הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שימוש בשרוול מרפק TK

Simon357

מושעה
1,230
649
נק' מוניטין:
1,414
1,230
649
היי,

קצת סובל מכאב במרפק ימין בתנועות של יד אחורית (למרות שגם יד קידמית לא במצב הכי טוב).
לא מרים כזה כבד - אני יותר בצד של הבודי בילדינג, אבל בהחלט גם לא משקלים קטנים. לפחות מספיקים בשביל לעשות לי בעיות... (בנץ 140 לדוגמא).

האם שימוש בשרוולים למרפק ( קניתי של TK ) יעזור לי לכאב מניסיונכם ?
ואם כן מומלץ אז מאיזה משקלים כן כדאי להשתמש...

* כרגע אין לי שימוש בהם כי קניתי מידה S וזה לא עולה עלי... מתלבט עם לקנות עוד סט במידה גדולה יותר או לוותר על כל העניין.

תנסה להלוות מחבר שרוולי ברכיים ולנסות אותם (זה אותו דבר) לפני שאתה קונה. להרבה אנשים יש את הבעיות האלה, גם לי היה. אולי שווה לוותר על לחיצה צרפתית ושאר תרגילים עם עומס גבוה על המרפק. בבנץ' יש גם כאבים?

• פותח/ת השרשור
האמת ששרוולי ברכיים יש לי, אבל הם גדולים מדי - (L) אבל אולי אמצא משהו - תודה
האמת היא שהכאב בלחיצה צרפתית הוא באמת הכי חזק.

בבנץ' זה מורגש, אבל אחרי שלוש ארבע סטים של חימום אני יכול לעבוד בלי שזה ישפיע עלי.

ברור לי שפתרון לכאב זה הורדת עומס ומנוחה. אבל ... לא רוצה 😃

קרה לי גם(בעיקר בלחיצות),באימונים שהכאב היה בלתי נסבל הייתי משתמש בשרוולים של MCDAVID (אישית,עזר לי מאוד)
כמובן שלהוריד עומס ולנוח זה הפתרון.

לא אמרתי מנוחה ולא אמרתי הורדת עומס, יש תרגילים שידועים כבעייתיים למרפקים, אני בעבר סבלתי מזה ומאז שהפסקתי בעיקר עם לחיצה צרפתית אני לא זוכר מתי לאחרונה היו לי כאבי מרפק חזקים. תעבוד על תרגילים אחרים בנץ' באחיזה צרה, נפח גבוה בתרגילים יותר קלים (כבל, קיקבק וכו') עם משקל נמוך (5X20 למשל, תאמין לי שהטרייספס שלך ממש לא יקטנו מזה, להפך). שים לב לקטע של החימום, יכול להיות שזה המפתח, אל תגש לסט עבודה לפני 3-4 סטים של חימום כמו שאמרת, תתחמם עם משקל מצחיק להרבה חזרות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית