הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ טסטוסטרון

• פותח/ת השרשור shay1b
  • פורסם בתאריך

shay1b

משתמש מתחיל
185
1
נק' מוניטין:
1
185
1
במשך כמה חודשים אני עושה בדיקות של רמות טסטוסטרון וכל הזמן הז הרמה הייתה נומכה מן המינימום במעט, בזמן האחרון זה עלה לכיוון הגבול התחתון של הנורמה והרופא לא מוכן לתת לי טיפול בטסטוסטרון כרגע הוא רוצה לחכו כמה חודשים, העניין הוא שאני בן 20 לא בן 16 שזה אמור להשתפר או משהו כזה, מישהו אולי התנסה בלקיחה עצמית של טסטוסטרון ??

הם יש לזה איזושהי סכנה?? זה לכל החיים? ג'ל או משהו כזה?
האם יש משהו טבעי שיכול להעלות את רמת הטסטוטרון? הכוונה היא אם יש מזונות שיכולים לגרום לזה או אכילת שומנים וכו??

איזה רופא? אנדוקריולוג? על כמה הטסט שלך?
חוץ מזה שתמיד אתה יכול להתייעץ עם עוד רופא.
לפי מה שנאמר לי הג'ל לא משהו ועדיף זריקות, זה גם לא נורא.
אם אתה לא אוכל מספיק שומן אז זה יכול לפגוע אבל אם אתה אוכל מספיק לא חושב שעוד שומן בתפריט יעזור.
וזה יותר מתאים לפורום הזה
http://www.lbs.co.il/forumdisplay.php?f=4

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
כמובן אנדוקרינולוג כי אני גם ככה באופן קבוע אצלו בגלל שאני מטופל באלטרוקסין.
העניין הוא שבגלל דיאטה שעשיתי בעבר, שטויות של ילדים לא הייתי אוכל כמעט שומן וגם הייתה לי ירידה מטורפת שמשקל שהגעתי בגללה לתת משקל, אבל זה היה מזמן.

עכשיו אני אוכל מספיק שומן בערך 25 אחוז מהתזונה היומית זה משומנים.

והטסטובטרון טוטאל שלי עומד בבדיקה האחרונה על שמונה וכמה ימים לני זה על 11 וברוב החצי שנה האחרונה היה באזור השש שבע שהמינימום אם אני לא טועה הוא 8.4 אבל כל פעם הנורמה מעט משתנה בהתאם למעבדה שבודקת את זה למרות שחוץ מהבדיקות שבהן יצא 11 זה היה מתחת לנורמה ...

וסתם שאלה לפי מה שאני מבין אתה מקבל זריקות...
אתה מרגיש איזהשהו שינוי מבחינת האימונים??

והאם שלחו אותך לCT מוח??

בטח שמרגישים שינוי, התקדמות הרבה יותר טובה.
שלחו אותי לMRI.
מה הבעיה, תתייעץ עם עוד רופא . זה מה שאני עשיתי אחרי שהרופא הראשון משך אותי חודשים בלי לעשות כלום, בסוף הלכתי לרופא פרטי.
אתה יכול גם לשאול בפורומים של אנדוקרינולוגים, הם בטוח ידעו לענות לך יותר טוב מאיתנו,
זה לדוגמה
http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ForumPage.aspx?ForumId=532&r=1

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
גם אני הלכתי אתמול לרופא פרטי וחשבתי שבתשע מאות שקל לחצי שעה ייצא לי מזה קצת יותר.

הוא אמר לי שמספיק CT מוח ולא צריך MRI.

הבעיה היא שהוא רוצהשאני אחכה שלושה חודשים אעשה עוד בדיקת דם ואז אם גם שם זה יהיה נמוך הוא יזריק לי אבל לא אם זה יהיה גבולי.

השאלה אם מה יש לעשות אם הרמה תהיה בגדר תקינה אבל ממש בגבול התחתון של הנורמה??

זה ממש מייאש שקלתי גם להפסיק להתאמן בגלל זה, הרמות שלך היו הרבה יותר נמוכות אם אפשר לשאול?

גם אני הייתי בסרט הזה של "תעשה עוד בדיקה ואז נראה" ככה כמה חודשים, זה ממש מעצבן...
אצלי היה מתחת לנורמה.
ולמה שתפסיק להתאמן?
מה שם הרופא שהייתה אצלו? אם תרצה אתן לך את הפרטים (בפרטי) של הרופא שאצלו אני מטופל.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
דבר ראשון אני זוכר שקראתי את כל הנושא שלך וגם מה שכתבת בפורום של תפוז.
הבעיה אם כל הרופאים האלה היא שכל אחד אומר משהו אחר, הרופאה בפורום אמרה משהו אחד הרופא שהייתי אצלו וד עכשיו אמר משהו אחר והרופא הפרטי אמר עוד דבר אי אפשר לדעת.
ולגבי ההפסקה, אני מרגיש כאילו אני מבזבז לעצמי זמן יקר ואנרגיה על משהו שכביכול לא יכוללשאת תוצאות מירביות וזה מתסכל, מה גם שאני חושש להשמין אם אני יאכל יותר ממה שאני מוציא בגלל הרמה הלא תקינה של הטסטוסטרון.???!
רמה שלך הייתה גבולית או ממש מתחת לנורמה?
ואיך בסוף החליטו לתת לך גילו משהו באמ אר איי??

אז מה אם אתה לא יכול להגיע לתוצאות מרביות? אז לוותר בכלל?
MRI בא לבדוק אם יש גידול, אצלי לא מצאו גידול. אז הסיקו שזה תפקוד לקוי של ההיפופיזה.
יש לך מסר.
עפתי לישון.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית