הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ המלצה לתוכנית

• פותח/ת השרשור vxr
  • פורסם בתאריך

vxr

מושעה
158
6
נק' מוניטין:
-15
158
6
מחפש תוכנית כוח טובה 3 פעמים בשבוע לאחרי ss
לא טקסס ולא 5x5 מסובך לי מדי ולא נשמע הכי יעיל

אתה מכניס את המשקלי עבודה ההתחלתיים שלך לפי RM1/5 אני כבר לא זוכר.
ופשוט מוריד 10-15 אחוז כל סט מהמקסימום:
עושה סקוואט 100 קילו? תעשה קפיצות של 10 עד 15 קילו בין סט לסט. 60,70,80,90,100 או 100,85,70,55,40.
פרס 50 קילו? , 35,40,45,50 כי זה רק 4 סטים...

פשוט תעגל למטה או למעלה את המשקלים.

• פותח/ת השרשור
אני אקרא על הtrx
בכל מקרה ,אפשר לשים בצד את העודה שלא רציתי להתמודד עם תוכנית ״ קשה להבנה ״
אני פשוט חייב עד סוף השבוע למצוא לי תוכנית
ה5x5 כדאי ?
אני פשוט רוצה משהו שיקדם אותי בכוח
יש כמה תוכניות של רוסים שהבנתי שהם טובות ,מישהו ניסה ?
על מה רפיטו המליץ אחרי הss
אולי אמי יכול להמשיך את הss עם התקדמות שבועית,במקום מאימון לאימון ? פשוט מאוד אהבתי את התוכנית

אני אקרא על הtrx
ה5x5 כדאי ?
אולי אמי יכול להמשיך את הss עם התקדמות שבועית,במקום מאימון לאימון ? פשוט מאוד אהבתי את התוכנית
הרבה אנשים חושבים ש5X5 הלינארית היא תוכנית נוראית ואני יכול להבין למה
שמעתי פעם על תוכנית בשם Russian Bear
תחפש עליה

אני אקרא על הtrx
ה5x5 כדאי ?
תשמע, ברצינות עכשיו...
הרוב של הפורום(כולל אותי), אחרי סיום SS, התקדם לליניארית\טקסס, כי אלה האופציות האידיאליות להתקדמות נוספת בכח.
אתה מבקש כאן דרך "קלה" להשגת תוצאות כשלא בכיף שלך סה"כ לעשות תוכנית מומלצת כי היא מסובכת לך מדי(?!).
אין דרך קלה, יש תוכניות מומלצות והן לא קלות פיזית ועל ההבנה שלהן אין בכלל מה לומר, זה הכי פשוט בעולם.
ביקשת גם לאכול את העוגה וגם להשאיר אותה שלמה.
אתה רוצה תוכנית טובה? תתחיל לעשות בישביל זה משהו, במקום לרשום "אין לי כח לעשות את זה ואת זה".

• פותח/ת השרשור
אני לא אכנס לזה ,די להתעסק בטפל
רוב הפוסטים שקראתי גלשו לדברים אחרים לגמרי וזו הסיבה שאני כמעט תמיד מעדיף לשאול בה״פ
פשוט הכוונה היא שלא בא לי לקרוא על כל תוכנית ואז לנסות אותה ואז לקרוא על עוד אחת וגם אותה לנסות
אני מבין את המקום שממנו באות תגובות מהסוג הזה
כאילו אנחנו חרשנו בעצמו וניסינו לבד וגם את תנסה ,לא אני לא מחפש גם מישהו שיבוא ירים במקומי את המשקולות
מרגיז שאנשים בוחרים להגיב לפי מה שעולה להם בראש באותו רגע מאשר לחשוב מה באמת צריך לענות
אולי אפשר לנעול את זה

אני לא אכנס לזה ,די להתעסק בטפל
רוב הפוסטים שקראתי גלשו לדברים אחרים לגמרי וזו הסיבה שאני כמעט תמיד מעדיף לשאול בה״פ
פשוט הכוונה היא שלא בא לי לקרוא על כל תוכנית ואז לנסות אותה ואז לקרוא על עוד אחת וגם אותה לנסות
אני מבין את המקום שממנו באות תגובות מהסוג הזה
כאילו אנחנו חרשנו בעצמו וניסינו לבד וגם את תנסה ,לא אני לא מחפש גם מישהו שיבוא ירים במקומי את המשקולות
מרגיז שאנשים בוחרים להגיב לפי מה שעולה להם בראש באותו רגע מאשר לחשוב מה באמת צריך לענות
אולי אפשר לנעול את זה
אף אחד לא אמר לך חפש בעצמך כי אנחנו אכלנו חרא במהלך החיפושים, להפך אנשים ממליצים לך מה טוב ולא מבינים מה הקטע של "אין לי כח להתעסק בלרשום משקלים" וכו'...
שאלת מה טוב?
קיבלת תשובה, תוכנית כלשהי עם התקדמות ליניארית, מומלץ ליניארית של ביל סטאר או טקסס, 5/3/1 פחות מומלץ.
מכאן תעשה מה שבא לך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית