הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הכנה לגיבוש חובלים

יעקב אבינו

משתמש מתחיל
50
6
נק' מוניטין:
19
50
6
טוב, אז יש לי גיבוש חובלים ב6.4, הייתי רוצה לשמוע הצעות לגבי איך להתכונן לגיבוש. תוצאת ריצת אלפיים- באזור ה9 דקות.
@moo @Beast and cheat @hanan

הרעיון שלי- שלושה אימוני כוח ושלושה אימוני ריצה על פי התוכנית לשיפור אלפיים של חנן בשבוע בימים שונים כששבת יום מנוחה כללית.. כשהאימוני כוח בעיקר פלג גוף עליון..

נשמע לי סביר, אולי עדיף להוריד אימון כוח או אימון ריצה אחד, תלוי במה אתה יותר חזק

הגיבוש קל
תוריד קצת אימוני כוח ל2 בשבוע (אלא אם אתה יכול להרשות לעצמך 3 כוח + 3 כושר סיבולת+אירובי)
תעשה קצת יותר שכיבות שמיכה וכפיפות בטן (תתפלא שאם לא עשית אתה תתפס כי אתה פתאום תפעיל שרירים שלא הפעלת)
ותעשה ריצות גרם ארוכות וגם ספרינטים/היל ספרינט/אינטרוואלים

• פותח/ת השרשור
הגיבוש קל
תוריד קצת אימוני כוח ל2 בשבוע (אלא אם אתה יכול להרשות לעצמך 3 כוח + 3 כושר סיבולת+אירובי)
תעשה קצת יותר שכיבות שמיכה וכפיפות בטן (תתפלא שאם לא עשית אתה תתפס כי אתה פתאום תפעיל שרירים שלא הפעלת)
ותעשה ריצות גרם ארוכות וגם ספרינטים/היל ספרינט/אינטרוואלים

עשית את הגיבוש? צריך יכולות בסיסית בשכיבות שמיכה וכפיפות בטן? מה תוצאת האלפיים הנדרשת להערכתך? ולמה כתבת כושר סיבולת+ אירובי, לא מדובר על אותם דברים?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית