עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
איך נגדיר את תרגילי הסקוואט והדדליפט ? על מה הם עובדים(אני יודע על אילו שרירים הם עובדים) ? פשוט רוצה לדעת את הדעה הרווחת הנכונה.
סייקל זה סבבמה זה סייקל? זה לקחת חומרים כמו סטרואידים?
שאלה פשוטה בהנדסת המרחב...אתה תופס יותר נפח. ה'קוטר' שלך גדל ולכן החולצה עולה למעלהשאלה הכי מפגרת שלי....
בזמן האחרון אני שם לב שכל החולצות שלי נהיו קצרות ( למטה) בכ 2-3 ס"מ...בהנחה שההיקף בטן שלי נשאר אותו הדבר והחזה והגב גדלו, זה הגיוני? או שפשוט הבגדים התכווצו בכביסה?
לא בהכרח.לפי מה שהבנתי , הטסטסטורון משפיע על הכוח , כלומר יותר טסט' = יותר כוח
נכון. אפשר, אבל זה לא יהיה משמעותי.חוץ מחומרים למינהם , לא ידוע לי על דרך טבעית להעלות את רמת הטסט'
לא, זה שאתה ״חרמן״ לא קשור לרמות הטסט שלך. זה גירוי רגעי שעובר וההשפעה שלו על הטסט זניחה. החומרים שמעלים הכי הרבה בכוח מעלים את הטסט (ביחס לאסטורןג) בעקיפין ודווקא הטסט עצמו בתור הורמון הוא לא הכי אידאלי להעלאה בכוח (דיבול לדוגמה הרבה יותר בקטע הזה).עד שחשבתי לעצמי , טסט' זה הורמון גברי , והרי אם אני אראה סרטון פורנו נניח או תמונה של בחורה, לפני הסט , הטסט' שלי יעלה ואיתו גם הכוח יעלה
זה נכון מה שאני חושב ?
לא. הקפאין נכנס למחזור הדם ומתגלגל לו כמה שעות ממקום למקום. כשאתה מחרבן, אתה מוציא את כל הפסולת של התאים/מה שלא התעכל ונספג דרך המעי, לרקטום ומשם לאסלה. הספיגה לדם נעשת מהמעי והמעי מקבל את האוכל שכבר מעוכל ברובו ו״נקי״ מחיידיקים/ורוסים כאלו ואחרים מהקיבה.לאחר חירבון,השפעת הקפאין יורדת?
למה אתה לא קורא נגיד את המדריך לחיטוב שיש בפורטל? מבטיח לך שאם תקרא אתה תמצא את כל התשובותאפשרי לעשות העמסה ביום של אימון ?
קראתי אחי ולא מצאתי שום תשובה לשאלה שלי , האם אפשרי לעשות העמסה ביטם של אומון...למה אתה לא קורא נגיד את המדריך לחיטוב שיש בפורטל? מבטיח לך שאם תקרא אתה תמצא את כל התשובות
ביום של העמסה עדיף לנוח ולא להתאמן.קראתי אחי ולא מצאתי שום תשובה לשאלה שלי , האם אפשרי לעשות העמסה ביטם של אומון...
צודק לא שמתי לב שאין שם, אבל אני ממש זוכר שקראתי את זה באתר בגלל זה הפנתי לשם.קראתי אחי ולא מצאתי שום תשובה לשאלה שלי , האם אפשרי לעשות העמסה ביטם של אומון...
מתאמן בינוני יכול להתדקם פעם בשבוע ומתאמן מתקדם יכול להתקדם פעם בתקופה-חודש/שבועיים/חצי שנה/כל שנה מעוברת.מה ההבדל בין מתאמן בינוני למתקדם?
תודה רבה אליק!מתאמן בינוני יכול להתדקם פעם בשבוע ומתאמן מתקדם יכול להתקדם פעם בתקופה-חודש/שבועיים/חצי שנה/כל שנה מעוברת.
ומה אני אעשה אוותר על פרס? ממש מעדיף שלא לוותר על אימונים במיוחד שאני כבר בסוףביום של העמסה עדיף לנוח ולא להתאמן.
ביום העמסה כדאי לעשות אימון משקולות למען ״סינטוז״ גליקוגן טוב יותר. אירובי פחות מומלץ לעשות ביום הזה כי הוא מדלל גליקוגן.ומה אני אעשה אוותר על פרס? ממש מעדיף שלא לוותר על אימונים במיוחד שאני כבר בסוף
יהיה עד כדי כך גרוע אם אני לא אפספס?