- פותח/ת השרשור
לא אני אומר שתפתח ברכיים חזק, אל תתן להם לקרוס כלפיי פנים.
אתה מתכוון למרחק בין 2 הברכיים.
סגור הבנתי אותך.
אז יש לנו ברכיים ותאומים לשפר.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לא אני אומר שתפתח ברכיים חזק, אל תתן להם לקרוס כלפיי פנים.
התאומיים אתה צריך להחליף נעליים אני מאמין שזה יעזור לך להיות יותר יציב.אתה מתכוון למרחק בין 2 הברכיים.
סגור הבנתי אותך.
אז יש לנו ברכיים ותאומים לשפר.
מה הכוונה לנוע מהאגן בלבד ?סקוואט - המוט גבוהה מדי, אין שום ניסיון לבצע תנועה מהאגן (בכלל), תלמד לנוע אחורה כמה שיותר מהאגן בלבד. הכפות רגליים כנראה יותר מדי מופנות החוצה והן גם קורסות, במשקלים גבוהים יותר אתה תהיה בבעיה, לכן אתה צריך 'לסובב' את הברכיים עוד לפני שאתה מתחיל את הירידה, ולדחוף את הברכיים החוצה בעליה. אם העקבים עדיין עולים, תרים את האצבעות של הרגליים במהלך כל התנועה.
דדליפט - לא. האגן נמוכה בצורה קיצונית, תלמד את חמשת השלבים לסטאפ אפ והאגן יהיה במיקום האפקטיבי שלו בלי להתעסק בזה.
מה הכוונה לנוע מהאגן בלבד ?
אפשר פירוט לגבי הדדליפט?
החיים שלך תותים עם חדר כושר כזה.
אני חיל זאת בעיהלדעתי כדאי לך להשתתף בסמינר הרמות כוח או לקחת אימון אישי אחד או שניים ללמוד את הטכניקה.
הסמינר הוא ביום שישי ואימון אישי אפשר לעשות גם בשבת:-)אני חיל זאת בעיה
הסקווט הולך ומתדרדר. אתה לא מחזיק את המוט נכון, קצת גבוה מדי, חזה לא מספיק בחוץ והמרפקים למטה. אתה לא יורד מספיק נמוך, נראה שאולי הגעת למקביל וגם זה בחלק מהחזרות והכי מפריע זה שהראש שלך זז למטה ולמעלה בזמן התנועה.תגובות על הטכניקה של הסקוואט?
סתם מסקרנות, למה עברת ל- LB?
ומה עם הנעליים?
הסקווט הולך ומתדרדר. אתה לא מחזיק את המוט נכון, קצת גבוה מדי, חזה לא מספיק בחוץ והמרפקים למטה. אתה לא יורד מספיק נמוך, נראה שאולי הגעת למקביל וגם זה בחלק מהחזרות והכי מפריע זה שהראש שלך זז למטה ולמעלה בזמן התנועה.
תחזור למשקל נמוך ותלמד את הטכניקה. אני שוב ממליץ שמישהו ילמד אותך.
לגבי העליה במשקל תשתדל להתייצב על עליה של חצי קילו בשבוע ולהשקל אחרי ה'יציאה' של הבוקר ובטח לא אחרי ריצה שבטח כבר גם שתית וגם איבדת משקל בזיעה.