אז ככה, אחרי 10 חודשים שהתחלתי בהם לרוץ מ 0 (5 דקות קצב 10) עקב פציעה באגן/גב תחתון הוספתי לאט לאט מרחקים וזמנים עד שהחלטנו אני והאחים שלי להרשם לחצי מרתון ת"א.
התחלתי מסה, ועליתי 7 קילו אבל זה לא הפריע לי לרוץ 😃
לפני חודש ומשהו פתחתי אשכול שהסביר בצורה מפורטת יותר אם בא לכם להכנס:
http://www.lbs.co.il/threads/49090/
יצאתי מהמקצה השני, בדיעבד זה היה גרוע כי זה היה המקצה של ה"פחות מהירים", והתכנון שלהם היה לסיים בשעתיים.
ככה שבזינוק יצאנו 15 דקות בערך אחרי המקצה הראשון של החצי מרתון, ומהר מאוד התחלתי לעקוף הרבה רצים "איטיים" של המקצה הראשון.. ככה שהיה דיי קשה לנווט בין האנשים כל הזמן וזה דיי הוריד לי את הקצב והחשק.
כבר בפתיחה הייתי בין ה10 הראשונים, לא רק בגלל שפתחתי את הריצה בקצב ממש גבוה, אלא שרק אז התחלתי לשים לב שאני במקצה הפחות טוב (שמ.
הגעתי ל 2000 ב 8:20, ולאט לאט הורדתי קצב כדי לא למות אחרי 10 ק"מ.
בסופו של דבר ל 5 ק"מ הגעתי ב22:30 ול 12 ק"מ ב 57:30 דקות.
הייתה לי קצת ירידה, בגלל שכל המתחרים התחילו להתערבב עם ה10 ק"מ ועם המרתון המלא (ואל תשכחו שאני עדיין עוקף את האיטיים של המקצה הראשון של החצי מרתון) אז היה עומס מטורף והיה מאוד קשה לעקוף אנשים.
בסופו של דבר לקראת הסוף שוב פעם חזרנו להיות רק החצי מרתון ושם הדבקתי את הפער. בסוף סיימתי בשעה ו43 דקות, שזה 3 דקות יותר מהמטרה שלי... אני מאמין שאם היה פחות עמוס הייתי יורד מהזמן הזה.
התמונות קצת פחות מוצלחות, אבל העיקר שיש מזכרת 😃
ולמטה תראו שאני מפורסם ב"מאקו" בכתבה של המרתון 😃
התחלתי מסה, ועליתי 7 קילו אבל זה לא הפריע לי לרוץ 😃
לפני חודש ומשהו פתחתי אשכול שהסביר בצורה מפורטת יותר אם בא לכם להכנס:
http://www.lbs.co.il/threads/49090/
יצאתי מהמקצה השני, בדיעבד זה היה גרוע כי זה היה המקצה של ה"פחות מהירים", והתכנון שלהם היה לסיים בשעתיים.
ככה שבזינוק יצאנו 15 דקות בערך אחרי המקצה הראשון של החצי מרתון, ומהר מאוד התחלתי לעקוף הרבה רצים "איטיים" של המקצה הראשון.. ככה שהיה דיי קשה לנווט בין האנשים כל הזמן וזה דיי הוריד לי את הקצב והחשק.
כבר בפתיחה הייתי בין ה10 הראשונים, לא רק בגלל שפתחתי את הריצה בקצב ממש גבוה, אלא שרק אז התחלתי לשים לב שאני במקצה הפחות טוב (שמ.
הגעתי ל 2000 ב 8:20, ולאט לאט הורדתי קצב כדי לא למות אחרי 10 ק"מ.
בסופו של דבר ל 5 ק"מ הגעתי ב22:30 ול 12 ק"מ ב 57:30 דקות.
הייתה לי קצת ירידה, בגלל שכל המתחרים התחילו להתערבב עם ה10 ק"מ ועם המרתון המלא (ואל תשכחו שאני עדיין עוקף את האיטיים של המקצה הראשון של החצי מרתון) אז היה עומס מטורף והיה מאוד קשה לעקוף אנשים.
בסופו של דבר לקראת הסוף שוב פעם חזרנו להיות רק החצי מרתון ושם הדבקתי את הפער. בסוף סיימתי בשעה ו43 דקות, שזה 3 דקות יותר מהמטרה שלי... אני מאמין שאם היה פחות עמוס הייתי יורד מהזמן הזה.
התמונות קצת פחות מוצלחות, אבל העיקר שיש מזכרת 😃
ולמטה תראו שאני מפורסם ב"מאקו" בכתבה של המרתון 😃
נערך לאחרונה: