הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תת תפקוד של בלוטת התריס

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
עשיתי היום בדיקות דם ויצא תת פעילות של בלוטת התריס ואולי זאת אחת הסיבות שאני מתקשה לרדת במשקל, אז רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי להתחיל להזיז לה את הצורה...

מיום ראשון כנראה אני אתחיל לקבל טיפול של אלטרוקסין.

שניה, תקן אותי אם אני טועה אבל:
1. אתה עושה דיאטות כבר המון זמן.
2. אתה על אחוז שומן נמוך.
3. אתה מתאמן כמו מטורף.

במילים אחרות אתה במצב של overtraining ו- undereating.

למה לא נשמע לי מוזר בכלל שבלוטת התריס שלך שובקת.
תנסה את זה לחודש לפני שאתה מתחיל לקחת תרופות:
1. תאכל כמו בנאדם - 3000 קלוריות ביום.
2. תתאמן פעמיים בשבוע מקסימום.

אולי זה לא יביא אותך ל7% שומן אבל אם המטרה שלך היא "פיטנס=כח+כושר" (ציטוט שלך) אז נראה לי שזה מה שאתה צריך לעשות.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
שניה, תקן אותי אם אני טועה אבל:
1. אתה עושה דיאטות כבר המון זמן.
2. אתה על אחוז שומן נמוך.
3. אתה מתאמן כמו מטורף.

במילים אחרות אתה במצב של overtraining ו- undereating.

למה לא נשמע לי מוזר בכלל שבלוטת התריס שלך שובקת.
תנסה את זה לחודש לפני שאתה מתחיל לקחת תרופות:
1. תאכל כמו בנאדם - 3000 קלוריות ביום.
2. תתאמן פעמיים בשבוע מקסימום.

אולי זה לא יביא אותך ל7% שומן אבל אם המטרה שלך היא "פיטנס=כח+כושר" (ציטוט שלך) אז נראה לי שזה מה שאתה צריך לעשות.
כן אתה צודק, אבל אם עכשיו אני אוכל 3K קלוריות ביום אני לא רוצה להגיד לך איך המשקל שלי יעלה...

לפי חודשיים עשיתי מסה ונאלצתי להפסיק אותה אחרי חודש מסיבה פשוטה שהייתי עולה כל יום 1-2 ק"ג שזה מטורף...

נראה לי אני אתחיל לקחת אלטרוקסין במינון נמוך + תפריט חיובי+200 למשך שבועיים ואז אני אראה איך זה נמשך.

עוד בעיה שיש לי שזו אחת מהתופעות לוואי של תת פעילות בלוטת התריס היא חום גוף נמוך וכתוצאה מכך אני סובל מקור. החום גוף שלי בבוקר 35.2 שזה לא 'להיט' ואני בנאדם שנכון לעכשיו הולך עם בגדים ארוכים ולא סובל מחום ובלילה ישן עם בגדים ארוכים וגם לא סובל מחום.
חוץ מזה אני גם סובל מבצקות איומות, רואים לי 6 ריבועים, אבל אשכרה יש מין צלולייט בבטן כתוצאה מהאגירת נוזלים ויש לי את זה בכל איברי הגוף במיוחד אבל בחזה, בטן וגב תחתון ששם זה ממש כמו שקיות מים.

דרך אגב לא יודע אם זה קשור, אבל המון מהתסמינים האלו החלו לי אחרי שימוש ממושך ביהומבין HCI אני לא אומר את זה כדי להפחיד או משהו, אבל לקחתי במשך חודש+ כל יום 15 מ"ג יהומבין ושהפסקתי את השימוש כל התסמינים האלו החלו.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית