הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוספי תזונה

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
רציתי לדעת כל מיש לוקח את התוספי תזונה גודל ''והטבעי'' לא גודל כמו התוספי תזונה השאלה פה אני יכול לגדול כמו מי שלוקח את התוספי תזונה וזה יקח לי אותו זמן ונגיד אני אוכל טוב מתאמן חזק נח כמו שצריך אני יכול להגיע לתוצאות או רק עם אני יקח גם תוספי תזונה?

תראה תוספי תזונה, בהנחה שאנחנו לא מדברים על חומרים אסורים שהם לא תחת ההגדרה "תוספי תזונה" (סטרואידים אנאבולים וכדומה) הם בעצם אבני היסוד של המזונות שאתה אוכל יום יום בכל ארוחה. מטרתם היא סיוע לדיאטה יומית ע"י כך שהם מביאים לך את אותם היסודות: חומצות אמינו (חלבון), פחמימות, אינזימים ומולקולות חשובות ושומנים (אומגה 3 למשל) בצורה מרוכזת יותר ושנספגת בגוף מהר יותר (פירוק של שייק חלבון לעומת פירוק של טונה או ביצה קשה לדוגמא). אם תקפיד לאכול נכון ובהתאם לתוכנית שלך ולמטרות שלך אתה תגדל גם בלי תוספי מזון בוודאות.. עשו את זה לפני המון שנים לפני שהיו כל תוספי התזונה בשוק, ויש אנשים שעושים את זה עד היום..

• פותח/ת השרשור
ע
הועבר לפורום תזונה ותוספים.
תראה תוספי תזונה, בהנחה שאנחנו לא מדברים על חומרים אסורים שהם לא תחת ההגדרה "תוספי תזונה" (סטרואידים אנאבולים וכדומה) הם בעצם אבני היסוד של המזונות שאתה אוכל יום יום בכל ארוחה. מטרתם היא סיוע לדיאטה יומית ע"י כך שהם מביאים לך את אותם היסודות: חומצות אמינו (חלבון), פחמימות, אינזימים ומולקולות חשובות ושומנים (אומגה 3 למשל) בצורה מרוכזת יותר ושנספגת בגוף מהר יותר (פירוק של שייק חלבון לעומת פירוק של טונה או ביצה קשה לדוגמא). אם תקפיד לאכול נכון ובהתאם לתוכנית שלך ולמטרות שלך אתה תגדל גם בלי תוספי מזון בוודאות.. עשו את זה לפני המון שנים לפני שהיו כל תוספי התזונה בשוק, ויש אנשים שעושים את זה עד היום..
לא התכוונתי לעשות סייקל אני מתכוון עם אני לא יקח אבקות וקראיטין וקלן וכל התסופי תזונה אני יגדל אותו דבר ובאותו זמן עם אני ישקיע באוכל באימון קשה ובמנוחה?

אני כתבתי סייקל או התייחסתי לסייקל איפשהו?
אני מדבר נטו על תוספי תזונה.. זו הייתה השאלה - האם אפשר לגדול גם בלי תוספי תזונה, לא?
התשובה היא כן.
גם ללא אבקת חלבון, וגם ללא קריאטין אתה תגדל אם התזונה שלך תהיה נכונה ובהתאם למטרות שלך.
ובמונחים של זמן לא ניתן למדוד.. חלבון זה חלבון בין אם הוא מגיע מביצה, בשר, דגים או מי גבינה (שייק החלבון הנפוץ). כמו שאמרתי תוספי תזונה מיעלים ומשלימים את הדיאטה שלך..
אני אתן לך השוואה אחרת - אתה יכול לרוץ 2 קילומטר יחף? התשובה היא כן, נוח או לא נוח זו השקפת עולם אבל את המשימה אתה תוכל לבצע. לעומת זאת שימוש בנעלי ספורט יתנו לך חיזוק לקרסול, שמירה על הרגל, ואולי אפילו יעזרו לך לשפר את התוצאות בהמשך הדרך..
מקווה שזה יצא ברור

• פותח/ת השרשור
אני כתבתי סייקל או התייחסתי לסייקל איפשהו?
אני מדבר נטו על תוספי תזונה.. זו הייתה השאלה - האם אפשר לגדול גם בלי תוספי תזונה, לא?
התשובה היא כן.
גם ללא אבקת חלבון, וגם ללא קריאטין אתה תגדל אם התזונה שלך תהיה נכונה ובהתאם למטרות שלך.
ובמונחים של זמן לא ניתן למדוד.. חלבון זה חלבון בין אם הוא מגיע מביצה, בשר, דגים או מי גבינה (שייק החלבון הנפוץ). כמו שאמרתי תוספי תזונה מיעלים ומשלימים את הדיאטה שלך..
אני אתן לך השוואה אחרת - אתה יכול לרוץ 2 קילומטר יחף? התשובה היא כן, נוח או לא נוח זו השקפת עולם אבל את המשימה אתה תוכל לבצע. לעומת זאת שימוש בנעלי ספורט יתנו לך חיזוק לקרסול, שמירה על הרגל, ואולי אפילו יעזרו לך לשפר את התוצאות בהמשך הדרך..
מקווה שזה יצא ברור
הבאת לי תשובה מלאה עכשיו עוד שאלה אחרונה אתה יכול להביא לי תמונה של אחד יחסית גדול והוא לא לוקח תוספי תזונה?

תאמת לא מכיר.. אבל תחפש בגוגל בלוגים וכתבות.. תנסה בכיוון של טבעונים שעלו במסה או פשוט "עלייה במסה בלי תופסים" אולי תמצא משהו

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית