הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע שאלות

אורי גמליאל

משתמש מתחיל
73
3
נק' מוניטין:
3
73
3
1.
השוקים צריכות להיות כמה שיותר אנכיות במהלך התנועה. זהעליון/ת את פתיחת מפרק הברך, ומפחית את עומסי הגזירה. בהפחתת עומס העבודה ממפרק הברך, יותר עומס עבודה יהיה על השרירים הגדולים של מפרק הירך.

אני לא מצליח לדמיין איך זה נראה ומה הפעולה שאני צריך לעשות בתכלס?

2.
"הבט מעט למעלה כאשר תבצע סקוואט, על מנת למנוע עיגול הגב העליון"
וריפ אומר להסתכל יותר לכיוון מטה, בערך מטר או 2 ממך כלפי מטה.
איך זה מסתדר?

3.
התנועה אמורה להיות מן הירכיים, במשיכת הישבן אחורה ולא מטה. זה יעזור לשמור על השוקיים אנכיות. בדרך למטה, שמרו על הטורסו כמה שאפשר בצורה אנכית, תוך שאתם ממשיכים למשוך את הירכיים לאחור ולדחוף את הברכיים החוצה, למנוע את קריסתם פנימה. האופן שבו מתאמן ירד ישפיע על האופן שבו הוא יעלה. כשהגענו לעומקה הרצוי, התחילו לעלות כשאתם דוחפים את ראשכם לאחור והמשיכו להתרכז בהוצאת הברכיים החוצה.

א. השוק אנכית? איך? הרי היא צריכה להגיע בערך עד קצה האצבעות ואפילו טיפה יותר, זה כבר לא אנכי...

ב. איך שומרים על טורסו אנכי? אנכי הכוונה ישר, לא?
אז אנחנו מטים קדימה קצת בגלל המשקל, אז איך אנכי?

תודה מראש לעונים, זה חשוב לי כי אתמול עשיתי סקוואט עם 40 קילו והיה לי ממש קשה. אפילו הסט-אפ היה לי קשה ובעייתי, אני לא מצליח להכנס למצב של LB, רק HB.
גם בנושא שפתחתי שבוע שעבר עם סרטונים לביקורת קיבלתי מSmikingSnake ביקורת והשתדלתי ליישם, במיוחד לשמור על פרק כף יד ישר, אבל לא הצלחתי כי אני מרים מרפקים כמה שאפשר ומשתדל לאחוז צר, ובכל זאת לא מצליח/מבין איך שמים את המוט בפוזיציית LB, והיו לי כאבים בפרק כף היד כבר במהלך התרגיל.
אני אפתח תכף נושא נוסף עם הסרטונים מאתמול, מקווה שתצליחו לעזור לי להבין.

*עריכה: שכחתי לכתוב בכותרת "שאלות בנוגע למאמר על הסקוואט", אם מישהו יכול לערוך זה יהיה מעולה.

כמה תשובות:
1. להשתתף בסמינר הרמות כוח של @SmokingSnake
2. לקחת אימון אישי או לפחות להתאמן עם מישהו שמבין
3. לחפור על הסרטים של ריפטו
4. לצלם את עצמך, לעלות סרטון ולקבל ביקורת

לא לומדים ביצוע בהתכתבות

• פותח/ת השרשור
1. אני יודע, חשבתי על זה. הקטע הוא שזה עוד חודש ויותר. בינתיים מה אני עושה? כל אימון אני אמור להעלות משקל!
2. איך זה אפשרי, זה ה"ייעוץ אישי" שיש פה?
3. אין יום שאני לא רואה. מכיר את הDVD בעל פה וכל פעם רושם לעצמי הערות ולוקח איתי לאימון (אפשר לראות אפילו את הדפים בסרטונים על הרצפה).
4. http://www.lbs.co.il/threads/50334/

Back
למעלה תחתית