הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דיאטה והתחלת אימונים

mmikutgkutyiu

משתמש מתחיל
3
0
נק' מוניטין:
0
3
0
בוקר טוב לכולם,
אני בשלבי סיום של דיאטת תרסיס של דוקטור סימונס...ירדתי 6-7 קילו.
הגובה שלי 164 והמשקל הנוכחי 57.
לפני שהתחלתי את הדיאטה שקלתי 65 והתחלתי להתאמן בחדר כושר אבל לא ראיתי ממש תוצאות על המשקל והמאמן בדק אמר שיש לי הרבה אחוזי שומן משהו כמו 33 אחוז.
אז עשיתי את הדיאטה הזאת כדי להוריד בשומן וזה באמת עזר.
עכשיו אני בשלבי השמירה זה אומר שעדיין אסור לי לאכול פחמימות וסוכרים.
אני רוצה להוריד עוד 2 קילו ורוצה להתחטב באזור האגן והישבן והבטן, אני עדיין לא מרגישה שהגוף שלי נראה מספיק טוב כמו שהייתי רוצה ואני מוכנה לכל הסוגים של האימונים.אשמח לשמוע דעה ועצה מכם על תוכניות אימונים וכל מיני אפשרוית שיש לי עכשיו כדי להמשיך הלאה ולהגיע לגוף שאני רוצה.

פני אל @Crossfiter , אם את באמת מוכנה לכל סוגי האימונים.

אגב, את מכירה את ה-"ביג", קרובה שלו?

אני אתייג את @Moshe כאן, כי אני לא יודע איזה מן תהליך בוצע בשימוש הספריי הזה, ומה עלול להיפגע וכיצד. ובעיקר - איך לשחזר את הגוף לקדמותו.

לנושא, ושימי לב שמדובר בדעתי בלבד, אני חושב שביצעת תהליך קיצוני למדי וכמו ששמת לב תייגתי כאן את מנהל האתר שמבין "מעט" יותר ממני ואחרים בתחום הנ"ל ואולי יוכל לתת את דעתו אם קיים חסר מסויים ומהי הדרך הנכונה לחזור לתלם.

לאחר ההקדמה וההסתייגויות:

-מבחינת אחוזי שומן, כיצד בדקת? באמצעות מכשיר חשמלי שמחזיקים בידיותיו? אם כן דעי לך שמדובר במכשיר עם 50% תקן סטייה, ועל כן כלל אינו אמין. יש לך מאמרים מצויינים בפורטל קילוגרם(kilogram.co il) כיצד להעריך את אחוזי השומן. והדרך הטובה ביותר היא להעלות תמונה שלך, אפדר לצנזר כל חלק שאינך חפצה בו ויתנו לך הערכה מאוד מאוד מדוייקת.

-להימנעות מלאה מפחמימות עלולים להיות השלכות רציניות, שקלי לאזן זאת. לא חייב לאכול סוכרים פשוטים; בהחלט ניתן למצא תחליפים בעלי ערך גליקמי נמוכים שישביעו אותך למשך יותר זמן ויגרמו לתגובה אינסולינית מועטה יותר.

-כדי להרזות - משמע להוריד משקל - ובעיקר אחוזי שומן יש לשלב אימונים עצימים, בהחלט מומלץ לעבור על כלל המאמרים בנושא שבפורטל שיעזרו לך להבין כיצד לבצע זאת בתבונה ובהדרגתיות.

-לאחר שתסגלי תפריט מאוזן, עם מאזן קלורי שלילי, ותוכנית אימונים מתאימה תוכלי לצאת לדרך. ובה לשאוף מטה ומטה בדרך לאחוזי שומן שיתאימו למטרותייך.

אריאל.

קראתי את הכתבה במלואה והיא אכן מעמיקה עד מאוד, אך לא נטען בה ולו במעט מה קורה לגוף לאחר שהייה ממושכת בתהליך שכזה?

הרי הדרישות הן צריכה קלורית של 500 קלוריות לכל היותר, ושימוש של תרסיס שלא עושה יותר מידי.

האם מכאן ניתן להסיק שהצעד הטוב ביותר שפותחת השרשור יכולה לעשות, כדי לאזן את גופה, הוא נייטרלי למשך תקופה מסויימת?

אשמח להתייחסות שכן יש לי מספר ידידות שמשתמשות בדיאטה הזו ומבחינתן כל עוד זה עובד, אז הכל טוב. השאלה איך מאזנים את מצבן? נייטרלי? איך למנוע ריבאונד? או שהוא בלתי נמנע?(בהתייחס בדיאטה קיצונית שכזו).

לגבי תזונה אני האחרונה שתייעץ לך!
כי החברים כאן נתנו לי בראש אתמול על הרעיון שלי חחחחח ..,
לגבי האימונים ... תנסי לבודד את השרירים ... תתני יום-יומיים בשבוע פוש על רגליים ובטן + אירובי של 20 דק׳
( לא מומלץ לרוץ יותר מזה ביום של רגליים אלא אם כן את רוצה רגל של כדורגלן ... אני אישית כן עושה זאת חחחחח )
זהו זאת העצה שלי בכל אופן ... יותר תרגילי רגליים ובטן מאמי

אין בעיה בכלל שתייעצי לאחרים העיקר שהמידע שאת תתני יהיה נכון ולא מטעה. בשביל זה את צריכה ללמוד.

בגלל זה אמרתי כבר שחבל לי שלא למדת ויישמת חומר בזמן שהתאמנת כ"כ הרבה זמן.

• פותח/ת השרשור
פני אל @Crossfiter , אם את באמת מוכנה לכל סוגי האימונים.

אגב, את מכירה את ה-"ביג", קרובה שלו?
חחח האמת שרושמים אותי LVOVSKY והסרט הוא LEBOVSKY אז קרובי משפחה אנחנו לא חחח
קראתי את הכתבה במלואה והיא אכן מעמיקה עד מאוד, אך לא נטען בה ולו במעט מה קורה לגוף לאחר שהייה ממושכת בתהליך שכזה?

הרי הדרישות הן צריכה קלורית של 500 קלוריות לכל היותר, ושימוש של תרסיס שלא עושה יותר מידי.

האם מכאן ניתן להסיק שהצעד הטוב ביותר שפותחת השרשור יכולה לעשות, כדי לאזן את גופה, הוא נייטרלי למשך תקופה מסויימת?

אשמח להתייחסות שכן יש לי מספר ידידות שמשתמשות בדיאטה הזו ומבחינתן כל עוד זה עובד, אז הכל טוב. השאלה איך מאזנים את מצבן? נייטרלי? איך למנוע ריבאונד? או שהוא בלתי נמנע?(בהתייחס בדיאטה קיצונית שכזו).

תראה..בנתיים אני שלוש שבועות יכולה לאכול רק חלבונים ירקות ופירות.זה נקרא שלב שמירה, ירדתי הרבה ק"ג אבל יותר אני מרגישה את זה בהרגשה הכללית וההיקפים בגוף. אני יכולה לאכול אולי טיפה חומוס טיפה עדשים אבל לא יותר מזה..
מותר לי לאכול עד 10 גרם פחמימות ל100 גרם מוצר. עוד חודש בערך אוכל לחזור לאט לאט לפחמימות רגילות...אבל עכשיו התחלתי להתאמן שוב בחדר כושר.יש לי זמן 3-4 פעמים בשבוע.היום היה מאמן שעשה לי כמה תרגילים,סקוואטים עם משקולות,תרגילי ידיים ובטן.
אני אתייג את @Moshe כאן, כי אני לא יודע איזה מן תהליך בוצע בשימוש הספריי הזה, ומה עלול להיפגע וכיצד. ובעיקר - איך לשחזר את הגוף לקדמותו.

לנושא, ושימי לב שמדובר בדעתי בלבד, אני חושב שביצעת תהליך קיצוני למדי וכמו ששמת לב תייגתי כאן את מנהל האתר שמבין "מעט" יותר ממני ואחרים בתחום הנ"ל ואולי יוכל לתת את דעתו אם קיים חסר מסויים ומהי הדרך הנכונה לחזור לתלם.

לאחר ההקדמה וההסתייגויות:

-מבחינת אחוזי שומן, כיצד בדקת? באמצעות מכשיר חשמלי שמחזיקים בידיותיו? אם כן דעי לך שמדובר במכשיר עם 50% תקן סטייה, ועל כן כלל אינו אמין. יש לך מאמרים מצויינים בפורטל קילוגרם(kilogram.co il) כיצד להעריך את אחוזי השומן. והדרך הטובה ביותר היא להעלות תמונה שלך, אפדר לצנזר כל חלק שאינך חפצה בו ויתנו לך הערכה מאוד מאוד מדוייקת.

-להימנעות מלאה מפחמימות עלולים להיות השלכות רציניות, שקלי לאזן זאת. לא חייב לאכול סוכרים פשוטים; בהחלט ניתן למצא תחליפים בעלי ערך גליקמי נמוכים שישביעו אותך למשך יותר זמן ויגרמו לתגובה אינסולינית מועטה יותר.

-כדי להרזות - משמע להוריד משקל - ובעיקר אחוזי שומן יש לשלב אימונים עצימים, בהחלט מומלץ לעבור על כלל המאמרים בנושא שבפורטל שיעזרו לך להבין כיצד לבצע זאת בתבונה ובהדרגתיות.

-לאחר שתסגלי תפריט מאוזן, עם מאזן קלורי שלילי, ותוכנית אימונים מתאימה תוכלי לצאת לדרך. ובה לשאוף מטה ומטה בדרך לאחוזי שומן שיתאימו למטרותייך.

אריאל.

אריאל , בדקנו עם המכשיר וכן כנראה אתה צודק זה לא הכי נכון..
בכל מקרה אני כבר עמוק בתוך זה ואין לי הרבה ברירות..תוך 20 יום ירדתי המון ק"ג , אני מרגישה בסדר ואני רוצה לשמור על זה כמה שאפשר.
אני אקרא את כל מה שאפשר כאן ובאמת אכנס לזה.
אם יש לך עוד טיפים או עצות טובות בשבילי אני אשמח! ותודה לכולכם 😃

ירדת 7 קג ב20 יום??! זה נשמע קיצוני מאוד.
איך הצלחת לשלב אימונים עם 500 קלוריות ביום?
אני בספק כמה אחוזי שומן אפשר להוריד בפרק זמן כזה , האם הצלחת לשמור על מסת שריר?

את נראית צעירה ולגוף שלך יש עדין יכולת להתמודד ולתקן את עצמו אבל קחי בחשבון שככל שתתבגרי דיאטות כאלה יהיו הרסניות לחילף החומרים ויכולות ליצור בעיות הורמונליות, בריחת סידן וכו

מציעה לך לבנות תםריט בריא ומאוזן עם תכנית אימונים מסודרת.

• פותח/ת השרשור
ירדת 7 קג ב20 יום??! זה נשמע קיצוני מאוד.
איך הצלחת לשלב אימונים עם 500 קלוריות ביום?
אני בספק כמה אחוזי שומן אפשר להוריד בפרק זמן כזה , האם הצלחת לשמור על מסת שריר?

את נראית צעירה ולגוף שלך יש עדין יכולת להתמודד ולתקן את עצמו אבל קחי בחשבון שככל שתתבגרי דיאטות כאלה יהיו הרסניות לחילף החומרים ויכולות ליצור בעיות הורמונליות, בריחת סידן וכו

מציעה לך לבנות תםריט בריא ומאוזן עם תכנית אימונים מסודרת.

אני בת 19.חיילת.בזמןה דיאטה לא התאמנתי.רק עכשיו שאני מתחילה שמירה אני חוזרת לחדר הכושר בגלל זה ביקשתי עצות ועזרה בתכנית אימונים. אני רווצה להתחטב עכשיו אחרי שירדתי כל כך הרבה ק"ג. עשיתי את הדיאטה הזאת דווקא בשביל לרדת באחוזי שומן שהיו מאוד בעייתיים אצלי. וגם כי היה לי סוכר גבוה בבדיקות הדם.

אני בת 19.חיילת.בזמןה דיאטה לא התאמנתי.רק עכשיו שאני מתחילה שמירה אני חוזרת לחדר הכושר בגלל זה ביקשתי עצות ועזרה בתכנית אימונים. אני רווצה להתחטב עכשיו אחרי שירדתי כל כך הרבה ק"ג. עשיתי את הדיאטה הזאת דווקא בשביל לרדת באחוזי שומן שהיו מאוד בעייתיים אצלי. וגם כי היה לי סוכר גבוה בבדיקות הדם.
אחוזי שומן זה מונח מבלבל מאחר והוא תלוי במסת השומן אך גם במסת השריר.
בדיאטה שערכת ירדת בעיקר במסת שריר, סך הירידה מעיד על כך כמו גם אופי הדיאטה.
כעת את טוענת שאת זקוקה לחיטוב, כשבעצם כוונתך היא שכרגע את זקוקה למסת שריר נוספת שלאחריה תוכלי לחטב (להשיל מסת שומן ומעט ממסת השריר שהתווספה) ולהישאר מעוצבת.
אני מאוד ממליץ לך להשתמש בקישור שבראש הפורום בפרט ובאופן כללי באוסף המאמרים הנרחב באתר קילוגרם בכדי לכוון עצמך למטרה בצורה קצת יותר מושכלת.
בהצלחה.

Back
למעלה תחתית