הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת
Resource icon

חיטוב 4 @ בילדינג & ליפטינג

גרף ההתקדמות עודכן לאחרונה ב-13/10/15
ניצן סופר עדכן/ה את הלוג ״סשן 3 של מסה,סופסוף בילדינג 😃״:

עדכון לוג: 06/04/15

קרא את שאר עדכון הלוג...

תודה אחי

כן טס לדרום אמריקה כניראה מצטרף לחבר... הייתי כבר בתאילנד אבל ניתן עוד איזה גיחה ככה... לא?

עוד גיחה לתאילנד לא הייתי ממליץ, אבל למקום אחר בהחלט 😃 תהנה

יש כ"כ הרבה מקומות יפים בעולם, ובטוח שלא תספיק לבקר בכולם. מה שהביא אותי למסקנה שאין טעם לטוס פעמיים לאותו מקום, ברצף, מושלם ככל שיהיה.😃 אני לא רואה את עצמי מגיע לשם שוב לפני שאבקר בהרבה מקומות אחרים.

יש כ"כ הרבה מקומות יפים בעולם, ובטוח שלא תספיק לבקר בכולם. מה שהביא אותי למסקנה שאין טעם לטוס פעמיים לאותו מקום, ברצף, מושלם ככל שיהיה.😃 אני לא רואה את עצמי מגיע לשם שוב לפני שאבקר בהרבה מקומות אחרים.
זאת כבר תשובה לעניין 😃
מסכים.

רק קח בחשבון שיש מקומות בתאילנד (ואני מדבר על הצפון) שסביר להניח שבטיולים הרגילים של הישראלים לא מגיעים אליהם,
וחבל לפספס.

זאת כבר תשובה לעניין 😃
מסכים.

רק קח בחשבון שיש מקומות בתאילנד (ואני מדבר על הצפון) שסביר להניח שבטיולים הרגילים של הישראלים לא מגיעים אליהם,
וחבל לפספס.

חברים אני טס לדרום אמריקה לא לתאילנד שוב (כניראה)

ומסכים איתכם שחבל לטייל באותו מקום פעמיים

ניצן סופר עדכן/ה את הלוג ״סשן 3 של מסה,סופסוף בילדינג 😃״:

עדכון לוג: 08/04/15

מסה 26

פרס 53*4,3,3

בנצ עליון 53*3*8
מקביל 16*3*12
פרפר 18*3*10
טריפס פ.עליון 23*4*12, 14*1*12 סחיטה
בטן צד 26*2*11

מתחיל להרגיש את הכרס....
מאמין שתוך שבוע מתחיל לחטב לקיץ.....
חיטוב של חודשיים ככה...

מכוון לירידה של 1-2 קילו בשבוע.

כמובן הורדה הדרגתית של קלוריות לנטרלי ואז לחייטוב.....

עם איזה תכנית אתם ממליצים לחטב ?

קרא את שאר עדכון הלוג...

FBW כמובן.

איך עברה לך תקופת המסה בבילדינג?
שם לב למשהו שונה?

FBW כמובן.

איך עברה לך תקופת המסה בבילדינג?
שם לב למשהו שונה?

FBW ? כלומר תכנית כח בסגנון SS ?

המסה עברה בסדר, הגוף מרגיש יותר סחוט, אין הבדל משמעמותי בגוף כי גם אני כולה חודשיים לדעתי בה.

מצד שני התכנית יותר קלה מSS וכייפית כי יש יותר פאמפ.

בשבוע הראשוון שהחלפתי תכנית שמתי לב לגדילה ביד קדמית.
מה המימדים שלך שאתה מכניס 4.5K קלוריות?

ואחי, 4.2K .

67.7 קילו,
גובה 1.62 לדעתי,
היקפים לא מטורפים ,אבל אולי ביחס לגובה כן,
זה הכל בהתאם לעליה במשקל.... (בחצי שנה עליתי 10 קילו...)

כבר חצי שנה במסה ,
אולי אני יותר גדול ממה שאני חושב ? 🤯
FBW ? כלומר תכנית כח בסגנון SS ?

המסה עברה בסדר, הגוף מרגיש יותר סחוט, אין הבדל משמעמותי בגוף כי גם אני כולה חודשיים לדעתי בה.

מצד שני התכנית יותר קלה מSS וכייפית כי יש יותר פאמפ.

בשבוע הראשוון שהחלפתי תכנית שמתי לב לגדילה ביד קדמית.

ואחי, 4.2K .

67.7 קילו,
גובה 1.62 לדעתי,
היקפים לא מטורפים ,אבל אולי ביחס לגובה כן,
זה הכל בהתאם לעליה במשקל.... (בחצי שנה עליתי 10 קילו...)

כבר חצי שנה במסה ,
אולי אני יותר גדול ממה שאני חושב ? 🤯

אגב, זה גם קשור לכמות אימונים והוצאה קלורית .... אני גם משחק כדורגל וכדורסל פעם בשבוע....

אתה בגובה שלי בערך, במשקל כמעט כמו שלי, ואוכל כמויות מפחידות. בחיים לא עברתי את ה3K קלוריות וגם זה היה מטורף והייתי בטטה. (במסה הראשונה שלי הגעתי ל77 ק"ג. עד היום לא חזרתי למשקל הזה)

אתה בגובה שלי בערך, במשקל כמעט כמו שלי, ואוכל כמויות מפחידות. בחיים לא עברתי את ה3K קלוריות וגם זה היה מטורף והייתי בטטה. (במסה הראשונה שלי הגעתי ל77 ק"ג. עד היום לא חזרתי למשקל הזה)

התחלתי את המסה על 2-2.5 K, לפני חצי שנה, עליתי הדרגתי 2 קילו בחודש, (בחיטוב הייתי על 1-1.5 ....)

לאט לאט ראיתי שאני לא עולה במשקל כל חודש הוספתי עוד קצת עוד קצת ועוד קצת....

עד שהגעתי ל4K אחרי חצי שנה...

אגב, יכול להיות שזה גנטיקה...
תמיד הייתי אוכל הרבה יחסית ....

אתה עובד כמו מתאמן כוח,
3-4 חזרות בבנץ.. כנל בסקוואט ודדליפט.. מתח 5 חזרות..
לא שזה דבר פסול.. אבל אתה מחפש היפרטרופיה עד כמה שהבנתי

למטרות היפרטרופיה אתה פשוט עובד לא נכון.. דוגמא בAB נותנים מינימום 9 סטים לחזה (סטים של 6+ חזרות)

אל תיקח FBW כמובן מאליו לחיטוב.. AB עם נפח מופחת וחזרות יותר נמוכות יכול בהחלט לעשות את העבודה (שזה בערך מה שאתה עושה עכשיו)

אגב בשביל מה 4.2K ?
יותר קלוריות לא אומר - יותר היפרטרופיה
זה בעיקר אומר - יותר שומן

למטרות היפרטרופיה אתה פשוט עובד לא נכון.. דוגמא בAB נותנים מינימום 9 סטים לחזה (סטים של 6+ חזרות)
לא מסכים איתך לגבי ה 6+ חזרות. דווקא לדעתי יש יתרון בעצימות גבוהה יותר בבנץ', ואת התרגילים הנוספים הוא עושה בטווח חזרות יותר גבוה.
אגב בשביל מה 4.2K ?
יותר קלוריות לא אומר - יותר היפרטרופיה
זה בעיקר אומר - יותר שומן
בעיקרון זה היה נכון אם הוא היה עולה במשקל מפחות קלוריות והיה חושב שאם יוסיף עוד אז יפתח יותר מסה. אבל אם הוא לא עולה במשקל מ4000 אז אין הרבה ברירה, צריך להעלות עוד

לא מסכים איתך לגבי ה 6+ חזרות. דווקא לדעתי יש יתרון בעצימות גבוהה יותר בבנץ', ואת התרגילים הנוספים הוא עושה בטווח חזרות יותר גבוה.
בוא תגיד לי שיהיה לך גדילה טובה יותר ב 3-5 חזרות מאשר 6-8 בבנץ
אתה עובד כוח ואת כל הידע שלך צברת מפורום שדוגל בעבודת כוח, אולי בזה אתה מבין אבל בהיפרטרופיה קצת פחות

בעיקרון זה היה נכון אם הוא היה עולה במשקל מפחות קלוריות והיה חושב שאם יוסיף עוד אז יפתח יותר מסה. אבל אם הוא לא עולה במשקל מ4000 אז אין הרבה ברירה, צריך להעלות עוד
לא עולים במשקל לא ביום ולא ביומיים, לוקח לזה זמן..
להוסיף קלוריות לא יקצר את התהליך

בוא תגיד לי שיהיה לך גדילה טובה יותר ב 3-5 חזרות מאשר 6-8 בבנץ
אתה עובד כוח ואת כל הידע שלך צברת מפורום שדוגל בעבודת כוח, אולי בזה אתה מבין אבל בהיפרטרופיה קצת פחות
אם הוא היה עושה רק בנץ' הייתי מסכים איתך שבשביל היפרטרופיה עדיף לעשות יותר חזרות. אבל הוא עושה מקבילים ופרפר בטוחי חזרות גבוהים יותר, כך שהוא מקבל את היתרונות גם מכאן וגם מכאן
לא עולים במשקל לא ביום ולא ביומיים, לוקח לזה זמן..
להוסיף קלוריות לא יקצר את התהליך
ברור שלא ביום ולא ביומיים, אבל אם שבוע אחרי שבוע בנאדם לא עולה במשקל מה יש לו לעשות חוץ מלהוסיף קלוריות?

גרף התקדמות
Back
למעלה תחתית