הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אפשר לצרוך יוהמבין כך?

• פותח/ת השרשור BITW
  • פורסם בתאריך

BITW

משתמש מתחיל
67
13
נק' מוניטין:
27
67
13
שלום בדרך כלל אני לוקח יוהמבין בבוקר על קיבה ריקה יוצא לעשות אירובי ואוכל 4 שעות אחרי שלקחתי את הכדורים, אבל יש ימים שאני עובד בבוקר אז אני יכול לקחת את היהומבין רק בערב. נגיד ואכלתי בשעה 4 אז אני צריך לקחת את היהומבין ב8 אז השאלה שלי היא כזאת, האם אני יכול בשעה 6 וחצי בערך לעשות אימון אנאירובי ואז כשאני אסיים אותו בסביבות 8 לקחת את היוהמבין ואז לעשות אירובי? ואם אני נגיד סתם דוגמא אכלתי ב2 ולקחתי את היהומבין ב6 אני יכול לעשות אירובי וישר אחרי אנאירובי? תודה.

ליוהימבין יש מס' דגשים שצריך להבין:
1. לא ממולץ לקחת לפני אנאירובי כי מגיעים לדופק גבוה ממילא וליוהימבין יש נטייה לעלות דופק עוד יותר
2. אינסולין פוגע בהשפעת היוהימבין
רק מס' דברים מנסיוני הדל אני ממליץ עליהם:
תראה שלקיחת יוהימבין בערב לא פוגעת לך באיכות השינה וכד'
הארוחה האחרונה שתאכל לפני נטילת היוהימבין תיהיה ארוחה שמתעכלת מהר\דלה בפחמימה (שים לב כי גם חלבון משפיע על רמות האינסולין)

אם אתה לוקח יוהמבין ב6 בערב אז כדי לרכז את הפחמימות בבוקר או עד 12 כזה או אחרי 21

תזכור שיוהמבין זה סה"כ כלי ולא מטרה (לכן לשמור על הדיאטה יותר חשוב מלדאוג ליוהמבין לעבוד)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית