הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ נשנוש או חטיף דל קלוריות לסרט

• פותח/ת השרשור asdb1
  • פורסם בתאריך

asdb1

משתמש פעיל
358
5
נק' מוניטין:
2
358
5
אני בחיטוב ואני הולך היום לקולנוע איזה חטיפים דלי קלוריות אפשר לקנות?

תלוי מה נכנס לך בערכים.

הדרך הכי טובה זה לוותר על שתי הארוחות הגדולות ואז תאכל מה שתאכל.

אם אתה לא רוצה לחרוג קח קולה זירו ענק וזהו.. בקטע בריאותי - ויכול להיות גם קלורי. עדיף לקחת אדממה מהדוכנים של אוכל סיני ליד ולהיכנס עם זה במקום לקנות פופקורן.

אני אישית למדתי לראות סרטים בלי לנשנש..פשוט לראות סרט, בשביל זה הולכים לשם.

• פותח/ת השרשור
תלוי מה נכנס לך בערכים.

הדרך הכי טובה זה לוותר על שתי הארוחות הגדולות ואז תאכל מה שתאכל.

אם אתה לא רוצה לחרוג קח קולה זירו ענק וזהו.. בקטע בריאותי - ויכול להיות גם קלורי. עדיף לקחת אדממה מהדוכנים של אוכל סיני ליד ולהיכנס עם זה במקום לקנות פופקורן.

אני אישית למדתי לראות סרטים בלי לנשנש..פשוט לראות סרט, בשביל זה הולכים לשם.
מזה אדממה? אני הולך לגלובוס אין הרבה חנויות דווקא חשבתי להביא סנדוויץ טונה וביצה אבל אני חורג מהפחמימה ואם אני יוותר על שתי הארוחות בעצם יוצא שוויתרי על 120 גרם חלבון אז איאפשר..

עזוב שטויות..מה קשור סנדוויץ בסרט עכשיו? תשתה קולה זירו ותראה תסרט ותהנה ממנו..אתה הולך לסרט לא מסעדה

לקחת את זה לסרט?????
כה אחי
אתה רוצה להתחטב או לא? לא עושים חיטוב עם צ'יטים, כי זה סתם בזבוז של זמן. חיטוב זה קצר ולעניין
במסה תמרח פה ושם אבל בחיטוב אין מקום לצ'יט כי זה חיטוב ארוך מידי זה פשוט רע.

אם אני לא אוכל פופקורן ושותה קולה בסרט זה הורס לי את כל החוויה בלראות ת'סרט

לא יכול לשבת על הכיסא בקולנוע בלי bucket ענק של פופקורן וכוס ענקית של קולה(זירו)

לא יכול לשבת על הכיסא בקולנוע בלי bucket ענק של פופקורן וכוס ענקית של קולה(זירו)

הכל שאלה של הרגל..אבל לקחת חזה עוף\דג\הודו לסרט זה חוסר שפיות מקצועי..

בנינו, הפופקורן בכל מקרה נגמר בסוף הפרסומות

לא מבין מה לא שפוי, אני רוצה לאכול בזמן של הסרט. אתה רוצה פופקורן, אני לא יכול פופקורן, זה דופק לי את השיניים הדברים האלו. אני רוצה לאכול סלמון עם אורז. מה הבעיה?

בשלבים האחרונים של החיטוב: דיאט ספרייט או זירו. וגם זה סוג של צ'יט מבחינה "בריאותית".

מנגד, פופקורן זה החטיף עם היחס הקטן ביותר של קלוריות/נפח - ככה שבאמת יש מקום לבצע קיזוז.

ובנוגע לסלמון ואורז בקולנוע- מקווה שלא תשב לידי איזה פעם, כי יש לי דרכים נהדרות להרוס לך את החוויה 🤢

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית