עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
את רגישה לגלוטן?דיאטה ללא גלוטן?
איפה שמעת?אני שומעת פה ושם שעל מנת לצמצם היקפים עדיף לי להוריד את הלחם ולשלב אימונים בעצימות גבוהה
אני שומעת פה ושם שעל מנת לצמצם היקפים עדיף לי להוריד את הלחם
הורדת הלחם שקולה להורדת הפחמימה. הורדת צריכת פחמימות וגירעון קלורי מתאימים בחיטוב.היי רציתי לדעת אם יש אפשרות להגיע לחיטוב באמצעות דיאטה ללא גלוטן? אני שומעת פה ושם שעל מנת לצמצם היקפים עדיף לי להוריד את הלחם ולשלב אימונים בעצימות גבוהה .. כרגע אני לא אוכלת יותר מידי לחם אלא פריכיות פה ושם
עדיף שלא לצרוך גלוטן גם אם אינך רגיש אליו.את רגישה לגלוטן?
איפה שמעת?
מלי, כולנו רגישים לגלוטן, ללא יוצא מן הכלל, במידה מסויימת.כולם מדברים על כמה שגלוטן לא טוב, ועכשיו יש את הטרנד של דיאטת הפליאו וכמעט כל מי שאני מכירה בחדר כושר אומר שלפחות בתקופה הראשונה לירידה במשקל עדיף שלא לצרוך הרבה פחמימות.. בגלל זה אני שואלת פה.. ולא אני לא רגישה
אז לא הבנתי אם אני יכולה להתחטב ללא גלוטן. מאיפה אני אמורה להשיג את כל כמות הפחמימות?
למה לא?הורדת הלחם שקולה להורדת הפחמימה. הורדת צריכת פחמימות וגירעון קלורי מתאימים בחיטוב.
עדיף שלא לצרוך גלוטן גם אם אינך רגיש אליו.
@Doron Milner
תציץ למעלה...למה לא?
קראתי אבל זה נשמע לי קצת כמו שפעם טענו שחמאה זה לא טוב כי זה מוצק וככה זה יהיה גם בעורקים (לא שאני מזלזל במה שאתה אומר..) אז כן אשמח למחקרים בנושא 😃תציץ למעלה...
(אם לא יספק נעבור למחקרים...😉)
בהמשך...קראתי אבל זה נשמע לי קצת כמו שפעם טענו שחמאה זה לא טוב כי זה מוצק וככה זה יהיה גם בעורקים (לא שאני מזלזל במה שאתה אומר..) אז כן אשמח למחקרים בנושא 😃
זה פעם ראשונה שאני שומע משהו כזה על גלוטן
מה קורה לחמאה שאתה מחזיק ביד או, כשאתה מכניס לפה שלך? רמז: ניא נמסה והופכת נוזלית.קראתי אבל זה נשמע לי קצת כמו שפעם טענו שחמאה זה לא טוב כי זה מוצק וככה זה יהיה גם בעורקים (לא שאני מזלזל במה שאתה אומר..) אז כן אשמח למחקרים בנושא 😃
זה פעם ראשונה שאני שומע משהו כזה על גלוטן
מה לא הבנת?אז לא הבנתי אתכם להוריד לחם או לא?
אני לא יודע מי כותב בויקיפדיה.מה קורה לחמאה שאתה מחזיק ביד או, כשאתה מכניס לפה שלך? רמז: ניא נמסה והופכת נוזלית.
גלוטן ידוע. כבר עשרות שנים, כאחד האלרגנים החזקים. אגב, אתה מוזמן לקרוא בויקיפדיה. כתוב שם שבשנת 2013 הבינו שמשהו כמו 30% או 40% מהאוכלוסיה רגישה ברמה ניכרת, ולא 1% כפי שחשבו.
מה לא הבנת?
מומלץ להימנע מגלוטן לחלוטין.
לחם מכיל המון גלוטן.
מסקנה.....
נתתי את ויקי בתור מקור מהיר. אתה יכול להכנס לרפרנסים שם, שהינם מהימנים.לגבי השאר.כפי שכתבתי - כולנו, 100%, רגישים בצורה זו או אחרת. לשאר 70%, כפי שציינת, יש רגישות מזערית, אשר את תוצאותיה רורעם אצל אנשים מבוגרים (הצטברות לאורך שנים)אני לא יודע מי כותב בויקיפדיה.
ומה עם שאר ה70% זה בסדר שיאכלו גלוטן?
יש הוכחה חד משמעית שזה הפקטור היחיד לבעיות אצל אותם מבוגרים?נתתי את ויקי בתור מקור מהיר. אתה יכול להכנס לרפרנסים שם, שהינם מהימנים.לגבי השאר.כפי שכתבתי - כולנו, 100%, רגישים בצורה זו או אחרת. לשאר 70%, כפי שציינת, יש רגישות מזערית, אשר את תוצאותיה רורעם אצל אנשים מבוגרים (הצטברות לאורך שנים)
כמובן שלא.יש הוכחה חד משמעית שזה הפקטור היחיד לבעיות אצל אותם מבוגרים?
אז אין מחגר שמוכיח חד משמעית שיש בעיה לטווח ארוך?כמובן שלא.