הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)
Resource icon

חיטוב 4 @ בילדינג & ליפטינג

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/15
העומק השתפר מהסרטון הקודם, אבל לי זה עדיין לא נראה שאתה שובר מקביל. פעם הבאה תנסה גם לצלם מגובה יותר נמוך וגם קצת מקדימה שהפלטות לא יסתירו את העומק כשאתה יורד. בנוסף נראה לי העירו לך כבר על זה, המוט מתגלגל על הגב ובזמן מסויים, בעיקר בתחתית, זה נראה שכל המשקל שלו נופל על הידיים שלך ורואים שהמרפקים שלך למטה. זה גם גורם למוט להיות לא יציב והוא יכול פשוט להחליק לך מהגב ובמשקל כבד כנראה לא תוכל לתפוס אותו, וגם זה משקל מאוד כבד בשביל הידיים להחזיק, והמשקל רק עולה ככל שאתה מתחזק, זה יגרום לבעיות במרפקים (ואולי לא רק) בהמשך אם לא תתקן את זה מהר, וגם זה גורם לכל התנועה להיות לא יציבה, כי המרכז כובד שלך כל הזמן משנה מקום עם גלגול המוט על הגב.
כשאתה שם את המוט, תרים מרפקים, זה גם יוצר את ה"מדף" של שרירי הדלתא האחוריים שהמוט יכול לשכב עליהם וגם בצורה הזאת המשקל לא נופל על הידיים אלא הן דוחפות את המוט מלמעלה חזק למקום שהוא נח עליו

ניצן סופר עדכן/ה את הלוג ״סשן שני של מסה של אזרח שמחפש ת'צמו...״:

עדכון לוג: 12/01/15

מסה 32

סקווט 112.5X3X5
פרס 45X3X5
דדליפט 112.5X1X5 PR

הערות:
סקווט- תרגול טכניקה. לא קל בכלל המשקל. התרגיל הכי קשה בפער כמובן...
פרס- בינוני מאד. נמשיך להתקדם.
דדליפט- קשה! שיא!

*שוקל לקנות חגורה ורצועות. מה אומרים?

קרא את שאר עדכון הלוג...

לא חושב שאתה צריך רצועות...
אתה מרגיש שאתה צריך חגורה?

כרגע לא
אבל מאמין שבהמשך המסה הנוכחית כן...שאיפה...
בסהכ יחסית למשקל גוף שלי המשקלים כבר מתחילים לקבל כבוד...

למה איך אפשר לדעת?

לאזה רצועות אתה מתכוון?
בקשר לחגורה אתה יכול לקנות אבל תנסה למשוך כמה שאפשר בלי

לאזה רצועות אתה מתכוון?
בקשר לחגורה אתה יכול לקנות אבל תנסה למשוך כמה שאפשר בלי

רצועות לדדליפט אחי לאחיזה...

ואגב,לגבי החגורה,פשוט להזמין חגורה מאי ביי או שיש משהו מומלץ או דגש מסוים ?

רצועות לדדליפט אחי לאחיזה...
לא כדאי, אם קשה לך להחזיק באחיזה רגילה תעבור למשולבת (יד מלמעלה יד מלמטה) אם אתה עדיין לא עושה ככה. ככה גם האחיזה שלך תמשיך להתחזק, ועם רצועות היא לא.
ואגב,לגבי החגורה,פשוט להזמין חגורה מאי ביי או שיש משהו מומלץ או דגש מסוים ?
בעיקרון יש כמה סוגי חגורות לאימוני כוח: יש את טיטאן ואינזר (אולי עוד כמה באותה רמה, אני לא מכיר) שזה הטופ אבל גם הכי יקרות, יש חגורות אקונומי, נראה לי ב LIFTINGLARGE.COM, שהן בינוניות, ויש RDX שהן הכי זולות אבל הכי פחות איכותיות, ככה אומרים, אני ניסיתי רק את האינזר שיש לי אז לא יודע להשוות.
תעשה חיפוש בפורום, נפתחו מלא שרשורים על הנושא

כרגע לא
אבל מאמין שבהמשך המסה הנוכחית כן...שאיפה...
בסהכ יחסית למשקל גוף שלי המשקלים כבר מתחילים לקבל כבוד...

למה איך אפשר לדעת?
בעיקרון אני הרגשתי שאני פשוט לא יציב בכלל, וכל חזרה אני פשוט קורס ולא מצליח לשמור על כיווץ.
לי אישית זה בא בפתאומיות כשהגעתי ל110 בסקוואט.
בגדול תמשוך כמה שאתה יכול בלי חגורה.

בעיקרון אני הרגשתי שאני פשוט לא יציב בכלל, וכל חזרה אני פשוט קורס ולא מצליח לשמור על כיווץ.
לי אישית זה בא בפתאומיות כשהגעתי ל110 בסקוואט.
בגדול תמשוך כמה שאתה יכול בלי חגורה.
וכמה זה עולה?
ולגבי הדדליפט אני כבר באחיזה משולבת ממזמן כבר לכן אני חושב כבר על רצויות אבל כן ננסה למשוך עד הסוף

עדכון לוג: 14/01/15

מסה 33

סוגר שבוע 11

סקווט 115X3X5
בנצ' 75X3X5
מתח 18X3X5

מקבילים 12X2X8

יד קדמית
בטן צד

אימון אחרון השבוע
הערות:
סקווט//// שואה אימון הבא נעלה משקל ננסה לשבור שיא. ניראלי נקנה חגורה שיהיה
בנצ'////// קשה קשה ממשיכים לעלות
מתח////// גםלא קל

קשה כבר להתקדם כי הגעתי למשקלים גבוהים
לכן ההתקדמות ירדה אין ספק זה כבר יותר שבועי מאשר מאימון לאימון

מאמין שבסוף אעבור לתכנית אחרת עם התקדמות שבועית

קרא את שאר עדכון הלוג...

אם אתה הולך על חגורה תזמין כבר 1 ששווה תכסף כמו טיטאן או אינזר
ותמשיך לעלות במשקל גוף אתה לא יכול לשקול 60 ולרצות להסקביט 140 😃😁

לגבי הדדליפט אני כבר באחיזה משולבת ממזמן כבר לכן אני חושב כבר על רצויות אבל כן ננסה למשוך עד הסוף
בדדליפט בשום שלב אין צורך להשתמש ברצועות. אם אנשים יכולים למשוך 300, 400 ויותר בלי רצועות אז גם אתה לא צריך אותן 😃

תודה לכולכם
תכלס אני מעדיף כמה שיותר טבעי השאלה אם אפשר באמת להתקדם בלי להיפצע ובלי להשתמש בדברים האלו באיזשהו שלב

תודה לכולכם
תכלס אני מעדיף כמה שיותר טבעי השאלה אם אפשר באמת להתקדם בלי להיפצע ובלי להשתמש בדברים האלו באיזשהו שלב
חגורה כנראה תצטרך בשלב מסויים, בעיקרון אתה יכול לעבוד כל החיים בלי חגורה פשוט תרים פחות ותתקדם פחות במשקלים, אם תעשה את התרגילים בטכניקה נכונה אין סיבה שתיפצע רק בגלל שאין לך חגורה (שוב, המשקלים יהיו נמוכים יותר).
לגבי רצועות כמו שאמרתי לך, אין סיבה שלא תוכל להתקדם בלעדיהם, וזה לא ממש קשור לפציעות. פשוט אם תשתמש ברצועות אתה תפסיד את אחד הדברים שהדדליפט מחזק (אמות וכוח אחיזה) וחבל
ועוד משהו, אם אתה רוצה לתרגם את מה שאתה עושה במכון לכוח ביומיום למשל, אז דדליפט 200 קילו עם רצועות לא שווה הרבה אם אין לך כוח באחיזה לתפוס שליש מזה

עדכון לוג: 17/01/15

מסה 34

סקווט 117.5X F,5,5
פרס 47.5X3X5
דד 115X1X5 PR

הערות:
סקווט- שואה... בראשון ויתרתי הייתי יכול.... אימון הבא נתקן נעשה פיקס....

פרס- לא קל... אימון הבא ננסה להשוות לשיא...

דד- שיא! נסחטתי עד הסוף... קשה קשה..... מבסוט על עצמי...!

קרא את שאר עדכון הלוג...
*קריאטין:
אני לוקח קריאטין מתחילת המסה, כלומר כבר 11 שבועות,
הבנתי שמומלץ לעשות הפסקה אחרי תקופה מסוימת ואז לקחת שוב.
מה אתם אומרים לחכות לאיזה ריסט גדול ואז להפסיק? או פשוט להפסיק אחרי התקופה המומלצת?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית