הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
התנועה המלאה מערבת את ההאמסטרינגס
..., כך שהם (ההאמסטרינגס) מושכים את הברך לאחור, בעוד הארבע ראשיים מושכים אותה לפנים (נקודת החיבור הדיסטלית שלהם נמצאת מהצד החיצוני של ראש הטיביה), מה שמשאיר את העומס על ה- ACL מינימלי (כי הוא מאוזן על ידי כוחות משני הצדדים).

..., כך שהם (ההאמסטרינגס) מושכים את הברך לאחור, בעוד הארבע ראשיים מושכים אותה לפנים (נקודת החיבור הדיסטלית שלהם נמצאת מהצד החיצוני של ראש הטיביה), מה שמשאיר את העומס על ה- ACL מינימלי (כי הוא מאוזן על ידי כוחות משני הצדדים).
כן גם זה
אבל אני חושב שרוב האנשים מודאגים יותר משחיקה של המיניסקוס מאשר עומס על הacl אז זה מה שבחרתי לציין

מילה באנגלית ל"שחיף" ?

שאלה מפגרת של מתחיל:
לעשות את הסקוואט עם המוט שאני עושה איתו בבנץ' פרס? כי יש אצלנו סמית משין וקראתי פה שלעשות שם סקוואט זה לא משהו, אז עם מה בדיוק עושים סקוואט? עם המוט של הבנץ'?
כנ"ל לגבי הדדליפט

שאלה מפגרת של מתחיל:
לעשות את הסקוואט עם המוט שאני עושה איתו בבנץ' פרס? כי יש אצלנו סמית משין וקראתי פה שלעשות שם סקוואט זה לא משהו, אז עם מה בדיוק עושים סקוואט? עם המוט של הבנץ'?
כנ"ל לגבי הדדליפט
עם מוט, כלשהו

מוט אולימפי של 20KG, רק שלא ייקח מוט קצר של 10KG
שילמד טכניקה עם מוט של 10 אם יש צורך, אין סיבה שסתם ינסה בכוח ללמוד טכניקה עם משקל שקשה לו

אם אני רוצה לחרוג בצ'יט טיפה יותר בתכלס אני יכולה לעשות שעתיים אירובי היום ומחר ? ואז לאכול את הקל' ששרפתי?

אם אני רוצה לחרוג בצ'יט טיפה יותר בתכלס אני יכולה לעשות שעתיים אירובי היום ומחר ? ואז לאכול את הקל' ששרפתי?
פשוט תאכלי ותהני חלק ממטרת הציט / העמסת פחמימה זה להנות מזה כדי להמשיך בתפריט אח"כ יותר זמן

התחלתי להתאמן SS בפעם הראשונה שמתאמן כבר כמעט חודש [הייתי עושה רק שכיבות שמיכה/מתח בעבר]
התחלתי במשקל של 20 ועכשיו 57.5-60,לקראת הסוף כשאני עולה העקבים עולים לי כלפי מעלה,והגוף נוטה קדימה בעלייה..
האם זה נובע מהמשקל?

התחלתי להתאמן SS בפעם הראשונה שמתאמן כבר כמעט חודש [הייתי עושה רק שכיבות שמיכה/מתח בעבר]
התחלתי במשקל של 20 ועכשיו 57.5-60,לקראת הסוף כשאני עולה העקבים עולים לי כלפי מעלה,והגוף נוטה קדימה בעלייה..
האם זה נובע מהמשקל?
זה נובע מטכניקה לא נכונה, אתה כנראה נשען יותר מדי קדימה, והמשקל פשוט מפיל אותך קדימה

זה גם יכול להיות חוסר גמישות בקרסול

ב ss, במה כדאי להחליף פאוואר קלין ?
חתירה ? מתח רגיל? צין או משהו אחר

במידה ויש חלק שאומרים שהתוכנית שלי היא לא כזאת טובה אבל אני מרגיש שאני מתקדם בה טוב, להמשיך איתה?

במידה ויש חלק שאומרים שהתוכנית שלי היא לא כזאת טובה אבל אני מרגיש שאני מתקדם בה טוב, להמשיך איתה?
תלוי מה אתה מגדיר התקדמות. יתכן שאתה מתקדם אבל בתכנית אחרת אתה תתקדם הרבה יותר מהר.

תלוי מה אתה מגדיר התקדמות. יתכן שאתה מתקדם אבל בתכנית אחרת אתה תתקדם הרבה יותר מהר.

סקוואט עם מוט חופשי 3X5
לחיצת רגליים במכונה 2X10
בנץ' פרס לחיצת חזה 3X10
פרפר עם דאמבלים 2 ל7
צ'ין אפס מתח עם הידיים הפוך3X6
משיכת פולי עליון אחיזה רחבה לפנים 3X8
בעמידה לחיצת כתפיים עם מוט אוברהד פרס 2X7
כפיפת מרפקים עם מוט 3X8
פולי עליון ליד אחורית 3 ל7

יש אנשים שאומרים שהתוכנית הזאת טובה ויש כאלה שאומרים לי להחליף. בניתי אותה דרך התרגילים שהגוף שלי מגיב להם הכי טוב, יש פה משהו שאתה חושב לשנות?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית