הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנונים ליום העמסה הקרוב

אני המחלה הכי גדולה שלי זה קורנפלקסים למיניהם, עוגי שוגי וכו'..יכול לשבת על קוףסא של 750 גרם בכיף

עכשיו אכלתי קיט קט עם ממרח אגוזים ושוקולד. מדהים..אפשר לקנות אושר ב5 שקל :>

שאלה לכל המחטבים וכל המעמיסים למיניהם- מה הדבר הכי "מושחת" שאתם יכולים להעלות על הדעת שאתם רוצים לאכול ?

תזרקו כל מה שבא לכם באותו רגע, אני מחפש רעיונות לימי העמסה חחחח

• פותח/ת השרשור
שאלה לכל המחטבים וכל המעמיסים למיניהם- מה הדבר הכי "מושחת" שאתם יכולים להעלות על הדעת שאתם רוצים לאכול ?
תזרקו כל מה שבא לכם באותו רגע, אני מחפש רעיונות לימי העמסה חחחח
המנות המוטרפות בוופל בר. אפילו בחלום אני משתדלת לא להתקרב לשם.

העמסה האחרונה שלי הייתה מרק עם בשר וחומוס .. ושומן כבש על המחבת 😃

שווארמה בלאפה/באגט עם צ'יפס, מלא חצילים מטוגנים וטחינה עם כל ביס
ביסקוויטים לוטוס ביחד עם גלידת האגן דאז\בןאנדג'רייס
עוגת קרמשניט עם חלב בטעם וניל-
ההצעות (והחלומות) שלי רצוי כל אחד מהם ביום נפרד ועד שאי אפשר לזוז או לנשום

אם כבר מדברים על יום העמסה, יש לי שאלה אבל אני לא רוצה לפתוח בשביל זה אשכול חדש.
מה הייתם עושים אם הייתם צריכים להזיז את היום העמסה?
אבל אני לא רוצה לדחות אותו אלא להקדים אותו ביום בגלל שאני מעדיפה את היום שלפניו בשביל יום העמסה. אבל אז זה אומר שיום ההעמסה שלי יהיה קצת מוקדם יותר, זה נורא?

אם כבר מדברים על יום העמסה, יש לי שאלה אבל אני לא רוצה לפתוח בשביל זה אשכול חדש.
מה הייתם עושים אם הייתם צריכים להזיז את היום העמסה?
אבל אני לא רוצה לדחות אותו אלא להקדים אותו ביום בגלל שאני מעדיפה את היום שלפניו בשביל יום העמסה. אבל אז זה אומר שיום ההעמסה שלי יהיה קצת מוקדם יותר, זה נורא?

לא, את יכולה להעמיס יום אחד מוקדם יותר אבל שימי לב שיהיה מרווח של שלושה ימים בין סיום ההעמסה עד לשקילה.

אז לואקר קרם אגוזים וקצפת של מילקי מוכן לשבת, עכשיו נשארו רק האלפחורס. ורק שתדעו החלטתי בזכותכם להפוך את הדג החריף עם הלחם למנה חובה ביום שישי כמו תפוחי אדמה ועוף.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית