הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תכנונים ליום העמסה הקרוב

מקס ברנר!!!!

ואז מאוחר יותר באותו היום איזה ארוחה בשרית טובה כמו טורטית אנטריקוט בקרנף!!
כי אני אוהבת את הקינוח לפני הארוחה, מי יודע מה יכול לקרות עד הארוחה, יכול להיות שסוף העולם יגיע ואני לא אספיק לאכול קינוח...😋🍴✌️

מקס ברנר!!!!

ואז מאוחר יותר באותו היום איזה ארוחה בשרית טובה כמו טורטית אנטריקוט בקרנף!!
כי אני אוהבת את הקינוח לפני הארוחה, מי יודע מה יכול לקרות עד הארוחה, יכול להיות שסוף העולם יגיע ואני לא אספיק לאכול קינוח...😋🍴✌️

חוץ ממנת ה"בלאגן" שלהם אני לא מכיר שם שום מנה אחרת בגלל שכל פעם אני מזמין רק את זה.

חוץ ממנת ה"בלאגן" שלהם אני לא מכיר שם שום מנה אחרת בגלל שכל פעם אני מזמין רק את זה.

בננה ספילט זה אחלה של ופל בלגי עם בננות וגלידה וסירופ שוקולד.
וכמובן השוקולטה שלהם שזה בעצם שוקולד מומס שאתה שותה פשוט,
כל זה סכרת במקום,
אבל זה כל כך שווה את היום הצ'יט 😍

בננה ספילט זה אחלה של ופל בלגי עם בננות וגלידה וסירופ שוקולד.
וכמובן השוקולטה שלהם שזה בעצם שוקולד מומס שאתה שותה פשוט,
כל זה סכרת במקום,
אבל זה כל כך שווה את היום הצ'יט 😍

אני בנאדם של שוקולד עם "בשר" מה שנקרא.

כל דבר שיש בו שוקולד, קרמל, קרם עוגיות וניל והרבה ממנו בקונסטלציה של מאכל כמו הבלאגן או וופל בלגי עם תוספות.

לאור הדיונים בפורום נשים מעניין אותי מה אתם מתכננים להעמסה הקרובה

כרגע יש לי ברשימה:
אוזני המן עם פרג (פטיש אישי)
דג חריף באמבט שמן אדום (יותר מידי זמן באימוני אירובי מול המסך הקטן)
כוס או שתיים של יין אדום
עוגת X (פתוחה להצעות)

אצלי כל יום הוא יום העמסה 🙄

כל יום אני אוכל את האוכל שאני הכי אוהב בעולם - בשר ושוקולד.
אתמול אכלתי בערב צלי כתף עגל עם ירקות שורש, בתוספת קילקני (בתמונה).

בצהריים קצת בייקון ביחד עם @Tom ,

בקיצור, כל יום פורים אצלי 🤡

קבצים מצורפים

• 20140226_190123.jpg
    20140226_190123.jpg
    KB 46.9 · צפיות: 293
אצלי כל יום הוא יום העמסה 🙄

כל יום אני אוכל את האוכל שאני הכי אוהב בעולם - בשר ושוקולד.
אתמול אכלתי בערב צלי כתף עגל עם ירקות שורש, בתוספת קילקני (בתמונה).

בצהריים קצת בייקון ביחד עם @Tom ,

בקיצור, כל יום פורים אצלי 🤡
אני מבין שהאדם הקדמון היה שותה בירות..

אתה מבין נכון - אני לא נאצי, אלא מקיים בין 80% ל-90% ממה שצריך
אני ממש אוהב תדרך חיים הזו, אבל היא באה לי בתקופות.. מרגיש נפלא לאכול פליאו..
לדעתי אפשר לחיות עם התזונה הזו לשלב בה שיבולת שועל וקצת חמאת בוטנים, ופעם בשבועיים איזה צ'יט טוב..

אני ממש אוהב תדרך חיים הזו, אבל היא באה לי בתקופות.. מרגיש נפלא לאכול פליאו..
לדעתי אפשר לחיות עם התזונה הזו לשלב בה שיבולת שועל וקצת חמאת בוטנים, ופעם בשבועיים איזה צ'יט טוב..
לא נוגע בבוטנים כבר המון זמן. זה לא כזה חסר י. מסתדר עם חמאת שקדים וחמאת אגוזי לוז.... זה הרבה יותר טעים גם, לדעתי.

אגב, עם חמאת שקדים אפשר להכין לחם מטורף - בלי קמח חיטה בכלל

רק להבין משהו קטן... מלבד להשתדל שיהיה כמה שפחות שומן - אתם לא באמת בודקים שאתם סביבות ה-500-700 מעל הניטרלי או שאתם שומרים על כל כלל אחר בדיאטה/העמסה שלכם? אם אתם כבר בוחרים לעשות את ההעמסה כצ'יט אז אתם אוכלים כמה שיותר ומכל הבא ליד, רק כמה שפחות שומן?

רק להבין משהו קטן... מלבד להשתדל שיהיה כמה שפחות שומן - אתם לא באמת בודקים שאתם סביבות ה-500-700 מעל הניטרלי או שאתם שומרים על כל כלל אחר בדיאטה/העמסה שלכם? אם אתם כבר בוחרים לעשות את ההעמסה כצ'יט אז אתם אוכלים כמה שיותר ומכל הבא ליד, רק כמה שפחות שומן?
הפוך, גוטה, הפוך - משתדלים כמה שיותר שומן (מהסוג הנכון).
צ'יט אצלנו זה לחם מיוחד, שוקולד מתוק (אם בכלל בא לך מתוק), אלכוהול, חלב וכו'....

@Tom
@natalie

מה? מה הכוונה כמה שיותר שומן? בהעמסה הקטע הוא לאכול כמה שיותר פחמימות, חלבון בכמות סבירה יחסית למשקל גוף וכמה שפחות שומן, ככה לפחות אומר המאמר של דיאטה דלת פחמימות או המאמר של העמסת פחמימות בדיאטה קטוגנית (שניהם כאן באתר), או ששניהם טועים? ולחם ושוקולד הם לא בדיוק דוגמאות למאכלים עתירי שומן...

בכל אופן, הכוונה הייתה לספירה הקלורית ביום צ'יטה - אתם לא באמת מתייחסים אליה, נכון?

מה? מה הכוונה כמה שיותר שומן? בהעמסה הקטע הוא לאכול כמה שיותר פחמימות, חלבון בכמות סבירה יחסית למשקל גוף וכמה שפחות שומן, ככה לפחות אומר המאמר של דיאטה דלת פחמימות או המאמר של העמסת פחמימות בדיאטה קטוגנית (שניהם כאן באתר), או ששניהם טועים? ולחם ושוקולד הם לא בדיוק דוגמאות למאכלים עתירי שומן...

בכל אופן, הכוונה הייתה לספירה הקלורית ביום צ'יטה - אתם לא באמת מתייחסים אליה, נכון?

תבין,
אני ועוד כמה כאן בדיאטת פליאו, שנכנסת, במקרה תחת ההגדרה של "דל-פחמימות".
ביום-יום אנחנו אוכלים המון שומן וחלבון ומעט פחמימות (המקור לנוטריאנטים האלו לא רלוונטי לשם הדיון כרגע). ביום צ'יט, אוכלים את כל זה + תוספת פחמימות, שמגיעות בדר"כ בתצורה של מנת קינוח או משהו שלא אוכלים ביום רגיל, כמו לחם, או פסטה טובה.

אנחנו לעולם לא ספרנו קלוריות או שקלנו כמה גרם אוכל יש על הצלחת, וראה איזה פלא, השומנים יורדים מהגוף.

@Tom

הא! אז פשוט לא שמתי לב לזה שאתם בפליאו כך שהשאלה הופכת פחות רלוונטית לגביכם...

מחכה כבר לערב פסח (14/4), זאת תהיה העמסה הראשונה שלי אחרי שאתחיל חיטוב ב-1 לאפריל וזה הולך להיות כל כך מספק! הכמות אוכל שתיכנס אליי מהרגע שאני אתן את הביס הראשון בארוחת החג ועד ל-24 שעות אחכ תהיה על גבול הלא שפויה! רק בגלל שזה פסח צריך לתכנן את ההעמסה עוד מלפני החג ולהצטייד במספיק קורנפלקס, באגטים, פיתות וכו' ;)

עכשיו אחרי ארוחת צהריים דפקתי לאפה כ"הכנה" למחר. אללה אלפחורס!

אלפחורס? אני חושב על כל מיני עוגות חביבות, עוגיות, שוקולדים, המון קורנפלקס וכמובן - אבו חסן על הבוקר ככה כדי לפתוח את היום 😃
על קצה המזלג כמובן...

תהיה גם רולדת שוקולד שאמא שלי עשתה עם שוקולד השחר.

חומוס זה כבד לכל הדעות, ברגע שאתה מכניס דבר כזה זה יוצר חומר איטום בבטן ואתה מרגיש כבד כל היום.

סיימתי את העמסה שלי ב- 4 מטבעות שוקולד עם חמאת בןטנים, גבטה עם סלומון ממרחים וגבנצ , במבה נוגט , ופרוסת עוגה אישית מרולדין
באלי להקיא

חחח
בא לי פהקיא רק מהערבוב של הסלמון בין כל המתוקים....

אבל מה זאת אומרת "סיימתי"?
רק חמושי בערב עכשיו.
מה עם שישי ושבת?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית