הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שבוע שבוע וחצי נטראלי מועיל?

The Punisher

משתמש פעיל
387
0
נק' מוניטין:
-37
387
0
עד כה בחיטוב הספקתי לרדת מאזור ה 20% ל 14-14.5% ולאורך כל הדרך הייתי על גרעון של 500 בתקופה האחרונה על גרעון 600 ועומד על כ-50 גרם פחמימה ליום ו-2.5 גרם חלבון פר קילו, ברגע שאני מגיע ל 12% שומן כפי שאני יודע אני יחוש בתקיעה, יהיה חכם באחוז 12 לצאת לשבוע-שבוע וחצי נטראלי ואז לחזורלחיטוב בגרעון של 700-800 במטרה להגיע ל-10% שומן? יש לזכור שאני לא משתמש בממריצים כגון אפדרין, קלן, יהומבין וכדומה חוץ מקפה שחור לפני אימון...

קודם תתקע, אח"כ תחשוב. בעיקרון אין סיבה, אפשרות לעשות העמסות תכופות יותר, להעלות אירובי, לנסות את הפרוטוקולי שומן של לייל.

• פותח/ת השרשור
זהו שחיטוב קודם שלי הגעתי בלי בעיה לאזור ה 12% ומשם נתקעתי והתחלתי רק לאבד שריר בלי לרדת בשומן (כמות האירובי הייתה גבוהה) והעמסות תכופות יותר לא נראה לי אפשרות כי זה שטות לדעתי להיות על כמות פחמימה של 50 גרם בלי להעמיס 1 לשבוע עוד הבולבול יצעק לי הצילו.

בכל אופן השאלה שלי הייתה אם במצב שכזה יהיה חכם לצאת לשבוע וחצי נטראלי ואז להפגיז עם גרעון של 800.

נערך לאחרונה:
זהו שחיטוב קודם שלי הגעתי בלי בעיה לאזור ה 12% ומשם נתקעתי והתחלתי רק לאבד שריר בלי לרדת בשומן (כמות האירובי הייתה גבוהה) והעמסות תכופות יותר לא נראה לי אפשרות כי זה שטות לדעתי להיות על כמות פחמימה של 50 גרם בלי להעמיס 1 לשבוע עוד הבולבול יצעק לי הצילו.

בכל אופן השאלה שלי הייתה אם במצב שכזה יהיה חכם לצאת לשבוע וחצי נטראלי ואז להפגיז עם גרעון של 800.
לעיתים תכופות = frequently =לעיתים קרובות
תלמד עברית...
ולמה באשכול סיום מאסה שלך אמרת שאתה 17% ועכשיו אתה אומר 20 בשביל להראות כיאלו ירדת הרבה?

• פותח/ת השרשור
לעיתים תכופות = frequently =לעיתים קרובות
תלמד עברית...
ולמה באשכול סיום מאסה שלך אמרת שאתה 17% ועכשיו אתה אומר 20 בשביל להראות כיאלו ירדת הרבה?

לא, כי ה-20% זה היה עם הנוזלים על נקי הייתי סביב ה 18 הדגשתי את זה שם...

לא, כי ה-20% זה היה עם הנוזלים על נקי הייתי סביב ה 18 הדגשתי את זה שם...
מה אתה מטומטמם או שאתה עושה את עצמך? עם 5 (סתם מספר)קילו נוזלים היית 20% ואז שהורדת את ה5 קילו נוזלים נהיית 18% תגיד אחי היית בכתה ו' בשיעורים של האחוזים ..? נראה לי פספסת קצת חומר..
אחרי שהורדת את הנוזלים המסת שומן שהיית עליך באותו זמן צריכה להוות אחוז יותר גבוהה מהמאסה הכללית שהצמצמה ב5 קילו:152on:

• פותח/ת השרשור
מה אתה מטומטמם או שאתה עושה את עצמך? עם 5 (סתם מספר)קילו נוזלים היית 20% ואז שהורדת את ה5 קילו נוזלים נהיית 18% תגיד אחי היית בכתה ו' בשיעורים של האחוזים ..? נראה לי פספסת קצת חומר..
אחרי שהורדת את הנוזלים המסת שומן שהיית עליך באותו זמן צריכה להוות אחוז יותר גבוהה מהמאסה הכללית שהצמצמה ב5 קילו:152on:

לא רשמתי שאחרי 5 ק"ג נהייתי 18% שומן, אם הייתי סוף מאסה 20% שומן שחלק מזה זה נוזלים ובמראה ירדתי ל 18% סימן שירדתי 2 ק"ג.... וזה ממש לא קשור לאשכול שפתחתי..........

לא רשמתי שאחרי 5 ק"ג נהייתי 18% שומן, אם הייתי סוף מאסה 20% שומן שחלק מזה זה נוזלים ובמראה ירדתי ל 18% סימן שירדתי 2 ק"ג.... וזה ממש לא קשור לאשכול שפתחתי..........
מזה במראה ירדתי ל18% ?אם היית 20% וירדת 2 קילו ממש אבל ממש לא ירדת ל 18% הרבה נוזלים וחלק שומן וחלק שריר.... קצת היגיון.. נעזוב אבל את זה שבאשכול שפתחת טענת שאתה 17% שומן למרות שכולם אמרו לך שאתה 20%+

• פותח/ת השרשור
מה איכפת לך מה רשמתי אז רשמתי 17, והייתי 20 שהרבה מזה מורכב מנוזלים מה קשה להבין? ושריר עד כה לא ירד ולא אמור כלכך לרדת שריר מירידה של 15-20% שומן ל 12% במידה והחיטוב הולך כמו שצריך.

אם החיטוב מעל 3 חודשים, שבוע - שבועיים נטראלי יהיו צעד חכם בהנחה שיש תקיעה (האטה תהיה בטוח כי היא אמורה להיות, % שומן בטווח שבין 12 ומטה שווה ערך לכמה % בטווחים גבוהים יותר, רואים את זה גם ויזואלית הרבה יותר).
בעיקרון כמו שנאמר כאן אפשר ליישם את הפרוטוקולים לשומן העיקש, לנסות להוסיף אירובי או להגדיל את הגירעון הקלורי אבל כמו שקרה לך פעם שעברה זה יכול לקרות גם הפעם, אתה תאבד מסת שריר ללא "עזרים".
בהצלחה.

• פותח/ת השרשור
אם החיטוב מעל 3 חודשים, שבוע - שבועיים נטראלי יהיו צעד חכם בהנחה שיש תקיעה (האטה תהיה בטוח כי היא אמורה להיות, % שומן בטווח שבין 12 ומטה שווה ערך לכמה % בטווחים גבוהים יותר, רואים את זה גם ויזואלית הרבה יותר).
בעיקרון כמו שנאמר כאן אפשר ליישם את הפרוטוקולים לשומן העיקש, לנסות להוסיף אירובי או להגדיל את הגירעון הקלורי אבל כמו שקרה לך פעם שעברה זה יכול לקרות גם הפעם, אתה תאבד מסת שריר ללא "עזרים".
בהצלחה.

השאלה אם ללא עזרים ברגע שאני מגיע ל 12% שומן שבוע וחצי של נטראלי ולאחר מכן גרעון של 800 יסייעו לירידה כמו שצריך בלי הרבה איבוד שריר, ואם שתייה של קפה שחור זה ממריץ שתורם לכך אם נאבד קצת שריר זה לא כזה נורא אני עדיין בנתונים הרבה הרבה יותר גבוהים ממאסה קודמת כך שזה לא כלכך צריך להדאיג אותי באיחוד שהחיטוב עושה אשלייה, כמו כן גם ככה שחוזרים למאסה ישזכרון שריר

מה איכפת לך מה רשמתי אז רשמתי 17, והייתי 20 שהרבה מזה מורכב מנוזלים מה קשה להבין? ושריר עד כה לא ירד ולא אמור כלכך לרדת שריר מירידה של 15-20% שומן ל 12% במידה והחיטוב הולך כמו שצריך.
היית 20% שומן שהרבה מזה מורכב מנוזלים? למי שקשה להבין זה לך.. מה הקשר בין הנוזלים לבין השומן.. אם היית 20% שומן על משקל 92 קילו נגיד ולאחר שהורדת את הנוזלים ירדת ל88 קילו, האחוז שומן עלה לא ירד..כיון שמסת השומן נשארה זהה ומסת הגוף ירדה מה שמגדיל את האחוז שומן ממסת הגוף הכללית.
לאחר מכן במשך החיטוב האחוז שומן ירד אני מאמין... מה כלכך קשה לך לקלוט את זה זה מטמטיקה בסיסית

• פותח/ת השרשור
היית 20% שומן שהרבה מזה מורכב מנוזלים? למי שקשה להבין זה לך.. מה הקשר בין הנוזלים לבין השומן.. אם היית 20% שומן על משקל 92 קילו נגיד ולאחר שהורדת את הנוזלים ירדת ל88 קילו, האחוז שומן עלה לא ירד..כיון שמסת השומן נשארה זהה ומסת הגוף ירדה מה שמגדיל את האחוז שומן ממסת הגוף הכללית.
לאחר מכן במשך החיטוב האחוז שומן ירד אני מאמין... מה כלכך קשה לך לקלוט את זה זה מטמטיקה בסיסית

תסכים איתי שנוזלים משפיעים הרבה על המראה, ואם אתה יורד נטו נוזלים זה נראה לעין כאילו שומן ירד, עכשיו אם אתה מסתכל על זה בעין מקצועית אני סיימתי 18% שומן עם נוזלים, משהו שאין לו עין מקצועית כלכך בגלל הנוזלים יחשוב שזה 20%, אבל למעשה אחרי שבועיים של חיטוב זה נראה שירדתי ל 18% גם שבדיעבד לא ירדה מאסת שומן, מקווה שהסברתי את עצמי יותר ברור, שיהיה לך לילה טוב ואנבולי (במקרה ואתה לא בחיטוב 😛)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית