עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
49 קילו על 154ס"מ ורוצה להרזות!?שלום ,
אני בת 15 ,
גובה 154 סמ
משקל 49 קג .
אני רוצה להרזות , השאלה איך... מה מותר לאכול ומה לא ? כמה ספורט ואיזה בדיוק ?
תודה לעוזרים : )
כן , יש בטן והיא לא קטנה : (49 קילו על 154ס"מ ורוצה להרזות!?
את רצינית?
ניקול, בטן לפעמים זה פשוט מבנה גוף.כן , יש בטן והיא לא קטנה : (
שלום ,
אני בת 15 ,
גובה 154 סמ
משקל 49 קג .
אני רוצה להרזות , השאלה איך... מה מותר לאכול ומה לא ? כמה ספורט ואיזה בדיוק ?
תודה לעוזרים : )
יוגב, היא בת 15!!!! איזה אימוני כוח בגיל הזה?????אני באמת ממליץ לך לעלות מסת שריר קודם, מאזן חיובי קל + אימוני כוח פה מהאתר ורק עוד חצי שנה אם לא יותר תעשי שוב דיאטה
נטלי, אל תגידי דברים שאת לא יכולה לתמוך בהם.יוגב, היא בת 15!!!! איזה אימוני כוח בגיל הזה?????
היא עוד לא סיימה לגדול...... זה ממש,אבל ממש לא מתאים בגיל הזה, אפילו על גבול מסוכן!
בלי עצבים 😃יוגב, היא בת 15!!!! איזה אימוני כוח בגיל הזה?????
היא עוד לא סיימה לגדול...... זה ממש,אבל ממש לא מתאים בגיל הזה, אפילו על גבול מסוכן!
תמצא לי מאמר שמוכיח שאימוני כוח בגיל כזה זה בריא!נטלי, אל תגידי דברים שאת לא יכולה לתמוך בהם.
וואו, כמה דיעות קדומות!תמצא לי מאמר שמוכיח שאימוני כוח בגיל כזה זה בריא!
וחוץ מזה, היא עדיין צעירה מידי כיד להתחייב למבנה הגוף שהיא תקבל עם תתחיל לפתח שרירים.
נגיד ותעלה את המאסה ואז תזניח את זה. מה קיבלנו? הרבה שומן.....
היא בת 15!!! להכניס אותה למשטר קפדני זה לא הגיוני פשוט
זאת דרך מצוינת לבעיות עם דימוי הגוף!
שתתבגר, ואז תחליט אך היא רוצה להראות.
בלי עצבים
אל תשפתי לפי המספר של המשקל. תשפתי לפי הקפים ולפי אך שהבגדים יושבים אליך.ש התקדמות בשרירים ובמה שאני מצליחה אבל להרזות ? לא .
התחלתי פחות או יותר להיתאמן לפני 3-4שבועות . עמידות ידיים , שפגט , מתיחות בכללי ולפעמים שכיבות סמיכה וכפיפיותת בטן (לרוב אני לא מספיקה את הכלילות בטן בגלל העייפות והלחץ בלימודים) . התחלתי לאכול פחות וכמה שפחות מתוק ומטוגן ...
אבל אין שינויים בבטן
🙁 יש התקדמות בשרירים ובמה שאני מצליחה אבל להרזות ? לא .
קיימות שורות של מאמרים בנושא, אין לך כנגד מה להתרעם.16 זה לא 15. בגיל כזה אפילו חודשים יכולים לעשות הבדל. אני קיבלתי את פרץ הגדילה שלי רק בגיל 17.....
ועוד הפעם, היא צעירה מידי להיכנס לכול זה. גם מבחינה הנפשית. מי ישגיח אליה שהיא תעשה הכול נכון ולא תפצע את עצמה?
בגלל שאת בת 15 ובגלל שלפי המשקל והגובה שלך לא נראה לי שיש לך באמת בעיה של משקל,אני רוצה להרזות , השאלה איך... מה מותר לאכול ומה לא ? כמה ספורט ואיזה בדיוק ?