הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מה עושים בסוף התהליך? כשמרוצים

• פותח/ת השרשור lidori
  • פורסם בתאריך

lidori

משתמש מתחיל
16
10
נק' מוניטין:
177
16
10
שלום לכולם
הייתי שמחה לקבל תשובה לשאלה הבאה:
כאשר הגעתי ליעד המיוחל
האם ניתן לחזור לתזונה פחות "נוקשה" ?
ואני מתכוונת האם ניתן להגיד את כמות הצריכה הקלוריות ..ואם ניתן להכניס יותר פממימות לתפריט? אין כוונה למאזן קלורי חיובי..אלא להסתפק במאזן ניטרלי לצורך שימור ותחזוקה
כמובן שהאימונים נמשכים באותה התדירות
האם זה מספיק כדי לשמר תוצאות?

או שמא "התחתנתי" עם תפריט משעמם ודל לכל חיי ..כל עוד אני מתכננת לשמור על מראה בריא וחטוב

שלום לכולם
הייתי שמחה לקבל תשובה לשאלה הבאה:
כאשר הגעתי ליעד המיוחל
האם ניתן לחזור לתזונה פחות "נוקשה" ?
ואני מתכוונת האם ניתן להגיד את כמות הצריכה הקלוריות ..ואם ניתן להכניס יותר פממימות לתפריט? אין כוונה למאזן קלורי חיובי..אלא להסתפק במאזן ניטרלי לצורך שימור ותחזוקה
כמובן שהאימונים נמשכים באותה התדירות
האם זה מספיק כדי לשמר תוצאות?

או שמא "התחתנתי" עם תפריט משעמם ודל לכל חיי ..כל עוד אני מתכננת לשמור על מראה בריא וחטוב
אם תחליפי לתזונת פליאו, לא יהיה לך תפריט משעמם, אלא עשיר וטעים 😋🍴

@Tom

• פותח/ת השרשור
אם תחליפי לתזונת פליאו, לא יהיה לך תפריט משעמם, אלא עשיר וטעים 😋🍴

@Tom

תזונת פליאו?
מה זה אומר ? בגדול ?
והאם עדיין אוכל לשמר את התוצאות שהגעתי אליהן?

תזונת פליאו?
מה זה אומר ? בגדול ?
והאם עדיין אוכל לשמר את התוצאות שהגעתי אליהן?
במקום שסתם ארחיב פה את היריעה, אני ממליץ לך להתחיל בבלוג של דעאל שלו, שהוציא ספר לאחרונה.
חפשי בגוגל "מר קדמוני".

לשאלתך, לא רק שתוכלי לשמר, אלא גם תשפרי וגם בריאותך תשתפר.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
להתנזר לחלוטין מהפחמימות הטעימות ? והמתוקים? 😱

במקום שסתם ארחי פה את היריעה, אני ממליץ לך להתחיל בבלוג של דעאל שלו, שהוציא ספר לאחרונה.
חפשי בגוגל "מר קדמוני".

אתה עושה דיאטת פליאו?

כן

קרוב לשנתיים כבר
כמה כסף יוצא לך ביום על הפליאו?
אפשר הסבר קצר על איך הדיאטה שלך נראית (אני יודע מה זה פליאו אבל יש כמה זרמים ובכללי מעניין אותי אתה ספציפית)

כמה כסף יוצא לך ביום על הפליאו?
אפשר הסבר קצר על איך הדיאטה שלך נראית (אני יודע מה זה פליאו אבל יש כמה זרמים ובכללי מעניין אותי אתה ספציפית)

קטונתי מלהסביר לך ברמה מספיק טובה. מה גם שזה בזבוז זמן ומקום. כנס בפייסבוק לקבוצת "פליאו ישראל" וחפש בגוגל את "מר קדמוני". יש שם טונות על גבי טונות של מידע.

אבל, ממש על קצה המזלג, מדובר האכילה נקייה. כלומר אוכל טבעי בלבד - אוכל לא מעובד, כגון בשר של (הכנס שם של כל יצור שהיו לו אמא ואבא כאן), כולל השומן וכולל חלקים פנימיים, ירקות.פירות, אגוזים מדי פעם, שמנים מהצומח (לא מזרעים ורק מכבישה קרה), ירקות שורש, ביצים, שמנת, חמאה וכו'
כן, קראת נכון: אין פה סוכר, אין קמחים של דגנים, אין דגנים וקטניות במשורה.
בקיצור, פשוט כנס לאן שאמרתי לך ותיקרא ותלמד.

לגבי עלויות, אם תקפיד לקנות בשר איכותי, טוב ושנחשב נחות (חלקים פנימיים כגון מוח, לב, כבד וכו', או נתחים זולים יותר) תופתע לגלות שהעלויות לא גבוהות ודומות למזון המתועש הרגיל.

אין ספירת קלוריות, אין שקילת אוכל ואין כלום.
אתה רעב? תאכל
אתה שבע? לא תאכל.

מהר מאוד הגוף שלך יתרגל ויצרוך בדיוק כמה שהוא צריך.
לא יותר ולא פחות.

4ני אפילו יכול לומר לך שאני כעת מתקשה להעלות משקל כי אני שבע כל הזמן ואני מנסה לעלות ל-100 קילו...

אני קצת פיינשמקר בבשר שלי, אז יוצא לי משהו כמו 600₪ עד 700₪ כל חודש וחצי/חדשיים אצל הקצב. על זה תוסיף ביצים (בין 4 ל-6 ביום, כולל החלמון, כמובן.
אגוזים אני קונה בכמות סיטונאית: כל הסוגים (מלך, לוז, מקדמיה, פקאן ושקד). אז פעם בחצי שנה, משהו כמו 200₪ ומשהו.
שמנים: זית, קוקוס, גרעיני ענבים, המון חמאה

במקום שסתם ארחי פה את היריעה, אני ממליץ לך להתחיל בבלוג של דעאל שלו, שהוציא ספר לאחרונה.
חפשי בגוגל "מר קדמוני".

עושה רושם שהמגמה להעלות את צריכת השומן על חשבון פחמימות (חלבון נישאר פחות או יותר 2 ג' לקילו) מתרחבת, בודאי שבקרב חברי הפורום (אני בעצמי ש"פחדתי" משומן שנים רבות עושה בימים אלה ניסיון להמיר בתפריט מעט פחמימה בשומן), אך ליקבוע באופן מוחלט שבריאותה תישתפר עם המעבר לצריכה מרובה של שומנים מן החי, ניראה לי מעט לא אחראי.

עדיין לא הגעתי ליעד אבל כמישהי שהיתה שבועיים בנייטרלי אחרי חיטוב קשה אני רוצה להגיד לך שנייטרלי זה פשוט גן עדן!!! 🤣
בקיצור תנו לי את הנייטרלי שלכם כל יום.
לגבי תפריט מעניין או משעמם, כדי להצליח לעבור את זה, כדאי שגם בחיטוב לא יהיה משעמם ובשביל זה יש ימי העמסה.

עושה רושם שהמגמה להעלות את צריכת השומן על חשבון פחמימות (חלבון נישאר פחות או יותר 2 ג' לקילו) מתרחבת, בודאי שבקרב חברי הפורום (אני בעצמי ש"פחדתי" משומן שנים רבות עושה בימים אלה ניסיון להמיר בתפריט מעט פחמימה בשומן), אך ליקבוע באופן מוחלט שבריאותה תישתפר עם המעבר לצריכה מרובה של שומנים מן החי, ניראה לי מעט לא אחראי.

אני מנסה להכניס אפילו יותר חלבון מ-2ג לקילו.

הבריאות תשתפר וזו עובדה בדוקה.
יש לי בדיקות דם לפני/אחרי להוכיח את זה.
בנוסף לאינספור עדויות של חברים.

אני מנסה להכניס אפילו יותר חלבון מ-2ג לקילו.

הבריאות תשתפר וזו עובדה בדוקה.
יש לי בדיקות דם לפני/אחרי להוכיח את זה.
בנוסף לאינספור עדויות של חברים.
עם עובדות אני לא אתווכח. לגבי החלבון, אתה אומר שאתה "מנסה" להכניס יותר. אני לא מבין איך אפשר בפליאו להיות על פחות מ- 3 ג' לקילו (וגם זה ניראה מעט). המזון העיקרי בתפריט הוא בשר (או שלא הבנתי אותך נכון..

עם עובדות אני לא אתווכח. לגבי החלבון, אתה אומר שאתה "מנסה" להכניס יותר. אני לא מבין איך אפשר בפליאו להיות על פחות מ- 3 ג' לקילו (וגם זה ניראה מעט). המזון העיקרי בתפריט הוא בשר (או שלא הבנתי אותך נכון..

כפי שהסברתי מקודם,
התזונה כל כך מותאמת לגוף שלנו, כך שאתה שבע כל הזמן, למרות שאתה בקושי אוכל. הגוף צורך באופן טבעי כמה שהוא צריך ולכן קשה לדחוף עוד אוכל.

לכן, אני לא נאצי ואני לא 100% שומר. הייתי אומר שאני בין 80% לבין 90%: מתסף באבקת חלבון עם חלב וחטיפי חלבון מדי פעם. בסופ"שים אני כמעט לא שומר אלא נהנה מהחיים -גלידות, עוגות, סטייקים, חביתות - הכל.
המזון העיקרי אינו לאו דווקא בשר, אלא שעיקר המזון מגיע מן החי (חלבון ושומן ומעט מאוד פחמימות).
המזון שמקורו מן הצומח מכניס, בעיקרו, פחמימות.

כפי שהסברתי מקודם,
התזונה כל כך מותאמת לגוף שלנו, כך שאתה שבע כל הזמן, למרות שאתה בקושי אוכל. הגוף צורך באופן טבעי כמה שהוא צריך ולכן קשה לדחוף עוד אוכל.

לכן, אני לא נאצי ואני לא 100% שומר. הייתי אומר שאני בין 80% לבין 90%: מתסף באבקת חלבון עם חלב וחטיפי חלבון מדי פעם. בסופ"שים אני כמעט לא שומר אלא נהנה מהחיים -גלידות, עוגות, סטייקים, חביתות - הכל.
המזון העיקרי אינו לאו דווקא בשר, אלא שעיקר המזון מגיע מן החי (חלבון ושומן ומעט מאוד פחמימות).
המזון שמקורו מן הצומח מכניס, בעיקרו, פחמימות.
המזון העיקרי הוא לא בהכרח בשר אני מבין (גבינות שמנות,גבינה צהובה), אבל בהכל יש כמויות נכבדות של חלבון, ואתה עוד מתסף לעיתים באבקות. איך אתה לא מגיע ל- 200 ג'. אני מתאמץ לא לעבור 2 ג' לקילו, ואני ממש לא על מעט פחמימה.

• פותח/ת השרשור
עדיין לא הגעתי ליעד אבל כמישהי שהיתה שבועיים בנייטרלי אחרי חיטוב קשה אני רוצה להגיד לך שנייטרלי זה פשוט גן עדן!!! 🤣
בקיצור תנו לי את הנייטרלי שלכם כל יום.
לגבי תפריט מעניין או משעמם, כדי להצליח לעבור את זה, כדאי שגם בחיטוב לא יהיה משעמם ובשביל זה יש ימי העמסה.

זה מעודד אותי..את אומרת שעם מאזן ניטרלי ואימונים אוכל לשמר על המראה שעמלתי עליו זמן רב?
הגוף יקבל יפה את העובדה שהוא חוזר לאכול יותר?
לא עלית במשקל בזמן שאכלת ניטרלי? הגוף לא ישתנה ?

היתה עליה של כ-1 קג של נוזלים בנייטרלי בגלל העלייה בכמות הפחממות אבל זה ירד בשבוע הראשון שחזרתי לחיטוב. העיקר שההיקפים נותרו כשהיו.

• פותח/ת השרשור
טוב לשמוע את זה
תודה!

כן

קרוב לשנתיים כבר
קטונתי מלהסביר לך ברמה מספיק טובה. מה גם שזה בזבוז זמן ומקום. כנס בפייסבוק לקבוצת "פליאו ישראל" וחפש בגוגל את "מר קדמוני". יש שם טונות על גבי טונות של מידע.

אבל, ממש על קצה המזלג, מדובר האכילה נקייה. כלומר אוכל טבעי בלבד - אוכל לא מעובד, כגון בשר של (הכנס שם של כל יצור שהיו לו אמא ואבא כאן), כולל השומן וכולל חלקים פנימיים, ירקות.פירות, אגוזים מדי פעם, שמנים מהצומח (לא מזרעים ורק מכבישה קרה), ירקות שורש, ביצים, שמנת, חמאה וכו'
כן, קראת נכון: אין פה סוכר, אין קמחים של דגנים, אין דגנים וקטניות במשורה.
בקיצור, פשוט כנס לאן שאמרתי לך ותיקרא ותלמד.

לגבי עלויות, אם תקפיד לקנות בשר איכותי, טוב ושנחשב נחות (חלקים פנימיים כגון מוח, לב, כבד וכו', או נתחים זולים יותר) תופתע לגלות שהעלויות לא גבוהות ודומות למזון המתועש הרגיל.

אין ספירת קלוריות, אין שקילת אוכל ואין כלום.
אתה רעב? תאכל
אתה שבע? לא תאכל.

מהר מאוד הגוף שלך יתרגל ויצרוך בדיוק כמה שהוא צריך.
לא יותר ולא פחות.

4ני אפילו יכול לומר לך שאני כעת מתקשה להעלות משקל כי אני שבע כל הזמן ואני מנסה לעלות ל-100 קילו...

אני קצת פיינשמקר בבשר שלי, אז יוצא לי משהו כמו 600₪ עד 700₪ כל חודש וחצי/חדשיים אצל הקצב. על זה תוסיף ביצים (בין 4 ל-6 ביום, כולל החלמון, כמובן.
אגוזים אני קונה בכמות סיטונאית: כל הסוגים (מלך, לוז, מקדמיה, פקאן ושקד). אז פעם בחצי שנה, משהו כמו 200₪ ומשהו.
שמנים: זית, קוקוס, גרעיני ענבים, המון חמאה
אתה יכול בבקשה לעזור לי להבין איך אני חי? אני מנסה לאכול חיות וביצים והמוןןןן גבינות שמנות וקצפות ושמנות, אבל אני תמיד מוצא את עצמי משלם קלוריות עם קילו אורז 😛
אילו מאכלים אתה מכין?

Back
למעלה תחתית