הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

כמה פעמים בשבוע להתאמן?

• פותח/ת השרשור PoliA
  • פורסם בתאריך

PoliA

משתמש מתחיל
26
11
נק' מוניטין:
11
26
11
היי לכם 😃
רציתי לשאול, נרשמתי לחדר כושר לא מזמן ואני לא יודעת כמה פעמים בשבוע ללכת.. המדריך נתן לי כל מני אימונים ומספרי הסטים שאני צריכה לעשות ואני ממש מבסוטה ונהנית. . גם אני משלבת בזה ספינינג ופילאטיס בקיצור, מבחינתי ללכת כל יום.. השאלה מה זה נקרא מוגזם? כי אני לא סובלת או משו.. קצת שרירים כואבים אבל תענוג.. פשוט המשפחה העירה לי שזה לא טוב ללכת כל יום.. ברור שלא כל יום, אבל 4-5 פעמים בשבוע לאימון של שעה, שעה וחצי זה סבבה?

שלום!
אם תכתבי קצת יותר פרטים עלייך (גיל, משקל, גובה) ואת תוכנית האימונים שנתנו לך, נוכל לעזור יותר 😃

אישית אני עושה ימים מרוכזים של אנאירובי ואירובי כי פשוט אני לא רוצה לפרוס את זה על פני כל השבוע. מה שכן את בהחלט יכולה לפרוס את הימים ליום אירובי ויום אנאירובי או לעשות גם ימים מרוכזים של 3-4 ימים בשבוע. מעבר לזה זה כבר לספורטאים ואנשים שלוקחים את זה לקטע תחרותי ואני לא מאמין שאת שם.

אני לא יכולה לתת יותר משעה וחצי ביום בחדר כושר לכן אני פורסת את זה ל-5 ימים בשבוע והכל בסדר 😃
(לא יכולה כי רוב הזמן אני עובדת מ-7 בבוקר עד 7 בערב ושעה וחצי זה כל מה שהגוף שלי מסוגל לתת עד שאני מתפרקת :( )

• פותח/ת השרשור
אני לא יכולה לתת יותר משעה וחצי ביום בחדר כושר לכן אני פורסת את זה ל-5 ימים בשבוע והכל בסדר 😃
(לא יכולה כי רוב הזמן אני עובדת מ-7 בבוקר עד 7 בערב ושעה וחצי זה כל מה שהגוף שלי מסוגל לתת עד שאני מתפרקת 😭 )

אני מ8 עד 18.. אז עד שאני מגיעה וזה גם יוצא בערך שעה וחצי.. רק קצת באסה לחזור מאוחר הביתה חח
שלום!
אם תכתבי קצת יותר פרטים עלייך (גיל, משקל, גובה) ואת תוכנית האימונים שנתנו לך, נוכל לעזור יותר 😃

כן.. אני ארשום. אני פשוט עדיין לא זוכרת את השמות של המכשירים חח
אני 170 שוקלת כרגע 73 (לפני שהתחלתי להתאמן התחלתי לשמור על התזונה אז ירדתי בערך 5 ק"ג ב4 וחצי שבועות) בת 20.
נתנו לי לעשות הליכון לחימום של 25 דקות ואז מכשירים לידיים 15 ק"ג ורגליים 20ק"ג וחתירה נראה לי שזה זה.. וכפיפות בטן שזה הכיייי קשה לי (בבקשה תעודדו אותי ותגידו שזה נהיה יותר קל ) אני בקושי עושה 15.. ואז מכשיר כזה שמצמידים מרפקים למותניים ומושכים כלפי מטה חבל עם משקולת .. ואז אני משלבת בסוף אימון גם ספינינג או פילאטיס. קיצור ניסיתי איכשהו להסביר.. כשהתכנית אימון תהיה לידי אני אהיה יותר ברורה.. חח ס
אני מ8 עד 18.. אז עד שאני מגיעה וזה גם יוצא בערך שעה וחצי.. רק קצת באסה לחזור מאוחר הביתה חח

כן.. אני ארשום. אני פשוט עדיין לא זוכרת את השמות של המכשירים חח
אני 170 שוקלת כרגע 73 (לפני שהתחלתי להתאמן התחלתי לשמור על התזונה אז ירדתי בערך 5 ק"ג ב4 וחצי שבועות) בת 20.
נתנו לי לעשות הליכון לחימום של 25 דקות ואז מכשירים לידיים 15 ק"ג ורגליים 20ק"ג וחתירה נראה לי שזה זה.. וכפיפות בטן שזה הכיייי קשה לי (בבקשה תעודדו אותי ותגידו שזה נהיה יותר קל ) אני בקושי עושה 15.. ואז מכשיר כזה שמצמידים מרפקים למותניים ומושכים כלפי מטה חבל עם משקולת .. ואז אני משלבת בסוף אימון גם ספינינג או פילאטיס. קיצור ניסיתי איכשהו להסביר.. כשהתכנית אימון תהיה לידי אני אהיה יותר ברורה.. חח

סליחה על החפירה.. אני עדיין חדשה בעניינים האלה 🤭

וכפיפות בטן שזה הכיייי קשה לי (בבקשה תעודדו אותי ותגידו שזה נהיה יותר קל ) אני בקושי עושה 15..

אני אגיד שבכל מה שנוגע לבטן מבחינתי זה אך ורק לעבוד עם כל דבר שייתן לך התנגדות. אבל אם במידה והחלטת לעשות אותו הייתי ממליץ לעבוד עם פלטת משקל.

אישית אני לא מסמפט בלשון המעטה את תרגיל כפיפות הבטן המסורתי וחושב שהוא לא נותן הרבה.

כמו כן בתכנית שבפורטל יש לך את תרגילי הסקוואט ובמיוחד הדדליפט שבעזרתם שרירי הליבה שלך עובדים כי בין אם תרצי או לא ב-2 התרגילים מרכז הגוף שלך צריך "להחזיק" את המשקל הזה.

כמו כן אני אשתף אותך בתרגיל שאני עושה שנקרא ab cable crunch

גם כאן את @PoliA עושה פעולה של כפיפת בטן עם משקל

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור

גם כאן את @PoliA עושה פעולה של כפיפת בטן עם משקל[/quote]

נראה אש 😉

גם כאן את @PoliA עושה פעולה של כפיפת בטן עם משקל

נראה אש 😉[/quote]
הדוגמן? 🤯

כמו שאמרו לפני, יש לך את הסקוואט והדדליפט שיפוצצו לך את הבטן. כפיפות בטן לא יעילות בעליל.
לפי מה שאת מתארת נתנו לך כנראה, יותר מדי תרגילים מבודדים ושום תרגיל מורכב וכבד.

גם לא ממש פירטת את התרגילים.
עוד דבר, 25ד' על הליכון זה הרבה מעבר לחימום.
אני אישית, די נגד לערבב אירובי עם אימון.

@Strawberry

נראה אש 😉
הדוגמן? 🤯

כמו שאמרו לפני, יש לך את הסקוואט והדדליפט שיפוצצו לך את הבטן. כפיפות בטן לא יעילות בעליל.

@Strawberry[/quote]

אתה צודק במה שאתה אומר.. אני לא בעד בכלל על 'חימום אירובי לפני אימון'.
לערבב אירובי עם אימון זה רק במידה והאימון קודם והאירובי אח''כ אבל זאת כבר שאלה של העדפה 😃

• פותח/ת השרשור
😁
נראה אש 😉
הדוגמן? 🤯

@Strawberry[/quote]

בעיקר התרגיל.. חח אבל גם הדוגמן P:
אבל אני באמת מרגישה שדי ריחמו עלי מהבחינה של התרגילים.. לא נתנו לי משהו מורכב מדי.. אולי חשבו שאני לא מסוגלת וגם אני חשבתי ככה בהתחלה.. אז נראה לי אני אדבר עם המדריך שיתן לי קצת מעבר לזה כי אני באמת מרגישה שאני מסוגלת ליותר..
אתמול נגיד אחרי שעשיתי את כל הסבב של מה שאמרו לי לעשות, הרגשתי שזה לא מספיק אז ניגשתי לאחד המדריכים שיראה לי תרגילי בטן ורגליים.. אז הוא קרע אותי במשך 20 דקות חח ופה באמת הרגשתי ששרירי הבטן עובדים כמו שצריך! תענוג:37mv:
תודה חברה! ✌️

אני לא יודעת אם 'ריחמו' זו ההגדרה המדוייקת. יש הרבה מדריכי כושר שפשוט מראים לך סבב של מכונות ואומרים לך לעשות 3X15, עושים את המינימום כדי שיוכלו להמשיך לשבת ולא לעשות כלום..
כשתגיעי שוב למכון תנסי לראות מה השמות של המכשירים או אפילו לצלם אותם, אולי נוכל לעזור לך עם התוכנית.. אבל בכל מקרה יש כאן המון מאמרים, תוכניות ותפריטים שיכולים לעזור לך.
וכמו שאמרו מעליי ויגידו עוד הרבה אחריי, אין על סקוואט ודדליפט לחיזוק שרירי הליבה/בטן/רגליים/ישבן וכו' 😃

בהצלחה!

נתנו לי לעשות הליכון לחימום של 25 דקות ואז מכשירים לידיים 15 ק"ג ורגליים 20ק"ג וחתירה נראה לי שזה זה..
כפי שתב @Doron Milner החימום ארוך מידי. 5-10 דקות בהחלט מספיקות.

לגבי המשקלים - וזה טוב מעתה ועד עולם - המגמה צריכה להיות עם שאיפה למעלה. התחלת במשקל מסויים תוסיפי קצת כל שבוע (חצי ק"ג- ק"ג יותר).
צריך להיות לך קשה להשלים סט.
אם את יכולם להמשיך 30 חזרות, זה לא המשקל הנכון עבורך.

• פותח/ת השרשור
כפי שתב @Doron Milner החימום ארוך מידי. 5-10 דקות בהחלט מספיקות.

לגבי המשקלים - וזה טוב מעתה ועד עולם - המגמה צריכה להיות עם שאיפה למעלה. התחלת במשקל מסויים תוסיפי קצת כל שבוע (חצי ק"ג- ק"ג יותר).
צריך להיות לך קשה להשלים סט.
אם את יכולם להמשיך 30 חזרות, זה לא המשקל הנכון עבורך.

נשמע אחלה..
תודה! 😃 וכמו שאמרו מעליי ויגידו עוד הרבה אחריי, אין על סקוואט ודדליפט לחיזוק שרירי הליבה/בטן/רגליים/ישבן וכו' 😃

בהצלחה![/quote]

תודה..
בכלל הוא לא לקח אותי לאזור של המשקולות ולא אמר מילה על סקוואטים. בבית לפני שנרשמתי לחדר כושר הייתי עושה סקוואטים ללא משקולות כל יום כמעט 150-200 סקוואטים לפי כל מני מדריכי יוטיוב.. אני לא יודעת אם יש לזה סיבה.. נראה לי שאני אבקש דווקא שיכח אותי לאזור הזה.
מתה על תרגילי רגליים חח 😃

נשמע אחלה..
תודה! 😃 וכמו שאמרו מעליי ויגידו עוד הרבה אחריי, אין על סקוואט ודדליפט לחיזוק שרירי הליבה/בטן/רגליים/ישבן וכו' 😃

בהצלחה!

תודה..
בכלל הוא לא לקח אותי לאזור של המשקולות ולא אמר מילה על סקוואטים. בבית לפני שנרשמתי לחדר כושר הייתי עושה סקוואטים ללא משקולות כל יום כמעט 150-200 סקוואטים לפי כל מני מדריכי יוטיוב.. אני לא יודעת אם יש לזה סיבה.. נראה לי שאני אבקש דווקא שיכח אותי לאזור הזה.
מתה על תרגילי רגליים חח 😃[/quote]
1. סקוואט הוא לא תרגיל רגליים. אז תוציאי את זה מהראש שלך.
2. אם אותו מדריך, מלכתחילה, עשה איזושהי הנחה ולא לקח והדריך אותך שם, לא הייתי חוזר אליו, אלא פונה למדריך אחר ויותר מקצועי.

תודה..
מתה על תרגילי רגליים חח

זה בגלל שלרוב מדריכי הכושר אין כוח למתאמנים חדשים ובטח שלא ללמד אותם תרגילים חדשים במשקולות חופשיות אם אפשר 'לפתור' הכל דרך מכונות.. תתעקשי ותבקשי, וכמובן עם מוט ולא במכונות!

• פותח/ת השרשור
תודה..
מתה על תרגילי רגליים חח 😃
1. סקוואט הוא לא תרגיל רגליים. אז תוציאי את זה מהראש שלך.
2. אם אותו מדריך, מלכתחילה, עשה איזושהי הנחה ולא לקח והדריך אותך שם, לא הייתי חוזר אליו, אלא פונה למדריך אחר ויותר מקצועי.[/quote]

סבבה.. תודה 😃

רק עכשיו שמתי לב של"דוגמן" שבסרטון שלי יש boner, איזה אומץ יש לבנאדם להוציא סרטון כזה.

• פותח/ת השרשור
רק עכשיו שמתי לב של"דוגמן" שבסרטון שלי יש boner, איזה אומץ יש לבנאדם להוציא סרטון כזה.
חחחחחחחח ראיתי את זה קודם.. לא רציתי להגיד משהו 😅
דרך אגב, דיברנו קודם על תרגילי בטן..
הלכתי היום לשיעור במכון שנקרא "בטן,בטן,בטן" וכמו שזה נשמע, זה רק תרגילי בטן ודי קרעו אותנו אז אני מזה מבסוטה.. זה גם נתן לי רעיונות לתרגילים בבית שזה נחמד..
רק מה זה קשה לי וכאילו מרגיש שזה לא נהיה יותר פשוט ונראה לי שאני אשאר עם הבטן,בטן,בטן שלי עוד הרבה זמן חח מתחיל לרדת לי הביטחון שזה ישתנה מתישה, אולי אני סתם ממהרת.. מה אתם חושבים? יש מצב שעד הקיץ יהיה איזה שינוי?

חחחחחחחח ראיתי את זה קודם.. לא רציתי להגיד משהו 😅
דרך אגב, דיברנו קודם על תרגילי בטן..
הלכתי היום לשיעור במכון שנקרא "בטן,בטן,בטן" וכמו שזה נשמע, זה רק תרגילי בטן ודי קרעו אותנו אז אני מזה מבסוטה.. זה גם נתן לי רעיונות לתרגילים בבית שזה נחמד..
רק מה זה קשה לי וכאילו מרגיש שזה לא נהיה יותר פשוט ונראה לי שאני אשאר עם הבטן,בטן,בטן שלי עוד הרבה זמן חח מתחיל לרדת לי הביטחון שזה ישתנה מתישה, אולי אני סתם ממהרת.. מה אתם חושבים? יש מצב שעד הקיץ יהיה איזה שינוי?

לא משנה כמה בטן תעשי בסופו של דבר זה תלוי בעיקר בתזונה שלך ובגירעון הקלורי.

ואלא אם את לא מתאמנת לאיזשהו מבחן שבו את צריכה לעשות כמה שיותר כפיפות בטן זה לא ממש ייתן לך משו.

Back
למעלה תחתית