הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ יהומבין וארוחות.

• פותח/ת השרשור Pikachu
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

Pikachu

משתמש מתחיל
156
91
נק' מוניטין:
377
156
91
VIM
קראתי במדריך בנעוץ שלא מומלץ לאכול 4 שעות לפני \ אחרי לקיחת יהומבין בגלל שהקפיצת אינסולין מבטלת את האפקט שלו.

השאלה שלי אם זה בסדר לאכול ארוחה שאין בה פחמימות. אם אני אוכל רק חזה עוף למשל זה בסדר? או שבכללי אסור לאכול שום דבר?
תודה לכל העוזרים.

מאז ומתמיד אני טוען שנעוצים זה מיותר..

שאלה: מהו אופן השימוש ביוהימבין?
תשובה: השימוש ביוהימבין הוא בעייתי מכיוון שהוא תלוי אינסולין. ברגע שיש סביבה "אינסולינית" יחד עם יוהימבין, האינסולין בעצם משתק את החומר ולא מאפשר לו לבצע את הפעולה שלו בגוף.
לכן, כדאי לקחת יוהימבין על קיבה ריקה בבוקר מבלי לאכול שום דבר, ללכת לעשות פעילות אירובית (בלבד, אין לקחת יוהימבין לפני אימון משקולות - אלא אם בא לכם להגיע למיון [לחץ דם]). לאחר הפעילות האירובית נדרש לחכות; הזמן שנדרש לחכות הוא 4 שעות מזמן הצריכה של היוהימבין. אם אתם לא מעוניינים לקחת זאת על קיבה ריקה בבוקר, יש לקחת זאת לאחר 4 שעות מאז שאכלתם ארוחה (חשוב שלא תהיה גדולה מידי, עד 600-700 קלוריות. מעל לכך יכולה להיווצר בעיה עקב עיכול ארוך).
יש לקחת יוהימבין, לעשות אירובי ולא לאכול 4 שעות מרגע הצריכה של הכדור. ז"א שכן, אתם צריכים לצום 8 שעות.

להלן 2 דוגמאות להמחשה טובה יותר לשימוש ביוהימבין:

מקרה 1, כאשר קמים בבוקר:

קמים בבוקר --> לא אוכלים שום דבר --> לוקחים יוהימבין 0.2 מ"ג על כל ק"ג משקל + 200 מ"ג קפאין (+אופציה ל-טירוזין 1-3 גרם) --> מחכים 40-60 דקות --> הולכים לעשות אירובי (לדוגמה האירובי 60 דקות וחיכינו לפני כן 60 דקות, סה"כ עברו שעתיים מהצריכה) ---> אוכלים לאחר שעתיים (סה"כ 4 שעות מאז שצרכנו את הכדור)

מקרה 2, כאשר אוכלים ארוחה:

אכלנו ארוחה (לא גדולה מידי, הגבול יהיה 700 קלוריות לערך. לא לקחת את זה כשחור ולבן; אם אכלתם מזון בצורה נוזלית הוא יתעכל מהר יותר ולכן אפשר להעלות במעט את המספרים הללו) --> חיכינו 4 שעות --> לקחנו יוהימבין 0.2 מ"ג על כל ק"ג משקל (+אופציה ל-טירוזין 1-3 גרם) --> חיכינו 40-60 דקות --> אירובי (של 60 דקות לדוגמה) --> אכלנו לאחר שעתיים (בהנחה שחיכינו 60 דקות, אכלנו סה"כ 4 שעות מזמן הנטילה)
יוהימבין נדרש לקחת כל יום, גם ביום ללא אימון ולשמור על אותם הכללים. לא מומלץ לקחת יוהימבין ביום העמסת פחמימות.

• פותח/ת השרשור
מאז ומתמיד אני טוען שנעוצים זה מיותר..
רשמתי בפירוש שקראתי את המדריך הזה אבל לא הבנתי כמה דברים.
גם חזה עוף למשל יקפיץ לי את האינסולין ויפגע באפקט של היהומבין? וזה משתק אותו לגמרי או רק מוריד את האפקט? (הוא עדיין יעבוד רק פחות טוב או לא יעבוד בכלל?)
במדריך לא מפורט על איזה ארוחה מדובר. (אז הנחתי שאולי מדובר על ארוחה "רגילה" שמכילה פחמימות. רשום שהבעיה של היהומבין היא עם אינסולין ועד כמה שידוע לי חזה עוף לא מקפיץ את האינסולין? אם זה ככה אז מה הבעיה? או שהוא כן מקפיץ את האינסולין?...)
תודה.

שאלה: מהו אופן השימוש ביוהימבין?
תשובה:
השימוש ביוהימבין הוא בעייתי מכיוון שהוא תלוי אינסולין. ברגע שיש סביבה "אינסולינית" יחד עם יוהימבין, האינסולין בעצם משתק את החומר ולא מאפשר לו לבצע את הפעולה שלו בגוף.
לכן, כדאי לקחת יוהימבין על קיבה ריקה בבוקר מבלי לאכול שום דבר

תמשיך להגיד שקראת ולהתחכם.
ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית