הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חיטוב ונוזלים ...

shutupandsquat

משתמש מתחיל
160
0
נק' מוניטין:
18
160
0
אני התחלתי חיטוב לפני שבועיים .
שבוע ראשון הורדתי 4 קילו (היה לי הגיוני כי הרוב זה נוזלים בטח)
שבוע שני שנשקלתי היום על הבוקר הורדתי עוד שלוש קילו .
זה כבר לא הגיוני בשבילי , אני ממש לחוץ על הקטע הזה .
יש לזה הסבר הגיוני ? (מתאמן אירובי שלוש פעמים בשבוע אימון משקולות חמש פעמים בשבוע אוכל 400 קלוריות פחות מהנייטרלי שלי)

שורפי שומן שהם לא אפדרין\קלן ויהומובין (איך שלא רושמים את זה) , באמת עובדים ?
כדורי\טבליות קפאין יכולים גם לשרוף שומן ?
אני יכול להשתמש בזה גם אם אני בן 16 ? ?

אתה אוכל 400 פחות מהנטרלי.. זאת אומרת שלא הכנסת את ה rmr שלך לתוך התפריט מה שמביא אותנו בחישוב גס לכמעט גירעון קלורי של כ 800 קלוריות ביום ואיבוד מסה גדולה יותר זה דבר ראשון דבר שני נוזלים זה כמעט 5 קילו נוזלים ועוד שתיים של שומן פלוס שריר נשמע יותר הגיוני תחשב את הצריכה הקלורית שלך אחרי הוצאה קלורית מפעילות גופנית ואז מזה תחסיר 400

• פותח/ת השרשור
אתה אוכל 400 פחות מהנטרלי.. זאת אומרת שלא הכנסת את ה rmr שלך לתוך התפריט מה שמביא אותנו בחישוב גס לכמעט גירעון קלורי של כ 800 קלוריות ביום ואיבוד מסה גדולה יותר זה דבר ראשון דבר שני נוזלים זה כמעט 5 קילו נוזלים ועוד שתיים של שומן פלוס שריר נשמע יותר הגיוני תחשב את הצריכה הקלורית שלך אחרי הוצאה קלורית מפעילות גופנית ואז מזה תחסיר 400
אז לדוגמא אם הצריכה הקלורית (bmr?)
שלי היא 1700 ואני שורף מפעילות גופנית 300 קלוריות אני צריך לאכול 1600 קלוריות ביום ?

אני התחלתי חיטוב לפני שבועיים .
שבוע ראשון הורדתי 4 קילו (היה לי הגיוני כי הרוב זה נוזלים בטח)
שבוע שני שנשקלתי היום על הבוקר הורדתי עוד שלוש קילו .
זה כבר לא הגיוני בשבילי , אני ממש לחוץ על הקטע הזה .
יש לזה הסבר הגיוני ? (מתאמן אירובי שלוש פעמים בשבוע אימון משקולות חמש פעמים בשבוע אוכל 400 קלוריות פחות מהנייטרלי שלי)

שורפי שומן שהם לא אפדרין\קלן ויהומובין (איך שלא רושמים את זה) , באמת עובדים ?
כדורי\טבליות קפאין יכולים גם לשרוף שומן ?
אני יכול להשתמש בזה גם אם אני בן 16 ? ?
זה לא ממש סביר לרדת 7 קילו בשבועיים, תבדוק שוב את התפריט שלך.
בעיקרון השורפי שומן שאתה מדבר עליהם זה סוג של קפאין רק הרבה יותר יקר, לדעתי בזבוז כסף. וקפאין יכול לעזור לשריפת שומן, אבל לא ברמה כזאת ששווה התייחסות... קפאין בעיקר עוזר להתעוררות לפני אימון

תשתדל להוריד כ 400 קלוריות אחרי הפעילות הגופנית(אני לא רוצה לסבך אותך עם bmr rmr וכו..)לפי דעתי הירידה תתאזן. ישנם אנשים שכן יכולים לרדת 7 קילו בשבועיים נתקלתי כבר בדברים כאלו אבל יש לי תחושה שמשהו בחישוב הקלורי שלך לא נכון ואתה אוכל הרבה פחות ממה שצינת.. לגבי קלן לא הייתי ממליץ כי אני לא בעד חומרים בכלל אבל אם אתה מתעקש חשוב שתעשה סייקל נכון ומחושב ואל תעבור 14 ימים של שימוש( ישנם כאלו שיציעו קטוטיפן ואז אתה יכול להמשיך עוד אני לא בעד)בהצלחה בכול אופן

• פותח/ת השרשור
תשתדל להוריד כ 400 קלוריות אחרי הפעילות הגופנית(אני לא רוצה לסבך אותך עם bmr rmr וכו..)לפי דעתי הירידה תתאזן. ישנם אנשים שכן יכולים לרדת 7 קילו בשבועיים נתקלתי כבר בדברים כאלו אבל יש לי תחושה שמשהו בחישוב הקלורי שלך לא נכון ואתה אוכל הרבה פחות ממה שצינת.. לגבי קלן לא הייתי ממליץ כי אני לא בעד חומרים בכלל אבל אם אתה מתעקש חשוב שתעשה סייקל נכון ומחושב ואל תעבור 14 ימים של שימוש( ישנם כאלו שיציעו קטוטיפן ואז אתה יכול להמשיך עוד אני לא בעד)בהצלחה בכול אופן
זה לא ממש סביר לרדת 7 קילו בשבועיים, תבדוק שוב את התפריט שלך.
בעיקרון השורפי שומן שאתה מדבר עליהם זה סוג של קפאין רק הרבה יותר יקר, לדעתי בזבוז כסף. וקפאין יכול לעזור לשריפת שומן, אבל לא ברמה כזאת ששווה התייחסות... קפאין בעיקר עוזר להתעוררות לפני אימון
טוב , תודה לכם .
אני שיניתי את התפריט, התייחסתי לשריפת קלוריות שלי (בנוסף לBMR) , והורדתי 400 קלוריות אני אוכל בערך 1500 קלוריות עכשיו
😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית