אולי מספיק עם הערות כאלה?ההיקף רגל שלי(66.5) כמעט בהיקף תבור שלך
אחד הדברים היפים בלוגים זה לקרוא על אימונים של אנשים אחרים וגם אם אתה חושב שהוא טועה בדרך. לא צריך לזלזל או ללגלג.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אולי מספיק עם הערות כאלה?ההיקף רגל שלי(66.5) כמעט בהיקף תבור שלך
אחד הדברים היפים אצל ריפטו זה שהוא לא פוחד להודות בטעות ולתקן...ריפטו אמר שישנה רק דרך אחת. זו עובדה אבסולוטית!
אני יודע, זה היה בצחוק.אחד הדברים היפים אצל ריפטו זה שהוא לא פוחד להודות בטעות ולתקן...
תיקנתי לך 🤯🙄אחד הדברים היפים אצל ריפטו זה הכרס שלו
אולי מספיק עם הערות כאלה?
אחד הדברים היפים בלוגים זה לקרוא על אימונים של אנשים אחרים וגם אם אתה חושב שהוא טועה בדרך. לא צריך לזלזל או ללגלג.
אתה רואה אותו כשמן בגלל שאתה אנורקס, קנה המידה מתעוות ככה.צהיקף טבור שלך כמו הרגל שלי כי אתה שמן
מה הקשר לעזרה לכל אחד יש מטרה שונה
רני רוצה להיות שרירי וחטוב לא שרירי ובטטה שלא רואים תשרירים
אני 1.63
וי שיחסית לממוצע אני ממש לא שחיף.
1.63 ששוקל 60 קילו יחסית חטוב זה לא שחיף .
קקה בדיוק מה שבאתי לפרסם...
ספר לי עוד על ההיקף 90סמ+ של הרגל שלך... ( @StasZ תקן אותי לגבי ההיקף אם טעית:wub:י )ההיקף טבור שלך כמו הרגל שלי כי אתה שמן
.
חבורה של ילדים חוצפנים. מה הפיגור הזה שהולך פה ?
תלמדו לכבד בחירות של אנשים אחרים ותפסיקו לבלבל תשכל ולהעביר ביקורת.
ש1ק לקרוא את הדפים האחרונים בלוג
סופסוף בנאדם אחד שפוי...
לא כמו כל הילדים המתבגרים פה...
באמת מעניין אם יש פה אנשים אחרי צבא או שכולם ילדים.
נכון, בדרך כלל הערות טכניקה, או אם משהו לא הולך לפי התכנון (מנסה לחטב ולא יורד או מנסה לעלות מסה ולא עולה...) אז אפשר לקבל הערות והצעות. אם אתה חושב שהמטרה שלו לא "נכונה" ואתה בכוח מנסה לשכנע זה בעיה שלךבן אדם פותח לוג פה בעיקר כדי לשתף ולקבל הערות
אני לא מסכים עם זה שהחיטוב שלו זה רעיון טוב, אבל עדיין לא ניסיתי לצחוק עליו או משהו (התמונה ששמתי צוחקת על סטס).עומר בן עשרים וטל 24 מה ילדים בהם?
אני לא מסכים עם זה שהחיטוב שלו זה רעיון טוב, אבל עדיין לא ניסיתי לצחוק עליו או משהו (התמונה ששמתי צוחקת על סטס).
בכל מקרה אין לנו מה לעשות, שיעשה מה שהוא רוצה וילמד מה"טעויות" שלו.
🚬🤪🚬למה ציטטת אותי?