הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יד קידמית

Dan hadad

משתמש מתחיל
40
2
נק' מוניטין:
10
40
2
למישהו יש רעיון איך לפתח יד קידמית באופן קצת מהיר אני מתאמן בערך שנה ולא רואה תוצאות טובות מיד הקידמית (הייתי שמן ירדתי תוך שלוש חודש ומאז אני מיתאמן )במקומות אחרים אני רואה שיפור ורק ביד בקושי

@StarDust - למה מוט W לא מתאים ליד קדמית? עד היום אני עושה תמיד עם מוט W ולא היה לי מושג... 😭

האנטומיה של הבייספס היא כזאת שכשהיד בזווית, כמו במוט W, הבייספס נמצא ב-deficit מכני (באופן יחסי למנח שבו הוא נמצא באחיזת מוט ישר).

במוט ישר יש יותר עומס\ מקסימום עומס על הבייספס מאשר מוט W ששם משתתפת גם האמה בחלק גדול מהעומס.

עצוב מאוד שבזבזתי יותר משלושה חודשים על עבודה שגויה על היד הקדמית. תודה רבה!

לא שגויה , פחות יעילה , היה לך קל יותר לשים משקל שהתחלק בעומס בעיקר ל2 אזורים.

אגב יש כאלה שלא יכולים לעשות מוט ישר אלה רק W בגלל דלקת שבאה להם באזור האמה .

• פותח/ת השרשור
אז באיזה שמות אתה מכיר אותם?
צלם את הביצוע.

בתור אחד שהגדיר את הסקואט כ"התרגיל שכאילו יושבים", לא נראה לי שאתה יודע לבצע את התרגילים הבסיסיים. מה גם שסקוואט הוא אינו "תרגיל רגליים".

אנשים מנסים להסביר לך פה ולענות לך על השאלות ואתה מתווכח איתם?

אני לא מנסה להתווכח איתם אני צריך עזרה ( סליחה אם זה נישמע ככה )אבל לתרגילים שאני עושה הסקוואט דדליפט פרס אני עושה אותם מחוץ לתוכנית בחדר כושר ולא אמרו לי את השמות האלה קראו בשמות אחרים סקוואט = ישיבה באוויר בנץ=לחיצת חזה מוט חופשי דדליפט= הרמת מוט מהרצפה
פרס= לחיצת כתפיים ו
Azrad777 סקוואט =7.5 כול צד בנץ=21 כול צד דדליפט=5 כול צד פרס=10 כול צד

אז אני ממליץ לך לעשות ss כי לפי המשקל שלך והגובה יש לך עוד המון פוטנציאל להתקדם במשקלים , תתחיל ss עד שתיתקע תנסה להגיע לשיא היכולת ואחרי שתסיים את התוכנית ו יהיה לך משקל מכובד על המוט תוכל לעבור לתוכניות נפח ופיצולים ו להתמקד במה שאתה רוצה.
שוב הדרך הכי טובה להתחזק ולעלות במסה בהתחלה זה רק ss

האנטומיה של הבייספס היא כזאת שכשהיד בזווית, כמו במוט W, הבייספס נמצא ב-deficit מכני (באופן יחסי למנח שבו הוא נמצא באחיזת מוט ישר).
מאיפה הבאת אתזה?
נתחיל מיזה שאפשר לעשות אחיזה צרה ואז זה בזווית שאתה מתכוון.
דבר שני, זה בסופו של דבר עניין יחסי עם העבודה של האמות בתרגיל...אז להגיד שזה לא תרגיל ליד קידמית? זה טעות חמורה, להגיד שעם מוט ישר זה יהיה יותר יעיל? אפשרי.

מאיפה הבאת אתזה?
נתחיל מיזה שאפשר לעשות אחיזה צרה ואז זה בזווית שאתה מתכוון.
דבר שני, זה בסופו של דבר עניין יחסי עם העבודה של האמות בתרגיל...אז להגיד שזה לא תרגיל ליד קידמית? זה טעות חמורה, להגיד שעם מוט ישר זה יהיה יותר יעיל? אפשרי.

הבאתי את זה מ-SS, ואין בזה שום חידוש, זה פשוט הבנה של האנטומיה של הבייספס, ולא אמרתי שכעושים מוט W זה לא יד קדמית, אלא שזה פחות יעיל מאשר מוט ישר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית