הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר תפריט חיטוב

eladpelad

משתמש מתחיל
13
0
נק' מוניטין:
0
13
0
עשיתי תפריט חיטוב שהולך ככה:
בוקר- פיתה מחיטה מלאה + 4 גבנץ
צהריים- 250 גרם חזה עוף + 2 כוסות אורז מלא
ערב-טונה במים+חביתה 2 ביצים+ 5 פריכיות אורז+ 4 כפות בגינה לבנה
ערכים: חלבון - 170
פחמימה - 140
שומן - 80
קלוריות-2000
אני אמור להכניס - חלבון-190 פחמימה-180 שומן-50 קלוריות-2000 לפי הבדיקה הרגילה....
אני חייב שתעזרו לי איך שהוא לצמצם את זה ולקרב את זה לערכים המקוריים למה לי נגמרו הרעיונות מה להכניס ואיפה לשפר..\
זה פעם ראשונה שאני מחטב ואני רוצה שילך לי טוב אז זרקו גם עצות בנוגע לתזונה שעזרו לכם..

מה הנתונים שלך? גיל משקל גובה?
משקל? אחוז שומן? יעד?

ואין הבדל אמיתי בין 170-190 חלבון כנל בפחמימה. כל עוד אתה מגיע לערכים סופיים מבחינת קלוריות + מספיק חלבון הסטיות האלה של 20 גרם לפה 20 גרם לשם זה לא קריטי

• פותח/ת השרשור
מה הנתונים שלך? גיל משקל גובה?
משקל? אחוז שומן? יעד?

ואין הבדל אמיתי בין 170-190 חלבון כנל בפחמימה. כל עוד אתה מגיע לערכים סופיים מבחינת קלוריות + מספיק חלבון הסטיות האלה של 20 גרם לפה 20 גרם לשם זה לא קריטי
1.77 על 83 קילו אחוז שומן בסביבות ה20 יעד- לפחות 12 א''ש
אז לפי מה שאתה כותב פה התפריט בסדר? כל עוד הגעתי איתו ל2000 קלוריות וחלבון/]חמימה/שומן בקירוב??

כל עוד הגעתי איתו ל2000 קלוריות וחלבון/]חמימה/שומן בקירוב?
כן.
אל תשכח לעשות העמסות אחת לשבוע. תבדוק בשקילות שאתה יורד לפחות 0.5 בשבוע. אם לא תוריד קלוריות (עדיפות להוריד מהפחמימה) אם לא יורד שוב אז תעלה אירובי וכך הלאה.

בהצלחה!

• פותח/ת השרשור
כן.
אל תשכח לעשות העמסות אחת לשבוע. תבדוק בשקילות שאתה יורד לפחות 0.5 בשבוע. אם לא תוריד קלוריות (עדיפות להוריד מהפחמימה) אם לא יורד שוב אז תעלה אירובי וכך הלאה.

בהצלחה!
עוד שאלה... אתה אומר שצריך לעשות העמסה אחת לשבוע. נגיד והיום הזה זה יום חמישי- כמה נורא יהיה לצרוך גם אלכוהול ביום הזה??( בלי ציטים אחרים כגון חטיפים וכו ובלי לאכול בחוץ לאחר מכן.)

עוד שאלה... אתה אומר שצריך לעשות העמסה אחת לשבוע. נגיד והיום הזה זה יום חמישי- כמה נורא יהיה לצרוך גם אלכוהול ביום הזה??( בלי ציטים אחרים כגון חטיפים וכו ובלי לאכול בחוץ לאחר מכאן.)
לא נורא, רק אל תגזים

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית