עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
חזה עוף?מה רע בחזה עוף ופירכיות אורז? אם זה חלק מהתפריט פשוט דפוק ארוחה בתחילת הסרט וארוחה לקראת הסוף
מזה אדממה? אני הולך לגלובוס אין הרבה חנויות דווקא חשבתי להביא סנדוויץ טונה וביצה אבל אני חורג מהפחמימה ואם אני יוותר על שתי הארוחות בעצם יוצא שוויתרי על 120 גרם חלבון אז איאפשר..תלוי מה נכנס לך בערכים.
הדרך הכי טובה זה לוותר על שתי הארוחות הגדולות ואז תאכל מה שתאכל.
אם אתה לא רוצה לחרוג קח קולה זירו ענק וזהו.. בקטע בריאותי - ויכול להיות גם קלורי. עדיף לקחת אדממה מהדוכנים של אוכל סיני ליד ולהיכנס עם זה במקום לקנות פופקורן.
אני אישית למדתי לראות סרטים בלי לנשנש..פשוט לראות סרט, בשביל זה הולכים לשם.
אפשר לגוון עם חזה הודו, או דג רזהחזה עוף?
בסרט...?
בבקשה תגיד לי שאתה צוחק..אפשר לגוון עם חזה הודו, או דג רזה
it's all good brah
למה צוחק? תכין את זה מפנק, או שתלמד להתפנק על פשוט.בבקשה תגיד לי שאתה צוחק..
כה אחילקחת את זה לסרט?????
מה רע? אתה רוצה גם לאכול וגם לראות סרט. שיזדיינו האחרים, תסריח תמקוםאתה לא נורמלי..תאכל בבית ואל תאכל כלום בסרט.
מי מביא חזה עוף לסרט?! 😣
אם אני לא אוכל פופקורן ושותה קולה בסרט זה הורס לי את כל החוויה בלראות ת'סרט
לא יכול לשבת על הכיסא בקולנוע בלי bucket ענק של פופקורן וכוס ענקית של קולה(זירו)
בנינו, הפופקורן בכל מקרה נגמר בסוף הפרסומותאם אני לא אוכל פופקורן ושותה קולה בסרט זה הורס לי את כל החוויה בלראות ת'סרט
לא יכול לשבת על הכיסא בקולנוע בלי bucket ענק של פופקורן וכוס ענקית של קולה(זירו)
בנינו, הפופקורן בכל מקרה נגמר בסוף הפרסומות
אצלי דווקא זה לקראת סוף הסרט כי אני אוכלת אחד אחד לאט לאט שיישאר 😃בנינו, הפופקורן בכל מקרה נגמר בסוף הפרסומות