"משלם קלוריות עם קילו אורז"סליחה אבל לא הבנתי....אתה יכול בבקשה לעזור לי להבין איך אני חי? אני מנסה לאכול חיות וביצים והמוןןןן גבינות שמנות וקצפות ושמנות, אבל אני תמיד מוצא את עצמי משלם קלוריות עם קילו אורז 😛
אילו מאכלים אתה מכין?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
"משלם קלוריות עם קילו אורז"סליחה אבל לא הבנתי....אתה יכול בבקשה לעזור לי להבין איך אני חי? אני מנסה לאכול חיות וביצים והמוןןןן גבינות שמנות וקצפות ושמנות, אבל אני תמיד מוצא את עצמי משלם קלוריות עם קילו אורז 😛
אילו מאכלים אתה מכין?
משלים*"משלם קלוריות עם קילו אורז"סליחה אבל לא הבנתי....
לא נוגע בקמחי דגנים = פסטות ולחם.משלים*
אני דוחץ המוןן גבינות וביצים ובשר, אבל אני לא עולה במשקל, והדרך היחידה היא להוסיף עוד קלוריות, וזה מסתכם לרוב בפסטות ואורז.
אילו מאכלים אתה מכין? (אני יודע שאני מציק, אבל אני אשמח לרעיונות)לא נוגע בקמחי דגנים = פסטות ולחם.
אורז אוכל מעט.
הפחמימות שלי מגיעות מפירות, ירקות ושורשים (פטרוזיליה, סלרי, סלק, בטטה, תפו"א ירושלמי) ומעט תפוחי אדמה.
סטייקים, חביתות, סלטים, האמבורגרים, נקניקיות יבודת יד, תבשילי קדירה, רוסטביף שאני מכין, מרקים, עוגות.אילו מאכלים אתה מכין? (אני יודע שאני מציק, אבל אני אשמח לרעיונות)
אילו מאכלים אתה מכין? (אני יודע שאני מציק, אבל אני אשמח לרעיונות)
היי, תודה! יהיה לך אכפת אם אני אציק לך מדי פעם?סטייקים, חביתות, סלטים, האמבורגרים, נקניקיות יבודת יד, תבשילי קדירה, רוסטביף שאני מכין, מרקים, עוגות.
לדוגמא, מצורפת תמונה של תבשיל קדירה שאישתי הכינה לי לפני שבוע:
צלעות טלה עם שומן כבש, שום, בצל, תמרים, תפוח אדמה אחד ותיבול.
חלקי בשר זולים (מחירים לקילו)
לב בקר - 15₪ עד 20₪
כבד בקר - כנ"ל
מוח - 20₪ עד 30₪
סינטה - 70₪ עד 85₪
פילה - 100₪ עד 115₪
אנטריקוט - 80₪ עד 95₪
שייטל -50₪ עד 65₪
וכו'
דגים עולים בין בין 60₪ ל-120₪
עוף אני כמעט ולא אוכל
חזיר עולה בערך שני-שליש עבור חלקים דומים של בקר.
טלה וכבש דומה לבקר.
תיזהר!היי, תודה! יהיה לך אכפת אם אני אציק לך מדי פעם?
כמו כן, ניסיתי לנתח את הגבינות הטובות ביותר שכדי לקנות (מבחינת אחוז שומן וחלבונים וקלוריות)
צדר, גאודה, ברי, קשקבל, והמלך הבלתי מעורער: פרמזן - כל אלה עולים בסביבות ה8-10 שקל ל100ג, ממש זול!
דווקא לא, רשום את כל הדברים הנכונים. וזה לא מחיר 'שמצאתי' באיזה מכולת, אלה המחירים הכלליים, 100ג מהגבינות האלה עולים בסביבות ה8-11שקל, וזה פשוט משתלם. תעשה בדיקה, אני מניח שבסופר השכונתי המחירים יהיו דומים...😃תיזהר!
זה נשמע לי זול בצורה מחשידה.
קרא את הרכיבים. אם זה מכיל משהו אחר, מאשר מוצרי חלב, כלומר תובפים כגון חומרים משמרים ובמיוחד חלבון ושומן מהצומח - תתרחק מזה.
בנוסף, אם המילה 'גבינה' לא קיימת על המוצר, לא מדובר בגבינה. למשל כל המוצרים שהשם שלהם הוא "מעדן בסגנון בולגרית" או "בסגנון שקר כלשהו" והמילה 'גבינה' לא נמצאת - תתרחק מהמוצר
טעים...😋🍴קטונתי מלהסביר לך ברמה מספיק טובה. מה גם שזה בזבוז זמן ומקום. כנס בפייסבוק לקבוצת "פליאו ישראל" וחפש בגוגל את "מר קדמוני". יש שם טונות על גבי טונות של מידע.
אבל, ממש על קצה המזלג, מדובר האכילה נקייה. כלומר אוכל טבעי בלבד - אוכל לא מעובד, כגון בשר של (הכנס שם של כל יצור שהיו לו אמא ואבא כאן), כולל השומן וכולל חלקים פנימיים, ירקות.פירות, אגוזים מדי פעם, שמנים מהצומח (לא מזרעים ורק מכבישה קרה), ירקות שורש, ביצים, שמנת, חמאה וכו'
כן, קראת נכון: אין פה סוכר, אין קמחים של דגנים, אין דגנים וקטניות במשורה.
בקיצור, פשוט כנס לאן שאמרתי לך ותיקרא ותלמד.
לגבי עלויות, אם תקפיד לקנות בשר איכותי, טוב ושנחשב נחות (חלקים פנימיים כגון מוח, לב, כבד וכו', או נתחים זולים יותר) תופתע לגלות שהעלויות לא גבוהות ודומות למזון המתועש הרגיל.
אין ספירת קלוריות, אין שקילת אוכל ואין כלום.
אתה רעב? תאכל
אתה שבע? לא תאכל.
מהר מאוד הגוף שלך יתרגל ויצרוך בדיוק כמה שהוא צריך.
לא יותר ולא פחות.
4ני אפילו יכול לומר לך שאני כעת מתקשה להעלות משקל כי אני שבע כל הזמן ואני מנסה לעלות ל-100 קילו...
אני קצת פיינשמקר בבשר שלי, אז יוצא לי משהו כמו 600₪ עד 700₪ כל חודש וחצי/חדשיים אצל הקצב. על זה תוסיף ביצים (בין 4 ל-6 ביום, כולל החלמון, כמובן.
אגוזים אני קונה בכמות סיטונאית: כל הסוגים (מלך, לוז, מקדמיה, פקאן ושקד). אז פעם בחצי שנה, משהו כמו 200₪ ומשהו.
שמנים: זית, קוקוס, גרעיני ענבים, המון חמאה