הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תת תפקוד של בלוטת התריס

• פותח/ת השרשור roei
  • פורסם בתאריך

roei

משתמש משקיע
2,542
3
נק' מוניטין:
2,879
2,542
3
עשיתי היום בדיקות דם ויצא תת פעילות של בלוטת התריס ואולי זאת אחת הסיבות שאני מתקשה לרדת במשקל, אז רציתי לדעת מה אפשר לעשות כדי להתחיל להזיז לה את הצורה...

מיום ראשון כנראה אני אתחיל לקבל טיפול של אלטרוקסין.

אתה ממש מוזר. אתה יודע שאתה בOT, אבל אתה כאילו מסרב לאכול ולנוח ולהפסיק עם החיטוב האידיוטי הזה.
תעשה מה שאתה רוצה...

אתה ממש מוזר. אתה יודע שאתה בOT, אבל אתה כאילו מסרב לאכול ולנוח ולהפסיק עם החיטוב האידיוטי הזה.
תעשה מה שאתה רוצה...
זה בגלל הפרוטוקולים המזויינים, הרסו כל טיפת היגיון אצל אנשים כשהם גילו שאפשר "להוריד שומן עיקש".
המרדף המפגר הזה אחרי קוביות, ג'יזס. אין בעיה לעשות חיטוב עד גבול מסויים כדי להרגיש שוב "שפויים" וגם לקבל חשק לאכול שוב, להראות שוב בפרופורציות וסתם כי ואללה רוצים להרגיש טוב יותר כשהולכים לים, אבל לחנוק את עצמך ולסחוט כל טיפה כדי שיהיה עוד וריד על הכתף ועוד ריבוע שם למטה? אתם עושים צחוק? חאלס.

הפרוטוקולים האלה מהיום מקבלים אצלי תואר של "פרוטוקולי זקני ציון" - אותה החרטא.

אני לא יודע אם בגלל זה הבלוטה שלו דפוקה, אבל כל העייפות וכל הדברים הנלווים זה כן בגלל השטויות שהוא עושה.

אחי פשוט תעשה עוד בדיקת דם כולל רמות של T3 וT4.
תעשה תבדיקה אחרי יום רגיל פלוס שינה נורמלית למרות שאומרים שזה לא משנה.
צום באמת לא צריך אבל אל תאכל כמו שאמרתי קודם כרוב כרובית ברוקלי וכל מיני דברים שקשורים בסויה וכו כל עוד זה לא מבושל טוב.
אם גם בבדיקה הבאה ייצא גגבוה תקח אלטרוקסין זה לא כזה נורא...

אני יודע כשאצלי הלוטה הייתה קצת גבוהה לא יכולתי ללכת עשרים מטר ולא להיות עייף מזה למרות שהייתי ספורטאי

• פותח/ת השרשור
אחי פשוט תעשה עוד בדיקת דם כולל רמות של T3 וT4.
תעשה תבדיקה אחרי יום רגיל פלוס שינה נורמלית למרות שאומרים שזה לא משנה.
צום באמת לא צריך אבל אל תאכל כמו שאמרתי קודם כרוב כרובית ברוקלי וכל מיני דברים שקשורים בסויה וכו כל עוד זה לא מבושל טוב.
אם גם בבדיקה הבאה ייצא גגבוה תקח אלטרוקסין זה לא כזה נורא...

אני יודע כשאצלי הלוטה הייתה קצת גבוהה לא יכולתי ללכת עשרים מטר ולא להיות עייף מזה למרות שהייתי ספורטאי

ישנתי טוב ויום לפני לא אכלתי את הדברים שציינת. יש לי בעיות בבלוטה במשך כל התקופה האחרונה אני מרגיש כמו שפעת תמידית.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית