הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ SS תוך כדי חיטוב, תפריט וכו'

• פותח/ת השרשור DjDeaf
  • פורסם בתאריך

DjDeaf

משתמש מתחיל
66
24
נק' מוניטין:
30
66
24
היי חברים,

אני עושה SS/SL כבר כמה חודשים ואני שם לב שאני לא מצליח לרדת במשקל,
יכול להיות שאני אוכל קצת מדי (2200-2500), אבל אין לי מושג.
בכל מקרה, רציתי לדעת האם יש פה אנשים שעשו SS וירדו במשקל תוך כדי בניית שריר?
מה היה התפריט שלכם? כמה אכלתם? דברים מסוימים ששמתם עליהם דגש? כמה זמן לקח?

אני מאמין שאני עולה במסת השריר, אבל אני מסרב לקבל את זה שאני מוריד שומן ומעלה כל כך הרבה מסת שריר ובגלל זה המשקל לא זז.

תודה רבה

כי אם אתה מצליח, תוך כדי חיטוב, לשמור על משקלי העבודה שלך..כנראה שלא עשית SS כמו שצריך ואתה צריך לבדוק את עצמך

אולי אתה לא עשית בחיים שלך חיטוב אחרת לא היית רושם שבחיטוב שומרים על משקלי העבודה... כול תוכנית שלא תעשה בחיטוב אתה תאבד משקלי עבודה אזה WTFFFFFFFFFFFF ?????????

זה תלוי , אם אתה שמן ולא מאומן (מתאמן מתחיל) זה עוד אפשרי להתקדם תקופה וברגע שתתחיל להיתקע (אחרי ריסט אחד) הייתי מציע לעבור לתוכנית אחרת.

למה לא ? שומר רק על משקלי העבודה שלך בלי לעלות (כמובן ) מאימון לאימון ....
אז מה כן היית עושה ? לינארית?
אבל כל המטרה של SS זה לעלות
אבל כן,ליניארית זאת הפייבוריטית שלי לחיטוב

בהצלחה עם 3 סטים כבדים בחיטוב:)

עשיתי יותר מ 3 גם , וגם נפח גדול , גם מזה וגם מזה , ברגע שהגוף מתרגל לעמוד בעבודה , הוא יעבוד .
אבל כל המטרה של SS זה לעלות
אבל כן,ליניארית זאת הפייבוריטית שלי לחיטוב

אוקי קיבלתי , אבל מנסיון שלי ושל מתאמנים וותיקים אחרים , בחיטוב אתה לא משנה את התוכנית שלך , אתה את המטרות שלך .

או שתפצע.
אין יותר מדי אפשרויות

למה שתפצע ? אתה לא עולה במשקלים , אתה הכי הרבה מוריד בהתאם לכוח שלך במשך החיטוב ... כמו שאתה עושה בכול תוכנית אחרת בחיטוב...לא מבין תגישה התבוסתנית הזאת.

למה שתפצע ? אתה לא עולה במשקלים , אתה הכי הרבה מוריד בהתאם לכוח שלך במשך החיטוב ... כמו שאתה עושה בכול תוכנית אחרת בחיטוב...לא מבין תגישה התבוסתנית הזאת.
שום גישה תובסתנית
נטו מניסיון

משתדלים לשמור על עצימות ככל שניתן, יורדים בנפח ובעומס על מנת להתאושש.
נוו... זה מה שאני אומר ... נשארים בתוכנית SS ויורדים בעומס \ נפח ... אבל לא עוברים לתוכנית אחרת בגלל חיטוב... זה נשמע לא רציני בעליל.

ומה רע לשמור על משקלי העבודה שלך של המסה ב SS בזמן חיטוב ולהשתמש ב SS ??

אולי אתה לא עשית בחיים שלך חיטוב אחרת לא היית רושם שבחיטוב שומרים על משקלי העבודה... כול תוכנית שלא תעשה בחיטוב אתה תאבד משקלי עבודה אזה WTFFFFFFFFFFFF ?????????

שמע אתה לא סגור על עצמך

שמע אתה לא סגור על עצמך

סגור 100%.....
כול תוכנית שתעשה SS או ABC או לא יודע אתה אמור לשמור עליה בחיטוב רק לשנות נפח \ עצימות ... וחברה פה נתנו תשובה הזויה לטעמי שבחיטוב לא עושים SS כי הנפח גדול או \ וגם נפצעים.. זה בדיחה

סגור 100%.....
כול תוכנית שתעשה SS או ABC או לא יודע אתה אמור לשמור עליה בחיטוב רק לשנות נפח \ עצימות ... וחברה פה נתנו תשובה הזויה לטעמי שבחיטוב לא עושים SS כי הנפח גדול או \ וגם נפצעים.. זה בדיחה
תקרא עוד פעם את מה שציטטתי ומה שאתה ענית, אין שום קשר

• פותח/ת השרשור
תודה רבה על כל התגובות! מעריך מאוד.
לסיכום, הבנתי את הדברים הבאים (גם בשביל שאם יש טעות - תתקנו וגם בשביל משתמשים שרוצים תובנות מבלי לפלס את דרכם דרך כל התגובות):

• בשביל חיטוב צריך/רצוי תוכנית FBW
  • SS אמנם היא FBW אבל היא אינטנסיבית מדי (העלאת משקלים כל אימון), תזונה בהתאם ולכן קשה מאוד להתחטב איתה.
  • לעומתה, הליניארית היא פחות אינטנסיבית (העלאת משקלים כל שבוע), התזונה דלה יותר (בשביל RECOVERY) ויותר מתאימה לחיטוב.
  • אם עושים חיטוב תוך כדי SS (או כל תוכנית אינטנסיבית אחרת) יהיה קשה מאוד/בלתי אפשרי להעלות משקלים ואפילו להישאר על הנוכחיים.

תודה רבה על כל התגובות! מעריך מאוד.
לסיכום, הבנתי את הדברים הבאים (גם בשביל שאם יש טעות - תתקנו וגם בשביל משתמשים שרוצים תובנות מבלי לפלס את דרכם דרך כל התגובות):

• בשביל חיטוב צריך/רצוי תוכנית FBW
  • SS אמנם היא FBW אבל היא אינטנסיבית מדי (העלאת משקלים כל אימון), תזונה בהתאם ולכן קשה מאוד להתחטב איתה.
  • לעומתה, הליניארית היא פחות אינטנסיבית (העלאת משקלים כל שבוע), התזונה דלה יותר (בשביל RECOVERY) ויותר מתאימה לחיטוב.
  • אם עושים חיטוב תוך כדי SS (או כל תוכנית אינטנסיבית אחרת) יהיה קשה מאוד/בלתי אפשרי להעלות משקלים ואפילו להישאר על הנוכחיים.

עשית מיקס גדול מהכול ממש סלט ירקות.

- בשביל חיטוב אתה יכול להשתמש בכול תוכנית שיש , רצוי אם אחת שאתה יודע לעבוד איתה או עבדת בעבר ויש לך נסיון
- SS היא כול הגוף אבל לא FBW שזה תוכנית אחרת לגמרי...ולאאא קשה להתחטב איתה יותר מאשר AB או FBW... עושים התאמות.
- עניתי לך על זה פה למעלה ^^^
- אתה לא ושוב לא אמור ולא מעלה משקלי עבודה בחיטוב , האידאל (התאורטי כמובן) זה לגמור חיטוב עם אותם משקלי עבודה וחזרות

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית