הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ רוצה להתחיל להשתמש בקריאטין

ירדן נעים

משתמש פעיל
331
6
נק' מוניטין:
15
331
6
הולמס פלייס נתניה
יש לי כמה שאלות
1.לכמה זמן אני יכול להשתמש בו במסה נגיד ואני עושה מסה חודש אני יכול להשתמש בו
2.איזה חברה הכי טובה
3.אפשר להשתמש איתו בחיטוב?

יש לי כמה שאלות
1.לכמה זמן אני יכול להשתמש בו במסה נגיד ואני עושה מסה חודש אני יכול להשתמש בו
2.איזה חברה הכי טובה
3.אפשר להשתמש איתו בחיטוב?

כדי לראות תוצאות נורמליות צריך לקחת קריאטין במשך חודש כדי שתהיה כמות מספקת של קריאטין בגוף.

אם אתה קונה קריאטין מונו אז כל קריאטין הוא בסדר לא משנה של איזה חברה העיקר שיהיה לו קריפיור.

לא רצוי לצרוך אותו בחיטוב מהסיבה הפשוטה שקריאטין סופח נוזלים ככה שכל העבודה שלך להשגת חיטובים תהיה לשווא וחבל. גם אני בחיטוב ואני לא מתסף בקריאטין מהסיבה הזאת.

• פותח/ת השרשור
כדי לראות תוצאות נורמליות צריך לקחת קריאטין במשך חודש כדי שתהיה כמות מספקת של קריאטין בגוף.

אם אתה קונה קריאטין מונו אז כל קריאטין הוא בסדר לא משנה של איזה חברה העיקר שיהיה לו קריפיור.

לא רצוי לצרוך אותו בחיטוב מהסיבה הפשוטה שקריאטין סופח נוזלים ככה שכל העבודה שלך להשגת חיטובים תהיה לשווא וחבל. גם אני בחיטוב ואני לא מתסף בקריאטין מהסיבה הזאת.
שכחתי לרשום עוד שאלה אני יכול להשתמש רק בקריאטין רק בתוסף תזונה הזה ועם אפשר לשתות אותו עם מים וכמה?

בכלליות במשך היום ? או כשאתה שותה ביחד עם הקריאטין ?

את אופן לקיחת הקריאטין אתה יכול לקחת כוס רגילה מלאה במים ולקחת כפית של גרם קריאטין, לשפוך בתוך הכוס ולשתות

או שתיקח את הכפית עם הקריאטין תכניס לפה ואז תשתה ת'מים. בקשר לכמות המדויקת של המים שאתה צריך לצרוך אני לא ממש יודע אז לא אטעה אותך.

בכלליות כמו שאמרתי בגלל שהקריאטין סופח הרבה נוזלים אתה חייב לשמור במשך כל היום על שתייה מרובה של מים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית