הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

התייעצות.

מתעניינת 50+

משתמש מתחיל
1
0
נק' מוניטין:
0
1
0
אני בת 50 + גובהי 1.85 משקלי 73 קג בערך.
התחלתי בכושר לפני שנה יחד עם שינוי תזונה...נמצאת בחדר כושר..בין שעה לשעתיים 4 פעמים 3-4 פעמים בשבוע(הליכון,משקולות,כח).

הגוף אכן התעצב...התחזק מאוד....אך לא מרגישה ירידה במשקל בצורה רצינית.
בשינוי התזונה הורדתי כמות פחממות...אך השאלה אם כדאי להוריד פחממות לגמרי כדי להרגיש שינוי דרסטי .
ואיך נכון לחלק את המזון לאורך יום בו אני מתאמנת כדי להשיג עוד תוצאות?

אך השאלה אם כדאי להוריד פחממות לגמרי כדי להרגיש שינוי דרסטי .
לא:)

ברור...את תראי שינוי אם תורידי את כל הפחמימות מהתפריט שלך (בעיקר אם יחד עם זה תרד כמות הקלוריות)
אבל אני ממש לא מבינה למה זה נהיה טרנד כזה עכשיו...?!><
פחמימות זה ט-ו-ב...אנחנו צריכים פחמימות!

אם את רוצה לרדת עוד במשקל וודאי שאת במאזן קלורי שלילי כלומר, אוכלת פחות ממה שהגוף שלך צורך ביממה.
(זה עניין של הרבה ניסוי וטעייה וכמובן דורש תכנון ואנרגיות אבל אם יש לך מטרה אז לכי על זה) את יכולה להתחיל בעזרת מחשבון BMR באינטרנט.

עלמה.

הגוף אכן התעצב...התחזק מאוד....אך לא מרגישה ירידה במשקל בצורה רצינית.
בשינוי התזונה הורדתי כמות פחממות...אך השאלה אם כדאי להוריד פחממות לגמרי כדי להרגיש שינוי דרסטי .
ואיך נכון לחלק את המזון לאורך יום בו אני מתאמנת כדי להשיג עוד תוצאות?

שנים הייתי במצבך והיה לי טוב. אכלתי פחות או יותר מה שרציתי, התאמנתי באופן סדיר, הגוף היה חטוב ובכושר. הכל טוב, אבל זה בחלט לא מספיק אם המטרה שלך היא ירידה במשקל.
אני יודעת שאני לא מחדשת לך כלום, אבל כדי לרדת במשקל את צריכה להיות במאזן קלורי שלילי. אין כאן חוכמות וזה פשוט עובד!
תחשבי את כמות הקלוריות שאת צורכת, תיצרי גרעון של כ-500 קלוריות ביום ואת תרדי במשקל.

לוותר על הפחמימות?? זה די אינדיבידואלי ויתכן שזה יעבוד עבורך. אצלי זה ממש לא עבד למרות שבשורה התחתונה היום אני צורכת הרבה פחות פחמימות מבעבר כתוצאה מהתהליך.
מה שאני מציעה לך להתחיל בלבנות לעצמך תפריט שכולל פחמימות חלבונים ושומנים (יש מאמרים שיסייעו לך באתר) ואז להמיר בצורה הדרגתית כל שבוע יחידת פחמימה (פרוסת לחם/חצי כוס אורז) מהתפריט בחלבון/שומן. עם הזמן את תגלי מהו האיזון הנכון עבורך ומאיזה נקודה את מתחילה לאבד שפיות (אצלי זה קרה סביב ה-50 גר חלבון ביום).
בהצלחה

Back
למעלה תחתית