הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לא יודע מה לעשות - איך להתחיל?

• פותח/ת השרשור Vizion
  • פורסם בתאריך

Vizion

משתמש מתחיל
5
0
נק' מוניטין:
0
5
0
היי
אני כבר כמה ימים מחפש מסלול אימונים, איך ומה לעשות ומאיפה להתחיל.
הבעיה העיקרית שלי היא שאני צריך לעלות לפחות 15 קילו לפי דעתי.
כרגע אני שוקל בערך 66, 1.80 ובן 19.
אשמח במידה ומישהו יכול לכוון אותי לדרך הנכונה, איך לעלות משקל מהר שאוכל.
בנוסף לשאלה העיקרית אני אזרוק פה עוד כמה שאלות שאני לא אצטרך לשאול שוב
1. האם אני צריך לעלות קודם במשקל לפני שאוכל לעשות כושר בסיסי? (הליכון בעיקר)
2. יש אפשרות לעלות במשקל ולעשות כושר במגביל? כי הרי מהיגיון הכושר ישרוף את הקלרויות של מה שאכלתי ככה שזה
ישאיר אותי באותו מצב?
3. יש תוספי מזון שיגרמו לי לעלות במשקל ביותר זריזות? לא כל כך קל לעקוב אחרי מסלול תזונה כשאתה מבשל לעצמך 😃

תודה רבה מראש 😃))

יש כמה דברים שאתה צריך להגיד בשביל לקבל תשובה רלוונטית:
1. מה המטרות שלך? כוח? סתם להוסיף משקל? לרוץ הרבה? להוסיף שרירים? (שים לב שלהוסיף שרירים ולהתאמן בשביל כוח זה דברים שונים, אומנם עם כוח באים שרירים ולהיפך אבל בן אדם שמתאמן שנתיים בשביל כוח ובנאדם שמתאמן שנתיים בשביל שרירים ייראו אחרת לגמרי, והאימון שלהם יהיה שונה)
2. מה האמצעים שיש לך? (יש לך גישה לחדר כושר? מאמן שיכול להסביר לך כמו שצריך? זמן בשבוע לאימונים?)
3. כמה אתה מוכן להשקיע בשביל להגיע למטרות?

תחשוב ברצינות קודם מה אתה רוצה אחרת לא יכולים לעזור לך

• פותח/ת השרשור
יש כמה דברים שאתה צריך להגיד בשביל לקבל תשובה רלוונטית:
1. מה המטרות שלך? כוח? סתם להוסיף משקל? לרוץ הרבה? להוסיף שרירים? (שים לב שלהוסיף שרירים ולהתאמן בשביל כוח זה דברים שונים, אומנם עם כוח באים שרירים ולהיפך אבל בן אדם שמתאמן שנתיים בשביל כוח ובנאדם שמתאמן שנתיים בשביל שרירים ייראו אחרת לגמרי, והאימון שלהם יהיה שונה)
2. מה האמצעים שיש לך? (יש לך גישה לחדר כושר? מאמן שיכול להסביר לך כמו שצריך? זמן בשבוע לאימונים?)
3. כמה אתה מוכן להשקיע בשביל להגיע למטרות?

תחשוב ברצינות קודם מה אתה רוצה אחרת לא יכולים לעזור לך
קודם כל תודה על העזרה, דבר שני בעיקרון אני לא מחפש להיות בודי בילדר מפלצתי, אני רק רוצה לחטב את הגוף, כן קצת שרירים, חשוב לי גם לרוץ הרבה.
2. יש לי גישה לחדר כושר. בנוגע למאמן, אני כבר לא יודע. יש לי 3 לפעמים 4 ימים חופשיים בשבוע.
3. אני מוכן להשקיע כמה שאפשר

הייתי ממליץ לך לקרא את כלל המאמרים שבפורטל.

מבחינת תזונה, אחרי קריאה מעמיקה אתה תבין עד כמה זה יתרון לבשל לעצמך.

במקרה שלך, כמובן שמסה. תתחיל עם תוכנית fbw כדי לעורר "תנועתיות" בגוף, ובו בזמן תלמד את הטכניקות של התרגילים המורכבים. או אצל מאמן מבין עניין או באמצעות הפורום על ידי העלאת סרטונים.

לאחר מכן, תשקיע תקופה בכוח גרידא - מה שיביא לך גם מסה לא קטנה בתוכנית ss. לאחר שתמצה אותה, אתה תיהיה מספיק בקיא כדי להמשיך באיזה כיוון שתרצה - כוח או באדיבילדינג.

מבחינת אירובי - ההגיון שלך צודק. אבל אפשר להימנע מהשריפה על ידי אכילה מוגברת. שים לב שיש סף שלאחריו כבר לא תוכל להתאושש לאימוני המשקולות העוקבים.

• פותח/ת השרשור
הייתי ממליץ לך לקרא את כלל המאמרים שבפורטל.

מבחינת תזונה, אחרי קריאה מעמיקה אתה תבין עד כמה זה יתרון לבשל לעצמך.

במקרה שלך, כמובן שמסה. תתחיל עם תוכנית fbw כדי לעורר "תנועתיות" בגוף, ובו בזמן תלמד את הטכניקות של התרגילים המורכבים. או אצל מאמן מבין עניין או באמצעות הפורום על ידי העלאת סרטונים.

לאחר מכן, תשקיע תקופה בכוח גרידא - מה שיביא לך גם מסה לא קטנה בתוכנית ss. לאחר שתמצה אותה, אתה תיהיה מספיק בקיא כדי להמשיך באיזה כיוון שתרצה - כוח או באדיבילדינג.

מבחינת אירובי - ההגיון שלך צודק. אבל אפשר להימנע מהשריפה על ידי אכילה מוגברת. שים לב שיש סף שלאחריו כבר לא תוכל להתאושש לאימוני המשקולות העוקבים.
אוקיי ומה אתה חושב על תוספי תזונה? גיינרים למינהם? זה רלוונטי ? כי במידה וזה באמת גוש של קלוריות זה יכול אולי לתת תמיכה בעליה במשקל
תודה

לדעתי מיותר, ממליץ בחום לצרוך אוכל בצורה מוצקה. תוספים הם לשימוש במקרה של חוסר. או כשאין אפשרות לצרוך מזון עקב מגבלות זמן/דוחק ביום יום.

אם אתה לא נופל להגדרה הזו אני לא חושב שיש צורך מהותי ואף ממשי כדי להצדיק גיינר.

Back
למעלה תחתית