עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הכל בנעוצים.אני רוצה להזמין מחו"ל יהומבין HCL ,2.5 מ"ג ,90 כדורים.
לכמה זמן צורכים את היהומבין ? אני מניח שזה תלוי בכל בן אדם ,אני צריך לדעת כמה להזמין ,קפאין כבר יש לי.
יעשו בעיות במכס ? יבקשו אישור רפואי ?
תודה.
אני לא מוצא לגביי ייבוא ספציפי של יהומבין ,יש מקסימום זמן לשימוש ביהומבין ? כלומר עד שהוא יאבד מהיעילות שלו.הכל בנעוצים.
קראתי את זה ,השאלה היא אם אני אזמין 4 קופסאות של 90 כדורים ,איך אני אוכיח להם שצריכת התרופה לא עולה מ3 חודשים ?
קראתי בנעוץ על ייבוא תרופות ורשום שאפשר לייבא תרופות כל עוד השימוש בהן לא עולה מ3 חודשים ,אח"כ זה פרוצדורה בירוקרטית.למה אתה צריך להוכיח למישהו משהו??
אתה יכול לדבר איתי באימייל ? אם כן אז תשלח הודעה ל :[email protected]שטויות.. אני לא זוכר בדיוק את חוקי האתר ואם אפשר לפרסם אתרים להזמנה מחול אבל אני מזמין מאתר מסויים כל חיטוב קרוב ל 7 קופסאות והכל מגיע.. בכל אופן תזמין 4 קופסאות של יוהומובין מה גם שזה הולך לפי משקל וכל אדם זה אינדבידואלי יכול להיות שאני צריך 6 כדורים ואדם אחר צריך 9 כי הוא 30 קילו מעלי אי אפשר לחשב את זה בהזמנה גם אפחד לא בודק לך בכמויות כאלו קטנות אני מאמין שאם תזמין 30 חבילות אז מישהו ירים גבה.. תזמין 3 או 4 קופסאות ואם תראה שאתה לקראת סיום ועדיין לא מספיק חטוב תזמין עוד