הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

כמה פעמים בשבוע להתאמן?

• פותח/ת השרשור PoliA
  • פורסם בתאריך
אם תעשי פעם אחת או פעמיים תרגיל x, ברור שהוא יהיה בהתחלה קשה. לכן את חוזרת על התרגיל עד שאת מרגישה שכבר לא קשה כמו ממוקדם והגיע הזמן לעלות משקל, וכן הלאה. בנוסף למה שעוז אמר, המון סטים/תרגילי בטן לא ייתנו לך כל כך הרבה. אולי כאב צוואר/גב 😃

וכמו שכבר אמרתי אם את משלבת דדליפט וסקוואט בתוכנית האימונים שלך

אין טעם "להתחרע" על שלל תרגילי בטן. בתוכנית שלי לדוגמא אני עושה סקוואט ודדליפט

ויש לי סוגי 2 אימונים: יום אחד שאני עושה בו סקוואט + תרגיל הבטן ששלחתי לך של 2 סטים ו-10 חזרות

וביום אחר אני עושה דדליפט כבד שכמו שאמרתי לך שרירי הליבה שלך יעבדו בתרגיל הזה בין אם תרצי או לא.

אציין עוד משהו שאת חייבת לקחת בחשבון - התאוששות ומנוחה, את חייבת לתת לגוף שלך לנוח ולהתאושש מהעומסים שאת מנחיתה עליו מאימון לאימון, אני יכול להבין את קו המחשבה של "מהר מהר מהר" ו"אני רוצה בטן מושלמת עכשיו" אבל את צריכה להבין שבמקרה הזה כל המוסיף גורע ואין טעם להתאמן כ"כ הרבה.

נערך לאחרונה:
חחחחחחחח ראיתי את זה קודם.. לא רציתי להגיד משהו 😅
דרך אגב, דיברנו קודם על תרגילי בטן..
הלכתי היום לשיעור במכון שנקרא "בטן,בטן,בטן" וכמו שזה נשמע, זה רק תרגילי בטן ודי קרעו אותנו אז אני מזה מבסוטה.. זה גם נתן לי רעיונות לתרגילים בבית שזה נחמד..
רק מה זה קשה לי וכאילו מרגיש שזה לא נהיה יותר פשוט ונראה לי שאני אשאר עם הבטן,בטן,בטן שלי עוד הרבה זמן חח מתחיל לרדת לי הביטחון שזה ישתנה מתישה, אולי אני סתם ממהרת.. מה אתם חושבים? יש מצב שעד הקיץ יהיה איזה שינוי?

לעשות בטן, בטן, בטן, ואז עוד קצת בטן, ולקינוח, בבית, עוד בטן - לא יביא אותך לשום מקום, @PoliA !
נדמה לי שכבר אמרו לך מה לעשות, כאשר, בראש ובראשונה - תזונה נכונה (זה לא אומר הרעבה וצום, אלא פשוט לאכול טוב ונכון. תזונה שתתמוך בתהליך שלך - העלאת מסת שריר, כדי שיהיה מה לחטב....)

• פותח/ת השרשור
לעשות בטן, בטן, בטן, ואז עוד קצת בטן, ולקינוח, בבית, עוד בטן - לא יביא אותך לשום מקום, @PoliA !
נדמה לי שכבר אמרו לך מה לעשות, כאשר, בראש ובראשונה - תזונה נכונה (זה לא אומר הרעבה וצום, אלא פשוט לאכול טוב ונכון. תזונה שתתמוך בתהליך שלך - העלאת מסת שריר, כדי שיהיה מה לחטב....)
סבבה. קיבלתי.. תודה חברה!
@oz25 אני ממש לא בקטע של תוצאות עכשיו ומהר.. אני עושה את זה עם המון סבלנות ומוטיבציה.. פשוט אני לפעמים בספק אם אני בכלל יכולה להגיע לתוצאות שאני רוצה.. הבעיה שלי זה בעיקר באוכל שאני נורא בעייתית בו.. כשאני עושה קניות למשל של אוכל אני בוחרת לא נכון ואז פתאום לא בא לי על התפריט שבניתי לעצמי באותו יום, אז אני מחליטה לאכול סושי או פתאום רק סלט.. ממש קשה לי לבנות תפריט כי אני גם חוזרת מאוחר מהעבודה ואז סתם מתעצלת.. באמת צריכה לקחת את עצמי בידיים. למרות שירדתי כבר 5 ק"ג אני פשוט מתבאסת על האוכל שתכננתי עליו ואז אני אומרת שאני אפצה על זה "מחר במכון" אני פשוט לא מצליחה לבנות תפריט שאני גם נהנית ממנו. יש לכם איזשהו תפריט שהייתם ממליצים עליו? יש לי רק מה שהתזונאית בקופת חולים נתנה לי ואני ניסיתי לשמור על זה ולגוון אבל כבר התייאשתי ממנו.
תודה זה התפריט שהיא נתנה לי.. בהתחלה היה לי סבבה ואז משהו השתבש בדרך 🤦‍♂️

קבצים מצורפים

• New Doc 33_1.jpg
    New Doc 33_1.jpg
    KB 64.6 · צפיות: 145
@oz25 אני ממש לא בקטע של תוצאות עכשיו ומהר.. אני עושה את זה עם המון סבלנות ומוטיבציה.. פשוט אני לפעמים בספק אם אני בכלל יכולה להגיע לתוצאות שאני רוצה.. הבעיה שלי זה בעיקר באוכל שאני נורא בעייתית בו.. כשאני עושה קניות למשל של אוכל אני בוחרת לא נכון ואז פתאום לא בא לי על התפריט שבניתי לעצמי באותו יום, אז אני מחליטה לאכול סושי או פתאום רק סלט.. ממש קשה לי לבנות תפריט כי אני גם חוזרת מאוחר מהעבודה ואז סתם מתעצלת.. באמת צריכה לקחת את עצמי בידיים. למרות שירדתי כבר 5 ק"ג אני פשוט מתבאסת על האוכל שתכננתי עליו ואז אני אומרת שאני אפצה על זה "מחר במכון" אני פשוט לא מצליחה לבנות תפריט שאני גם נהנית ממנו. יש לכם איזשהו תפריט שהייתם ממליצים עליו? יש לי רק מה שהתזונאית בקופת חולים נתנה לי ואני ניסיתי לשמור על זה ולגוון אבל כבר התייאשתי ממנו.

מה שהרבה עושים, מכינים לעצמם בסוף השבוע את הארוחות מראש לכל השבוע בקופסאות, כך שכשמגיעים הבייתה / מגיעה שעת הארוחה מה שנשאר זה פשוט לחמם ולאכול, זה מונע "נפילות"...😃

התפריט מזכיר לי ארוחת מחטף שלי... 🍽️🥹

זה התפריט?
מה זה? נראה כמו בדיחה טובה....
כמו ש @Tom אמר, משהו כמו ארוחה אחת שלי...

זה התפריט?
מה זה? נראה כמו בדיחה טובה....
כמו ש @Tom אמר, משהו כמו ארוחה אחת שלי...
כל התפריט מרוכז בשני נתחי אנטריקוט שאכלתי הערב לצד קערת פירה הבטטה בחמאה ושמנת.

כל התפריט מרוכז בשני נתחי אנטריקוט שאכלתי הערב לצד קערת פירה הבטטה בחמאה ושמנת.
תשאיר לארוחת צהריים בראשון.....😋🍴

• אהבתי
Reactions: Tom
תשאיר לארוחת צהריים בראשון.....😋🍴
אתה קולט שמשישי יש לי 5 נתחי אנטריקוט במקפיא ואנחנו אוכלים טונה ושייקים כמו שני מסכנים?!...

(למרות שאם להיות כנים אתמול אכלנו בחוץ...)

אז לפי החשבון שחי, נותרו 3 נתחים.

• אהבתי
Reactions: Tom
שני הדוניסטים...בחיי...

מ6 בבוקר אני על 2 פרוסות לחמית סובין וקוביית חמאה. הארוחה הבאה פחית קוטג' בעוד כשעה :/. ואולי איזה קפה שחור בלי סוכר.... החיים בלאי בחיטוב :(

לתוצאות שאני רוצה.. הבעיה שלי זה בעיקר באוכל שאני נורא בעייתית בו.. כשאני עושה קניות למשל של אוכל אני בוחרת לא נכון ואז פתאום לא בא לי על התפריט שבניתי לעצמי באותו יום, אז אני מחליטה לאכול סושי או פתאום רק סלט.. ממש קשה לי לבנות תפריט כי אני גם חוזרת מאוחר מהעבודה ואז סתם מתעצלת.. באמת צריכה לקחת את עצמי בידיים. למרות שירדתי כבר 5 ק"ג אני פשוט מתבאסת על האוכל שתכננתי עליו ואז אני אומרת שאני אפצה על זה "מחר במכון" אני פשוט לא מצליחה לבנות תפריט שאני גם נהנית ממנו. יש לכם איזשהו תפריט שהייתם ממליצים עליו? יש לי רק מה שהתזונאית בקופת חולים נתנה לי ואני ניסיתי לשמור על זה ולגוון אבל כבר התייאשתי ממנו.

התפריט ממש דל ואין פלא שאת מתייאשת. ראשית אין לך שם מספיק קלוריות (ממליצה לך לחשב מחדש את צריכת הקלוריות), שנית בהחלט שאין לך מספיק חלבון!
אני יוצאת מנקודת הנחה שהתפריט הזה נבנה אישית עבורך בהתאם להרגלים וההעדפות שלך (אם זה לא המצב הייתי פשוט זורקת ומתחילה מחדש) ולכן מציעה לך לעשות את הדבר הבא:
תכניסי את התפריט כולו למחשבון קלוריות (netogreen למשל הוא ידידותי וטוב)
תחליפי קוטג/גבינות 5% ב 3% (חסכון של כמאה קלוריות), טונה בשמן בטונה במים (עוד 100).
תחליפי חלק מפרוסות הלחם/אורז בעוד חלבון. תשאירי פרוסה-שתיים ביום ופרי אחד מקסימום שניים. בשאר הקלוריות תאכלי עוד חלבון דג/חזה עוף/ביצים/גבינה צהובה/טונה. תחושת השובע תהיה טובה יותר ולטווח ארוך יותר.
אני מבינה את הבעיה עם הכנת האוכל (אפשר להכין מראש מרק או חזה עוף צרוב על מחבת וזה טוב לשבוע)
אבל גם אם לא בא לך להכין כלום תפתחי קופסת טונה (עם או בלי סלט זה מאוד משביע), תקני ירקות חתוכים שטופים כך רק תוסיפי שמן/לימון.
את יכולה לאכול קוטג ולא חייב עם לחם אפשר עם סלט ירקות/גמבה או פשוט עם כפית.
ולא לשכוח פעם בשבוע העמסה עם פרגון לכל מה שויתרת עליו במהלך השבוע.
מאחר והכל מתחיל ונגמר בתזונה מציעה לך להשקיע מחשבה כדי להרכיב תפריט שיהיה לך קל להתמיד איתו.

התפריט ממש דל ואין פלא שאת מתייאשת. ראשית אין לך שם מספיק קלוריות (ממליצה לך לחשב מחדש את צריכת הקלוריות), שנית בהחלט שאין לך מספיק חלבון!
אני יוצאת מנקודת הנחה שהתפריט הזה נבנה אישית עבורך בהתאם להרגלים וההעדפות שלך (אם זה לא המצב הייתי פשוט זורקת ומתחילה מחדש) ולכן מציעה לך לעשות את הדבר הבא:
תכניסי את התפריט כולו למחשבון קלוריות (netogreen למשל הוא ידידותי וטוב)
תחליפי קוטג/גבינות 5% ב 3% (חסכון של כמאה קלוריות), טונה בשמן בטונה במים (עוד 100).
תחליפי חלק מפרוסות הלחם/אורז בעוד חלבון. תשאירי פרוסה-שתיים ביום ופרי אחד מקסימום שניים. בשאר הקלוריות תאכלי עוד חלבון דג/חזה עוף/ביצים/גבינה צהובה/טונה. תחושת השובע תהיה טובה יותר ולטווח ארוך יותר.
אני מבינה את הבעיה עם הכנת האוכל (אפשר להכין מראש מרק או חזה עוף צרוב על מחבת וזה טוב לשבוע)
אבל גם אם לא בא לך להכין כלום תפתחי קופסת טונה (עם או בלי סלט זה מאוד משביע), תקני ירקות חתוכים שטופים כך רק תוסיפי שמן/לימון.
את יכולה לאכול קוטג ולא חייב עם לחם אפשר עם סלט ירקות/גמבה או פשוט עם כפית.
ולא לשכוח פעם בשבוע העמסה עם פרגון לכל מה שויתרת עליו במהלך השבוע.
מאחר והכל מתחיל ונגמר בתזונה מציעה לך להשקיע מחשבה כדי להרכיב תפריט שיהיה לך קל להתמיד איתו.

אהבתי הכל, פרט להחלפת הקוטג' ברזה יותר. אני הייתי מחליף דווקא בשמן יותר - 9%. אחת הסיבה העיקרית היא שיש בו פחות לקטוז. בדר"כ, במוצרי חלב, כלל אצבע אומר "פחות שומן - יותר לקטוז (והפוך)" את הקלוריות העודפות הייתי מקצץ באזור הפחמימות, או הלחם בפרט.

מה שמשביע הם חלבונים ושומן ולא פחמימות.
נסי לאכול ארוחת בוקר אירופאית דשנה, המורכבת מביצים מטוגנות בחמאה ובשר (למשל בייקון או סטייק קטן) ולעומת זאת ארוחת בוקר עתירת פחמימות מורכבות ו"בריאות". באיזה יום מן השניים תחזיקי מעמד עד אחרי הצהריים ובאיזה תהיי רעבה שוב בעשר בבוקר?

@Tom

מה שמשביע הם חלבונים ושומן ולא פחמימות.
נסי לאכול ארוחת בוקר אירופאית דשנה, המורכבת מביצים מטוגנות בחמאה ובשר (למשל בייקון או סטייק קטן) ולעומת זאת ארוחת בוקר עתירת פחמימות מורכבות ו"בריאות". באיזה יום מן השניים תחזיקי מעמד עד אחרי הצהריים ובאיזה תהיי רעבה שוב בעשר בבוקר?
מתכוונת לנסות ולהודיע לך כי אני מתעוררת בבוקר ברמות רעב שאני פשוט סכנה לסביבה.
ביצים, חמאה סבבה אבל מה נסגר עם הסטייק? איזה תחליף אפשר?

מתכוונת לנסות ולהודיע לך כי אני מתעוררת בבוקר ברמות רעב שאני פשוט סכנה לסביבה.
ביצים, חמאה סבבה אבל מה נסגר עם הסטייק? איזה תחליף אפשר?
אין תחליף לבשר 😋🍴
סטייק יכול להיות גם רק 100ג.
את יכולה גם להחליף לסלמון מעושן., או לחלופין, לערבב בשר טחון עם הביצה

• פותח/ת השרשור
וואי, מזה תודה לכם חח
נרגעתי קצת. . ממש שימחתם אותי!

בקיצור- תתחילי לאכול!

Back
למעלה תחתית