הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיון אשכול השאלות המפגרות

מצב
השרשור נעול
איך נגדיר את תרגילי הסקוואט והדדליפט ? על מה הם עובדים(אני יודע על אילו שרירים הם עובדים) ? פשוט רוצה לדעת את הדעה הרווחת הנכונה.

איך נגדיר את תרגילי הסקוואט והדדליפט ? על מה הם עובדים(אני יודע על אילו שרירים הם עובדים) ? פשוט רוצה לדעת את הדעה הרווחת הנכונה.

הגב והבטן עובדים איזומטרית על מנת למנוע כפיפה בעמוד השדרה. השרירים שמניעים את המוט הם פושטי הברך (הארבע ראשי) ופושטי הירך (האמסטרינגס, גלוטס (תחת), ומקרבי הירך).

שאלה הכי מפגרת שלי....

בזמן האחרון אני שם לב שכל החולצות שלי נהיו קצרות ( למטה) בכ 2-3 ס"מ...בהנחה שההיקף בטן שלי נשאר אותו הדבר והחזה והגב גדלו, זה הגיוני? או שפשוט הבגדים התכווצו בכביסה?

מה זה סייקל? זה לקחת חומרים כמו סטרואידים?

מה זה סייקל? זה לקחת חומרים כמו סטרואידים?
סייקל זה סבב
בדרך מדובר על סטרואידים פה

אבל לפעמים נגיד מישהו עושה סבב של תוכנית אז הוא יכתוב
״אני בסבב שלישי של התוכנית 5/3/1 ״
וכו׳

תראה לפי ההקשר

שאלה הכי מפגרת שלי....

בזמן האחרון אני שם לב שכל החולצות שלי נהיו קצרות ( למטה) בכ 2-3 ס"מ...בהנחה שההיקף בטן שלי נשאר אותו הדבר והחזה והגב גדלו, זה הגיוני? או שפשוט הבגדים התכווצו בכביסה?
שאלה פשוטה בהנדסת המרחב...אתה תופס יותר נפח. ה'קוטר' שלך גדל ולכן החולצה עולה למעלה

שאלה ממש מפגרת שעלתה לי בראש , ולא מצאתי מקום אחר לשאול אותה חוץ מפה ...
לפי מה שהבנתי , הטסטסטורון משפיע על הכוח , כלומר יותר טסט' = יותר כוח
חוץ מחומרים למינהם , לא ידוע לי על דרך טבעית להעלות את רמת הטסט'
עד שחשבתי לעצמי , טסט' זה הורמון גברי , והרי אם אני אראה סרטון פורנו נניח או תמונה של בחורה, לפני הסט , הטסט' שלי יעלה ואיתו גם הכוח יעלה
זה נכון מה שאני חושב ? יודע שזה שאלה הכי מצחיקה/טיפשית/מפגרת/לא לעניין שקיימת , אבל סתם לידע כללי , לא שאני אלך לעשות את זה , סתם פשוט מעניין אותי לדעת לידע כללי

ספק ציני ספק רציני:

לאחר חירבון,השפעת הקפאין יורדת?

לפי מה שהבנתי , הטסטסטורון משפיע על הכוח , כלומר יותר טסט' = יותר כוח
לא בהכרח.

חוץ מחומרים למינהם , לא ידוע לי על דרך טבעית להעלות את רמת הטסט'
נכון. אפשר, אבל זה לא יהיה משמעותי.

עד שחשבתי לעצמי , טסט' זה הורמון גברי , והרי אם אני אראה סרטון פורנו נניח או תמונה של בחורה, לפני הסט , הטסט' שלי יעלה ואיתו גם הכוח יעלה
זה נכון מה שאני חושב ?
לא, זה שאתה ״חרמן״ לא קשור לרמות הטסט שלך. זה גירוי רגעי שעובר וההשפעה שלו על הטסט זניחה. החומרים שמעלים הכי הרבה בכוח מעלים את הטסט (ביחס לאסטורןג) בעקיפין ודווקא הטסט עצמו בתור הורמון הוא לא הכי אידאלי להעלאה בכוח (דיבול לדוגמה הרבה יותר בקטע הזה).

לאחר חירבון,השפעת הקפאין יורדת?
לא. הקפאין נכנס למחזור הדם ומתגלגל לו כמה שעות ממקום למקום. כשאתה מחרבן, אתה מוציא את כל הפסולת של התאים/מה שלא התעכל ונספג דרך המעי, לרקטום ומשם לאסלה. הספיגה לדם נעשת מהמעי והמעי מקבל את האוכל שכבר מעוכל ברובו ו״נקי״ מחיידיקים/ורוסים כאלו ואחרים מהקיבה.

אוקיי הבנתי
יש לי עוד שאלה , אני בחיטוב ב5/3/1 , ועושה העמסה כל 10 ימים בערך , ההעמסה הבאה שלי תהיה ביום חמישי , יום אימון של מיליטרי פרס
אפשרי לעשות העמסה ביום של אימון ?

למה אתה לא קורא נגיד את המדריך לחיטוב שיש בפורטל? מבטיח לך שאם תקרא אתה תמצא את כל התשובות
קראתי אחי ולא מצאתי שום תשובה לשאלה שלי , האם אפשרי לעשות העמסה ביטם של אומון...

קראתי אחי ולא מצאתי שום תשובה לשאלה שלי , האם אפשרי לעשות העמסה ביטם של אומון...
צודק לא שמתי לב שאין שם, אבל אני ממש זוכר שקראתי את זה באתר בגלל זה הפנתי לשם.
בכל מקרה, אפשר לבצע אימון משקולות אירובי פחות עדיף רק אם אין ברירה (ספורטאי שחייב להגיע לאימון ביום הזה)

מה ההבדל בין מתאמן בינוני למתקדם?

ומה אני אעשה אוותר על פרס? ממש מעדיף שלא לוותר על אימונים במיוחד שאני כבר בסוף
יהיה עד כדי כך גרוע אם אני לא אפספס?
ביום העמסה כדאי לעשות אימון משקולות למען ״סינטוז״ גליקוגן טוב יותר. אירובי פחות מומלץ לעשות ביום הזה כי הוא מדלל גליקוגן.

אני לפני מבחן מתכונת חשוב שלמדתי אליו די הרבה ואני כנראה אשם ב1:30בלילה ואקום ב6:30בבוקר , כלומר סביבות ה5 שעות שינה , ויש לי מחר אימון דדליפט (531) שהצבתי לעצמי מטרות ברורות לשבור שיאים , עד כמה השינה המועטה תפגע לי באימון מחר ? ובהתאוששות בכללי ?

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית