עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מקס ברנר!!!!
ואז מאוחר יותר באותו היום איזה ארוחה בשרית טובה כמו טורטית אנטריקוט בקרנף!!
כי אני אוהבת את הקינוח לפני הארוחה, מי יודע מה יכול לקרות עד הארוחה, יכול להיות שסוף העולם יגיע ואני לא אספיק לאכול קינוח...😋🍴✌️
חוץ ממנת ה"בלאגן" שלהם אני לא מכיר שם שום מנה אחרת בגלל שכל פעם אני מזמין רק את זה.
בננה ספילט זה אחלה של ופל בלגי עם בננות וגלידה וסירופ שוקולד.
וכמובן השוקולטה שלהם שזה בעצם שוקולד מומס שאתה שותה פשוט,
כל זה סכרת במקום,
אבל זה כל כך שווה את היום הצ'יט 😍
לאור הדיונים בפורום נשים מעניין אותי מה אתם מתכננים להעמסה הקרובה
כרגע יש לי ברשימה:
אוזני המן עם פרג (פטיש אישי)
דג חריף באמבט שמן אדום (יותר מידי זמן באימוני אירובי מול המסך הקטן)
כוס או שתיים של יין אדום
עוגת X (פתוחה להצעות)
אני מבין שהאדם הקדמון היה שותה בירות..אצלי כל יום הוא יום העמסה 🙄
כל יום אני אוכל את האוכל שאני הכי אוהב בעולם - בשר ושוקולד.
אתמול אכלתי בערב צלי כתף עגל עם ירקות שורש, בתוספת קילקני (בתמונה).
בצהריים קצת בייקון ביחד עם @Tom ,
בקיצור, כל יום פורים אצלי 🤡
אתה מבין נכון - אני לא נאצי, אלא מקיים בין 80% ל-90% ממה שצריךאני מבין שהאדם הקדמון היה שותה בירות..
אני ממש אוהב תדרך חיים הזו, אבל היא באה לי בתקופות.. מרגיש נפלא לאכול פליאו..אתה מבין נכון - אני לא נאצי, אלא מקיים בין 80% ל-90% ממה שצריך
לא נוגע בבוטנים כבר המון זמן. זה לא כזה חסר י. מסתדר עם חמאת שקדים וחמאת אגוזי לוז.... זה הרבה יותר טעים גם, לדעתי.אני ממש אוהב תדרך חיים הזו, אבל היא באה לי בתקופות.. מרגיש נפלא לאכול פליאו..
לדעתי אפשר לחיות עם התזונה הזו לשלב בה שיבולת שועל וקצת חמאת בוטנים, ופעם בשבועיים איזה צ'יט טוב..
הפוך, גוטה, הפוך - משתדלים כמה שיותר שומן (מהסוג הנכון).רק להבין משהו קטן... מלבד להשתדל שיהיה כמה שפחות שומן - אתם לא באמת בודקים שאתם סביבות ה-500-700 מעל הניטרלי או שאתם שומרים על כל כלל אחר בדיאטה/העמסה שלכם? אם אתם כבר בוחרים לעשות את ההעמסה כצ'יט אז אתם אוכלים כמה שיותר ומכל הבא ליד, רק כמה שפחות שומן?
מה? מה הכוונה כמה שיותר שומן? בהעמסה הקטע הוא לאכול כמה שיותר פחמימות, חלבון בכמות סבירה יחסית למשקל גוף וכמה שפחות שומן, ככה לפחות אומר המאמר של דיאטה דלת פחמימות או המאמר של העמסת פחמימות בדיאטה קטוגנית (שניהם כאן באתר), או ששניהם טועים? ולחם ושוקולד הם לא בדיוק דוגמאות למאכלים עתירי שומן...
בכל אופן, הכוונה הייתה לספירה הקלורית ביום צ'יטה - אתם לא באמת מתייחסים אליה, נכון?