הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון סרטונים מארנולד קלאסיק IPF

• פותח/ת השרשור Rasmalo
  • פורסם בתאריך

Rasmalo

משתמש משקיע
2,627
276
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
2,075
2,627
276
טושייר עם שיא דדליפט וטוטאל

מאט באלר, שיא בלחיצה. לא שומע את פקודת ה"סטראט" ושואל את הספוטרים

ג'ניפר טומפסון עם הווילקס הגבוה אי פעם בלחיצת חזה. ווילקס בטוטאל 529, אבל לא מצאתי סרטון של שאר ההרמות

הבחור אמר בווידאו שלו שהיפ דרייב של ריפטו לא נכון ולא עובד... מעניין אם אפשר לקחת את זה ברצינות.

בתקופה ההיא הוא עבד HB ולכן טען שלא צריך היפ דרייב.... רק ממש בזמן האחרון (לארנולד קלאסיק) הוא עבר לLB

בתקופה ההיא הוא עבד HB ולכן טען שלא צריך היפ דרייב.... רק ממש בזמן האחרון (לארנולד קלאסיק) הוא עבר לLB
הוא דווקא טוען בלוא באר שכדי קודם כל לשחרר את הברכיים מהנעילה לפני שאתה מתחיל להתיישב עם התחת, שאת האמת מרגיש הרבה יותר נוח ואפשר לרדת יותר עמוק

הוא דווקא טוען בלוא באר שכדי קודם כל לשחרר את הברכיים מהנעילה לפני שאתה מתחיל להתיישב עם התחת, שאת האמת מרגיש הרבה יותר נוח ואפשר לרדת יותר עמוק
הפואנטה שלי היא שבlb הוא כנראה הבין הרבה פחות. אז להקשיב לליפטר שעושה hb או לריפטו לגבי lb... הייתי הולך עם ריפ

הפואנטה שלי היא שבlb הוא כנראה הבין הרבה פחות. אז להקשיב לליפטר שעושה hb או לריפטו לגבי lb... הייתי הולך עם ריפ

אני לא חושב שמישהוא שם יכול לבוא והלגיד שמה שריפ מלמד לגבי תרגיל כזה או אחר זה טעות מהיסוד כמו שקנדידו עשה...

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית