עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
מומלץ אחת לשבוע.1.כל כמה זמן אני יצטרך לעשות העמסה?
להשתגע לא מומלץ יותר מאחת לחודש, עדיף להתמקד בפחמימות איכותיות. תלוי במשקל שלך. תאכל מבחינת קלוריות בערך 500-1000 קלוריות מעל הנייטרלי ותחלק 70% פחמימה 15% שומן 15% חלבון2.במה העמסת פחמימות כרוכה?(גרם פחמימה,קלוריות,האם אפשר "להשתגע" וכ'ו)
כן, לא כל העמסה. קח בחשבון שבהמשך ככל שהפחמימה במשך השבוע תרד אתה תיהיה מיובש ואתה עלול לחוות האנגאובר נוראי3.האם אוכל לשלב בכל העמסה גם צריכת אלכוהול?
מומלץ אחת לשבוע.
להשתגע לא מומלץ יותר מאחת לחודש, עדיף להתמקד בפחמימות איכותיות. תלוי במשקל שלך. תאכל מבחינת קלוריות בערך 500-1000 קלוריות מעל הנייטרלי ותחלק 70% פחמימה 15% שומן 15% חלבון
כן, לא כל העמסה. קח בחשבון שבהמשך ככל שהפחמימה במשך השבוע תרד אתה תיהיה מיובש ואתה עלול לחוות האנגאובר נוראי
אחרי שבוע יש ירידה בקצב מטובלי, שזה אומר שאתה תשרוף פחות שומן. אתה יכול בשבועות הראשונים לעשות שבועיים פעת אחת..לאחר מכן זה מיותר.אתה בטוח שלא עדיף לי העמסה פעם בשבועיים ? אחרי הכל אני עם 140 ג' פחמימה.
אם אתה על 140 פחמימה תעשה העמסה פעם בשבועייםאתה בטוח שלא עדיף לי העמסה פעם בשבועיים ? אחרי הכל אני עם 140 ג' פחמימה.