הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מולטי ויטמין של אופטי מן

golagol

מושעה
645
21
נק' מוניטין:
-44
645
21
powerteck בבית
שלום לכולם ,
מכיוון שאני כבר תקופה משתמש בתוסף המולטי ויטמין של אופטי מן ומעוניין גם להמשיך לצרוך אותו רציתי לדעת אם זה לא יכול לגרום לאיזה שהוא נזק ?
אני שואל את זה מכיוון שראיתי לפני מספר שבועות בערוץ 2 שאמרו שה fda לא ממליץ לצרוך מולטי ויטמינים למיניהם וזה גורם יותר נזק מתועלת רציתי לדעת מה אתם חושבים על זה אולי על מתאמנים זה משפיע אחרת אני ממש לא מבין בעניין .
תודה לעוזרים .

• פותח/ת השרשור
תמשיך לקחת הכל בסדר.
המחקר היה בדיחה התוצאה והפרסום שהוא קיבל עוד יותר.
טוב תודה ,
גם שהייתי אצל הדיאטנית (חד פעמי) נתתי לה להסתכל על המולטי ויטמין והיא קיבלה שוק אמרה לי יותר מידי ויטמין e יותר מידי מהכל בעיות כבד שלא נדע לאן היא לקחה את זה,
לפי איך שהיא דיברה זה עוד שניה יכל להרוג אותי אחרי זה היא הלכה עם זה לרופא הראתה לו והוא גם היה בשוק חחח (אני לוקח אופטי מן)
קיצר זה נורא מטריד שאין לך בן אדם מוסמך שאפשר לקבל ממנו מידע על דברים שלדעתי כל כך חשובים למי שעוסק בספורט וזה די מלחיץ !

שטויות, זה ידוע שאנשים שעוסקים בספורט באופן קבוע צריכים יותר ויטמינים ומינרלים (אופטי מן זה מולטיויטמין לספורטאים) בגלל זה הכמויות ככ גבוהות.
ד״א הויטמינים מקבוצת b הם מסיסים במים וזה אומר שעודפים מופרשים בשתן(הנה עוד סיבה לשתות הרבה).
מגנזיום מאבדים בהזעה ועוד ועוד...
תמשיך לצרוך אותו, המלצתי היא שמי שלא מתאמן באופן אינטנסיבי כל יום מספיק לו לקחת 2 כדורים ביום במקום 3

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית