעום ולהכיר, ואבא שלי כל הזמן היה קונה לי בקבוקים אחרים...והיו ימים במונדיאל שהוא היה קונה המוןןן בירות והינו שותים ורואים מונדיאל :| (יש לי מקום בלב לבירה)פעם זה היה ככה, גם הייתי קונה עם אבא מלא בירות לא מוכרות בשביל לנסות וכו'..
אבל היום בחיטוב, אין סיכוי.. אם יהיה לי בבית אני לא אצליח להחזיק את עצמי!
אז אני קונה בשישי שישיה אחת ככה בכיף 😃
בפעם הקודמת שהייתי אצל הקצב, קניתי 12×200ג' פילה.לא בדיוק העמסה...אבל בהכנות למנגל של מחר קניתי 3.5 ק"ג סטייק פילה...החתיכה שהוא פרס לי הייתה כ"כ יפה שחשבתי לבקש שלא יפרוס לסטייקים כדי שאוכל לצלם :<<
צרבת את זה על מנגל?בפעם הקודמת שהייתי אצל הקצב, קניתי 12×200ג' פילה.
זה היה כל כך טעים, כך שאכלתי חצי מזה רייר. פשוט הוספתי כמה גבישי מלח אטלנטי ואכלתי טרי טרי. נא לחלוטין.
איזה מלח שמת על ההמבורגר שאכלת רייר?... 😋🍴בפעם הקודמת שהייתי אצל הקצב, קניתי 12×200ג' פילה.
זה היה כל כך טעים, כך שאכלתי חצי מזה רייר. פשוט הוספתי כמה גבישי מלח אטלנטי ואכלתי טרי טרי. נא לחלוטין.